sunnuntai 29. joulukuuta 2013

First day in Munich

Meidän matka on ollut erittäin onnistunut ainakin tähän mennessä. Ollaan käyty sirkuksessa, museoissa ja tietenkin shoppailtu. Täällä on tällä hetkellä huikeat alennusmyynnit, melkein jokaisessa liikkeessä on vähintään -50% alennukset. En ole siis voinut mitenkään välttyä pieneltä rahantuhlaukselta! Myös säät on suosineet täällä jokaisena päivänä, aurinko on nimittäin paistanut pilvettömältä taivaalta ja lämmintä on ollut noin 8 astetta. Vaikka täällä onkin melkein yhtä kylmä kuin Suomessa, niin silti ilma tuntuu täällä jostain syystä paljon lämpimämmälle. Sukkahousuissakaan ei tule yhtään kylmä.
 
Nyt me jäätiin vähäksi aikaa tänne äidin asunnolle kahdestaan ilman tekemistä, joten ajattelin käyttää tämän ajan hyödyksi postaamalla. Ollaan otettu jo lähes 500 kuvaa muutaman päivän aikana, joista mun pitäisi tehdä vielä monta postausta. Osan postauksista joudun tekemään varmaan vasta tammikuussa Suomessa, kun täällä on kokoajan ihan hirveä kiire. Nyt on onneksi koko ilta aikaa rentoutua!

IMG_9377 (800x533) IMG_9243 (800x533) IMG_9240 (800x533) IMG_9231 (800x533) IMG_9253 (800x533) IMG_9293 (800x533) IMG_9298 (800x533) IMG_9296 (800x533) IMG_9274 (800x533) IMG_9349 (800x533)

Tällaiselta näytti meidän ensimmäinen päivä. Koko päivä meni oikeastaan kokonaan shoppaillessa ja iltapäivällä käytiin vielä sirkuksessa, josta mulla ei valitettavasti ole kovin montaa kuvaa. Ollaan shoppailtu täällä melkein jokaisena päivänä, paitsi tänään käytiin vanhassa kuninkaanlinnassa, kun kaupat ei ole täällä sunnuntaisin auki.
 
Huomenna olisi tarkoituksena lähteä täällä Münchenissä sijaitsevaan Outletiin shoppailemaan, sormusostoksille (kyllä, luitte oikein!) ja illalla vielä kiinalaiseen syömään. Ihanaa, kun täällä on aina näin paljon tekemistä. Vähän vaihtelua siihen ainaiseen kotona istumiseen! :D
 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Oiiih kuulostaa mukavalle tuo teidän reissu, kaikkea kivaa olette kerenneet jo tehdä. Nauttikaa ja pitäkää hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan meillä ollut täällä aika mukavaa! Nää reissut tuo ainakin vähän vaihtelua tavalliseen arkeen. :) Ja pidetään varmasti! :)

   Poista
 2. Oonkin jo kovasti odotellut reissukuvia :) Voi että teillä on ollut sielä tosi kivaa! Ja mitä mitä, sormusostoksille! Ihanaa, onnea todella kovasti!! :) <3 *virtuaalihalaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että näitä on odotettu! :) Ja huomenna olisi tosiaan lähdettävä sormuksia valitsemaan! Käytiin jo eilen alustavasti vähän katselemassa niitä, mutta huomenna luultavasti päädytään jo ostamaankin. Ja kiitos oikein paljon! :) ♥

   Poista
 3. siistin näkösiä rakennuksia muttei kyl yhtään talvisen oloisia ;o ehkä se on ku ei näy just lunta..:-D mut hauskaa loman jatkoo <33 :;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa ei näy oikeastaan ollenkaan niitä jouluvaloja, niin varmaan sen takia näyttää aika tavallisille. :D Jossain vaiheessa tulee kyllä postausta "öisestä" Münchenistä, missä näkyy kaikkia ihania jouluvaloja täältä. :) Ja kiitos paljon! ♥

   Poista
 4. ihanaa kun otat näitä kuvia kaikkialta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään ihan hirveästi kuvailla ulkomailla! :) Yleensä tuleekin otettua lähelle tuhat kuvaa... :D

   Poista
 5. mitämitä, sormus ostoksille!! onnea hirmuisesti! :>♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana! :) ♥ Nyt on jo sormukset ostettu! :D

   Poista
 6. teemu on sulonen ku se näyttää aina nii "innostuneelle" noissa kuvissa :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se ei tykkää yhtään olla kuvissa ja sen varmaan huomaa näistäkin kuvista. :D Pitää aina pakottaa se näihin! :D

   Poista