lauantai 15. maaliskuuta 2014

Matkalla Tallinnaan

IMG_0913 IMG_0914 IMG_0930 IMG_0920

Eilen käytiin pitkästä aikaa ottamassa asukuvat töiden jälkeen, kun nykyään ulkona on vielä valoisaa siihen aikaan. Ihan mahtavaa, että pimeä tulee vasta illalla joskus puolen seitsemän aikaan. Ehditään siis tästä lähtien kuvailemaan näitä asuja vähän useammin.
 
Ajatelkaa, että nyt ollaan vasta maaliskuun puolivälissä ja tuolla ulkona näyttää tuolta. Yleensä lumet on sulaneet kokonaan pois vasta huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa. Mutta mun mielestä on vaan parempi, että lumet sulavat näin aikaisin pois. Jospa me päästäisiin nauttimaan kesästä tänä vuonna vähän aikaisemmin!
 
PicMonkey Collage221 (800x557)

Tällä hetkellä istutaan autossa matkalla kohti Helsinkiä ja yritetään toivoa parasta, että saadaan auto johonkin parkkiin. Ollaan neljän hengen porukalla liikenteessä ja tarkoituksena on lähteä siis päiväristeilylle Tallinnaan. Illalla tullaan puolen yhdeksän maissa takaisin Helsinkiin, jonka jälkeen jäädään omenahotelliin yöksi. Huomenna käydään luultavasti vielä shoppailemassakin. Ihana viikonloppu tiedossa! Postailen varmaan vasta maanantaina meidän reissusta, kun huominen päivä menee Helsingissä ja lähdetään ajamaan vasta iltapäivällä takaisin Varkauteen.
 
Harmi vaan, että mun sääennustukset kävi toteen ja täällä sataa ihan hirveästi lunta. Mä kun ehdin elätellä toivoa kauniista auringonpaisteesta. :D Jospa Tallinnassa olisi edes vähän parempi ilma, ettei tarvitse olla koko aikaa kauppakeskuksessa sisällä ja tuhlata rahaa taksiin. Menin nimittäin unohtamaan sateenvarjonkin kotiin, hyvä minä!
 
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! 

14 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja huomasin juuri herätessäni,että täällä munkin paikkakunnalla sataa lunta vaikka luulin kevään jo alkavan. :-D Noh,ehkä se sitten joskus tulee jäädäkseen. Tykkään itse aina olla menossa joten on mukava lukea siitä mitä muutkin tekee näin vapaa-ajalla.:)
    http://neeeaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! Mäkin tykkään lukea sellaisia postauksia, missä kerrotaan kuvin ja tekstein päivästä. :) Haha, mäkin luulin kevään jo tulleen, mutta ainakin tuolla vähän etelämmässä oli ihan kamala räntäsade. No, jospa se kuitenkin sieltä pikkuhiljaa tulisi. :)

      Poista
  2. Hyvää reissua teille! :) Heräsin aamulla ja tuijotin järkyttyneenä tota lumisadetta. Onneksi on vapaapäivä, ei tarvitse mennä ulos kylmään. Toivottavasti sulaa pian pois ja saadaan aurinko takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Reissu meni ihan hyvin pienestä väsymyksestä ja huonosta säästä huolimatta. :) Täällä paistoi aurinko jo sunnuntaina. Ihan mun tuuria, että juuri reissun aikana sataa räntää ja on huono ilma. :D Jospa se kevät sieltä kuitenkin tulisi!

      Poista
  3. Nauttikaa reissusta :) täälläkin tuli lunta ja mua alko heti masentamaan. Se lumi muuttus viel loskaksi, eikä siis tosiaan ole kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautittiin kyllä! Oli ihana päästä pariksi päiväksi reissuun taas pitkästä aikaa. :) Joo Helsingissäkin kadut oli ihan loskassa, toivottavasti en tuu kipeäksi kun kengät oli ihan läpimärät siellä kävellessä. :D Nyt paistaa onneksi jo aurinko!

      Poista
  4. Oot taas niin kauniina :) Ei muuta kun hauskaa reissua/viikonloppua teille!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) Oli kyllä yllättävän hauska reissu! Kohta tulee postaustakin sieltä. :)

      Poista
  5. tosi ihana vl sulla kyllä tiedossa <3 piähän ikimuistoinen reissu ! ihana toi pinkki toppiki:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana viikonloppu! Toivottavasti myös sun viikonloppu oli yhtä onnistunut! :) ♥ Ja tuo toppi on kyllä ihana, yksi mun lemppareista. :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Niin oli! Pakko nähdä sitten viikon päästä maanantaina uudestaan, kun tullaan käymään Helsingissä! :) ♥

      Poista
    2. Hihii, suunnitellaan vielä lähempänä! ♥

      Poista