keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Shoppailua Helsingissä

IMG_1063 (800x533) IMG_1064 (800x533)

Sunnuntaina herättiin pienestä krapulasta huolimatta aikaisin, jotta ehdittäisiin käydä rauhassa shoppailemassa ja syömässä jossain. Meillä oli siitä huolimatta aika kiireinen aikataulu, sillä Teemun kaverin täytyi ehtiä kymmeneksi illalla töihin ja Helsingistä kestää kuitenkin ajaa noin 4 tuntia tänne Varkauteen. Ehdittiin kuitenkin kiertelemään kaupoissa, mikä ei ollut loppujen lopuksi kovin hyvä juttu rahanmenon kannalta.
 
Mä oon jokaisella kerralla ihan yhtä innoissani, kun pääsen Helsinkiin shoppailemaan. Sieltä löytyy kuitenkin melkein kaikki mahdolliset liikkeet ja kaikki on vieläpä lähellä toisiaan. Tällä kertaa päädyttiin Forumiin ja Kamppiin ostoksille, sillä meidän auto oli Kampin parkkihallissa parkissa ja päästiin sinne sitten shoppailun jälkeen nopeasti.

IMG_1072 (800x533) IMG_1073 (800x533) IMG_1082 (800x533) IMG_1067 (800x533) IMG_1083 (800x533)

Sunnuntaipäivälle sattui myös aika huono keli, kun oli niin kylmä ja synkkää. Poistulomatkalla jossain Lahden kohdalla paistoi jo aurinko pilvettömältä taivaalta ja tänne Varkauteen saavuttuakin keli oli parhaimmillaan. Mun tuuria! :D

PicMonkey Collage141 (800x576)

Lopuksi käytiin vielä Scanburgerissa syömässä. Pojat otti isot kerrosateriat, mutta mä päätin pysyä kerrankin terveellisellä linjalla ja otin vaan täytetyn patongin. Meidän reissun aikana tuli kuitenkin syötyä sen verran epäterveellisesti, ettei tuollainen roskaruoka-ateria olisi enää edes maistunut.
 
Kaikenkaikkiaan oli kyllä todella mukava reissu. Mä niin tykkään, kun viikonloppuisin on paljon tekemistä. Ensi viikonloppuna olisi vihdoin ne kihlajaiset (melkein 3 kuukautta myöhässä, haha) ja sitten heti maanantaina lähdetäänkin uudestaan Helsinkiin. Kaksi työpäivääkin menee varmasti normaalia nopeammin, kun on jotain mitä odottaa!
 
Oikein mukavaa keskiviikkopäivää kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Blah mun mielestä helsinki on tylsä paikka, siel on aina kylmä ja kova tuuli ja se on nii harmaa mesta. Meen ain shoppailee ennemmin selloo/Kaaree/jumboo tält alueelt, itis on myös aika kova sana :D mut tietty on siis toosi hienoo että jaksatte käyä täälläpäin nii tutustutte mestoihin ja voitte meittiä tuntuuko hyvältä muuttaa näille maisemille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varkauden shoppailumahdollisuuksiin verrattuna Helsinki on paratiisi, haha. Täältä löytyy vaan H&M ja Seppälä, eikä Varkauden H&M:llä ole edes nuorten osastoa. :D Mutta siinä oon kyllä samaa mieltä, että Helsingissä tuulee ihan liikaa! Kesälläkin tulee joskus kylmä sen tuulen takia. :( Sen takia me ollaankin käyty nyt näin usein sielläpäin, että päästään tutustumaan vähän paremmin koko kaupunkiin. Kesällä olisikin jo muutto edessä, apua! :D

   Poista
 2. Roskaruoka on hyvää, mutta kyllä sillekin tulee joskus stoppi. Me mentiin yksi päivä Heseen ja päädyinkin sitten salaattiin. Hyvää sekin :)
  Helsingissä on tosiaan hyvä shoppailla, harmi vaan ettei New Yorker ole keskustassa. Puolassa hullaannuin siihen liikkeeseen vuosi sitten ja yhden kerran olen käynyt siinä Itäkeskuksen omassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että kyllä siihen roskaruokaankin joskus kyllästyy. Nyt kun viikot menee terveellisesti syödessä, niin viikonloppuisin tekee ihan hirveästi mieli roskaruokaa ja yleensä sitä tulee syötyä jopa yhden päivän aikana kyllästymiseen asti. :D Mäkin tykkään Helsingin shoppailumahdollisuuksista! Kuopiossa onneksi on tuo New Yorker, mutta siellä on tullut käytyä ihan liian monesti. :D New Yorker on kyllä yksi mun lempivaateliikkeistä. :)

   Poista
 3. tosi kiva tää ulkoasu, ja oot super kaunis ! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi piristävä postaus, sulla on aivan ihana tyyli ja tykkään todella paljon noista sun hiuksista. :') Rakastan aina itsekin shoppailureissuja ja varsinkin Helsingissä,koska siellä ei tule käytyä niin usein ja juurikin Kampissa olen yleensä käynyt shoppailemassa enkä ikinä ole lähtenyt pois tyhjin käsin. Olen aina kuvitellut että "roskaruokaan" on mahdotonta kyllästyä, mutta niinkin on kai mahdollista käydä ja hyvännäköistä myös tuo sun patonki.(':
  http://neeeaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, kiitos paljon! :) Mäkin tykkään hirveästi käydä nimenomaan Helsingissä shoppailemassa ja yleensä päädytään juuri tuonne Kamppiin ostoksille, kun se on niin kätevästi siinä keskustassa. Ei kehtaa koskaan ruveta makselemaan metrolipusta, että pääsisi Itäkeskukseen. :D Haha, mäkään en ole koskaan aiemmin kyllästynyt roskaruokaan, joten tää on kyllä mulle todellinen ihme! Yleensä varsinkin krapulapäivänä tekee mieli jotain mäkkiruokaa, mutta nyt sanoin Teemulle jo heti aamusta, että lähdetään sellaiseen paikkaan syömään mistä saa myös jotain terveellistä. :D

   Poista
 5. tosi kivoja tommoset päivät kyl :-) haluttas itelki taas pitkäst aikaa käyä helsingis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oon samaa mieltä! :) Mäkin tykkään hirveästi käydä Helsingissä shoppailemassa ja ihan muuten vaan oleilemassa! Maanantaina pääsenkin taas uudestaan sinne. :D

   Poista