perjantai 21. maaliskuuta 2014

Tallinnan ja Helsingin ostokset

IMG_1129 (800x533)

Tällä kertaa en shoppaillut kovin paljoa, sillä olin varannut tietyn summan rahaa reissua varten. Jos mulla olisi ollut kaikki rahat mukanani, niin olisin luultavasti shoppaillut taas yli varojeni. Ajattelen aina, että kyllähän ne laskut ehtii maksaa sitten seuraavienkin tukien tullessa. Nyt päätin kuitenkin asettaa itselleni tietyn rajan rahan suhteen, koska en olisi halunnut elää loppukuukautta pelkällä makaroonilla.
 
Mua harmittaa myös hirveästi, kun Tallinnassa oli niin huono ilma eikä sen takia kehdattu lähteä satamaa kauemmas shoppailemaan. Olisin halunnut käydä ostamassa Rimistä kosmetiikkatuotteita, sillä ne on Virossa paljon halvempia kuin Suomessa. Mutta kyllä mä jaksan odottaa sinne toukokuuhun, kun päästään taas Müncheniin shoppailemaan halpoja meikkejä ja hiustuotteita!

IMG_1122 (800x533) IMG_1124 (800x533)

Korkokengät n. 20 €, jostain kenkäliikkeestä

IMG_1103 (800x533)

Ted Bakerin kännykkäpussi 33,50 €, laivalta

IMG_1110 (800x533) IMG_1116 (800x533)

Beige laukku 39,95 €, H&M

IMG_1099 (800x533)

Ja tietenkin myös sitä juomista kerta Tallinnaan asti lähdettiin. Päätin tällä kertaa säästää myös alkoholin suhteen ja ostin vaan yhden lavan Crowmoorea, sillä se maksoi vain 16 euroa. Lisäksi ostin vielä muutaman Koskenkorva strawberry limen sekä vaniljan makuista vodkaa. Kyllä näillä pärjää nyt ainakin pari kuukautta sinne toukokuuhun asti, kun sitten pääsee ostamaan lisää halpaa alkoholia sieltä Saksasta!
 
Nyt me lähdetään ostelemaan huomisia kihlajaisia varten tarjoiltavaa ja muutamia uusia astioita. Huomattiin nimittäin vasta eilen illalla, ettei meillä ole tarpeeksi lautasia kaikille vieraille. No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Palaillaan seuraavan kerran sunnuntaina kihlajaispostauksen merkeissä!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! 

10 kommenttia:

  1. Alcohol <3 Ite haluisin käyä tuol Tallinnassa että vois ostaa koko kesälle sit juomia ainakin 4 lavaa somersbyä ja tupakkaa :) yleesä ostan nää vaa laivast ihan tyytyväisen ettei tarvi turhaan kannella ja sitte ainaki on kiva reissata maalla ilman raahattavia. Ja oispa mullakin joskus kihlajaiset, meiän suhde oli tossa loppuvaiheessa todella vaihtelevaa ja nyt olen taas sinkkumuija :C surullist lukea sun seuraava postaus sitten kihlajaisista kun ite on tippa linssissä ku loppui toi suhde :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niinpä! ♥ Seuraavan kerran täytyy lähteä vähän varakkaampana Tallinnaan, että voi ostaa vähän useamman lavan kerralla. En vaan ymmärrä miten Virossa alkoholikin voi olla noin halpaa! Suurin osa noista siideri- ja lonkerolavoista oli 15 euron paikkeilla. :D Me ostetaan juomiset yleensä Superalkosta, kun siellä taitaa olla vähän halvempaa kuin laivassa. En oo kyllä ihan varma. :D

      Voi ei, mä en edes tiennyt teidän erosta! Voimia ja jaksamista ihan hirveästi sinne! En voi edes kuvitella miltä tuntuisi erota monen vuoden suhteesta. :( Tää ei nyt kuulosta kovin lohduttavalta, mutta kyllä sä varmasti pääset vielä joskus viettämään omiakin kihlajaisia!

      Poista
    2. Siis kun menet tallinnaan mene ehdottomasti ostoksille Rocca al Mareen jos haluat vaatteita! terminaaleilta lähtee ilmaiset bussit sinne eikä taksikaan kallis ole ;) oon käynyt siellä 3 kertaa tällä ilmaisella bussilla. Mä meen yleensä laivalla josta saa viel s-pankin blonusta niin ostan laivalta n. 1-3 euroa kalliimmalla lavat mut tulee bonukset ja sain tälleenki viimevuon 2 ilmast risteilyä! :D

      Joo en oo siit kirjottanut blogissa silleen mutta kyllä mä varmaan vielä joku päivä.. 3,5 vuoden jälkeen se tuntuu todella vaikealta.. :c ja olen todella onnellinen sinun ja miehesi puolesta! :)

      Poista
    3. Onko tuo Rocca al Mare ihan Tallinnassa vai kaupungin ulkopuolella? Mietin vaan, kun sinne on bussikuljetus. :D Pakko päästä kyllä käymään siellä joskus! :) Siis käykö sinne laivan tax-freehen se s-etukortti? Sama mikä käy esimerkiksi Prismaan ja S-markettiin? Mä en edes tiennyt ja ostin nytkin ilman bonuksia tuon kalliin Ted Bakerin kännykkäpussin! :D

      Ymmärrän kyllä, ettei heti ensimmäisenä eron jälkeen tee mieli tulla infoamaan siitä blogiin. Eikä tuollaiset henkilökohtaiset asiat välttämättä edes kuulu blogin puolelle jos ei halua sellaisista kertoa. :/ Mutta ihana kuulla, että jaksat kaikesta tuosta huolimatta iloita muidenkin puolesta! :)

      Poista
  2. Koskenkorva strawberry-lime ♥ Niin hyvää! Ja vitsit toi laukku on kivan mallinen! Saakohan mustana ton näkösiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan parasta! ♥ Mulla oli pitkään sellainen vaihe, ettei mikään siideri tai lonkero mennyt jostain syystä alas, mutta tuon löydettyä en muuta haluaisi enää juodakaan. :D Mäkin tykkään tuosta laukusta, katselin sitä itseasiassa jo täällä Varkauden myymälässä. Noita laukkuja oli mustana, beigenä ja vaaleansinisenä! :)

      Poista
  3. noi korkokengät ♥ tosin en tiiä uskaltaisinko ite kävellä kovi kauaa nuin korkeil koroil..:-D mutsiis, ihania ostoksia muutenki ! ja tosikiva uus banneriki muutes<3 ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo korkokengät on kyllä ihanat! Oli pakko laittaa ne kihlajaisiinkin. ♥ Noilla oli kyllä todella vaikea kävellä. Pitää yrittää opetella tässä muutaman kuukauden aikana, että voin sitten laittaa nuo valmistujaisiin. :) Jes, joku huomasi jo uuden bannerin! Munkin mielestä tuo uusi on kyllä ihan kiva. :)

      Poista
  4. mikä päivä ootte toukokuussa menos saksaan ?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdetään 14. toukokuuta ja tullaan tasan viikon päästä pois. :)

      Poista