sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Shoppailua

Ihan tähän alkuun mun täytyy kiittää teitä ihania lukijoita edelliseen postaukseen tulleista ihanista ja kannustavista kommenteista! Ootte ihan mahtavia! Oon ihan älyttömän kiitollinen siitä, että sieltä lukijoista löytyy nykyään niitä oikeasti mun blogista tykkääviä. Se on ihan mahtava tunne, kun on ensin väsännyt jotain postausta monta tuntia ja kaikki se palkitaan ihanien lukijoiden ihanilla kommenteilla!

Mutta nyt postauksen aiheeseen. Eli eilen meille tuli Teemun kanssa 4,5 vuotta seurustelua täyteen ja sitä juhlistettiin lähtemällä Matkukseen ostoksille. Aika on mennyt kyllä hurjan nopeasti, vastahan me ruvettiin seurustelemaan. Helmikuussa tulee jo kolme vuotta siitäkin, kun muutettiin yhteen. Toivotaan, että näitä yhteisiä vuosia tulee olemaan vielä monia myös edessäpäin!

IMG_8441 (800x533)

Aamupalalla käytiin Arnoldsissa, jossa en ollut käynyt pitkiin aikoihin. Nuo donitsit on kyllä ehdottomasti parhaimpia mun maistamia donitseja!

PicMonkey Collage00000000 (800x667)

Päivän asu näytti tältä. Päälle päätyi tuo uusi ihana villakangastakki, jonka lupasinkin esitellä teille joidenkin asukuvien yhteydessä.

IMG_8422 (800x533)
IMG_8427 (800x533)

Viime kerralla pari viikkoa sitten Ikea oli jo täynnä ihania joulujuttuja, mutta nyt myös Matkuksen puolelle oltiin laitettu monia joulukuusia ja -pöytiä. Mä odottelen jo hirveästi ensi viikonloppua, kun lähdetään sinne Helsinkiin muutamaksi päiväksi! Ei olla vieläkään saatu aikaiseksi varattua sitä hotellia. Taitaa käydä niinkuin viime kesänä Rock The Beach -lippujen kanssa, kun tilattiin ne paria päivää ennen festareita. :D

IMG_8429 (800x533)
IMG_8431 (800x533)

Ikeassa meillä tuli hirveä kiire, kun huomattiin, että meidän kauan haluamat keittiöntuolit olivat 60 euron alennuksessa. Lähdettiin samantien juoksemaan kohti varastoa, jotta ehdittäisiin saada vielä viimeiset kappaleet. Hyvä, että pidettiin kiirettä, sillä jäljellä oli enää vain muutama tuoli. Kerrankin meillä kävi hyvä tuuri jonkin asian suhteen, säästettiin nimittäin eilen yli 200 euroa ostamalla ne tuolit alennuksesta!

IMG_8417 (800x533)

Päivän ostokset. Jossain välissä piti viedä jo ostokset autoon odottamaan, kun ei enää jaksettu kantaa kaikkia pusseja. Ostoksista kuitenkin lisää huomisessa postauksessa!

Tänään olisi tarkoituksena lähteä vielä viettämään Teemun pikkusiskon synttäreitä. Koko viikonloppu on mennyt yhdessä hujauksessa enkä ole ehtinyt edes koneelle kertaakaan. Tänään päätin herätä kerrankin aikaisin, että ehtisin rauhassa postaamaan ja kuvaamaan kaikki eiliset ostokset. Kohta lähdetään vielä asukuvien ottoon tuonne ihanaan lumisateeseen. Toivottavasti myös teidän viikonloput on olleet yhtä onnistuneita! 

18 kommenttia:

  1. Vau, oot todella kaunis noissa asukuvissa, ja toi takki näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Mäkin tykkään tuosta takista ihan hirveästi. :)

      Poista
  2. Sulle sopii tommonen punanen ihan älyttömän hyvin. :) meki ostettiin kierrätyskeskuksesta uudet keittiöntuolit 4e/kpl ja normaalisti ne maksaa joku 95 euroo. Eikä nois oo mitään vikaa, ei naarmuakaan, en tajuu miten noi oli niin halvat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Oho, kylläpäs te ootte saaneet halvalla! Meidän tuolit maksaisivat oikeasti 79 euroa, mutta saatiin eilen ne 19 eurolla. Oli ihan pakko ostaa ne edes tuonne vaatehuoneeseen varastoon odottelemaan uutta keittiönpöytää, kun noin halvalla saatiin! :D

      Poista
  3. miekään en oo oikeen kerinny olla tänä viikonloppuna koneella kun ollut taas vähän kaikenlaista :-D toi valkosuklaa donitsi on kyllä yks parhaista donitseista mun mielestä, ja sitten ne sydän donitsit...mmm :p hihiii, kiva toi punainen mekko/toppi mikälie ja ihana pv teil ollu Teemun kans ♥ :-) mullaki oli aika onnistunut vl ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin oli tällä kertaa aika kiireinen viikonloppu. Mutta oikeastaan ihan kivaa vaihtelua siihen ainaiseen kotona istumiseen. :) Nuo donitsit on kyllä ihan parhaita, varsinkin tuo valkosuklaa! Ja oli meillä kyllä aika ihana päivä. :) ♥ Mukava kuulla, että sunkin viikonloppu oli onnistunut! :)

      Poista
  4. Kiva postaus! Kuka tuossa alimmassa kuvassa on kassien kanssa, näyttää naiselta joten tuskin on Teemu, mut ei se näytä kyllä sultakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Ja siinä on Teemun sisko, joka oli myös meidän mukana. :)

      Poista
  5. Sun tyyli näyttää olevan näissä blogiin laittamistasi kuvista päätellen aika pitkälti mekko/pitkänmallinen paita + legginssit/sukkikset/tms niin pakko kysyä, että kuinka paljon tai käytätkö ollenkaa housuja? :D Älä käsitä väärin, sun tyylis on todella ihana (♥), mutta blogia jo jonkun aikaa seuranneena tuli vaan mieleen :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pukeudun lähes aina sukkahousuihin tai leggingseihin, koska ne on mun mielestä niin rennot ja kivannäköiset. :) Jotenkin farkuissa tulee aina vähän ahdistunut olo ja tunnen näyttäväni hirveän isolta niissä. :D Mutta kiitos paljon! Ihana kuulla, että joku tykkää mun tyylistä! :) ♥

      Poista
  6. Meinasin tulla sanomaan samaa, kuin tuossa aikaisemmin on sanottu, eli sulle tosiaan tuo punainen käy mielettömän hyvin! :) Ja Arnolds <3 *kuolaa*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sullekin! :) Tuo on ollut jo pitkään yksi mun lempivaatteistani. :) Ja Arnolds on kyllä parhautta! ♥

      Poista
  7. mistä oot ton sun päällä olevan punaisen topin/mekon ostanu? :) sopis aivan ihanasti jouluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen joskus pari vuotta sitten Jim&Jillistä. :) Tuo on kyllä ihan täydellinen jouluun tai pikkujouluihin ainakin värinsä puolesta! :)

      Poista
  8. Oi joulumieli vaan lisäänty noista kuvista! Ja hei paljon onnea 4,5 vuoden johdosta! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että onnistuin välittämään näillä kuvilla joulumieltä myös sinnekin! :) Ja kiitos oikein paljon! :)

      Poista
  9. Tosi kivat noi sun vaaleet hiukset :)

    http://myreallifefantasy.blogspot.fi/

    VastaaPoista