sunnuntai 22. joulukuuta 2013

10 asiaa, joita ilman en voisi elää

Käytiin tänään kuvaamassa mulle asukuvat, mutta tällä kertaa yksikään ei meinannut onnistua, joten päätettiin suosiolla jättää kuvaaminen toiseen kertaan. Mutta koska halusin välttämättä tulla taas postailemaan, ajattelin toteuttaa yhden vähän aikaa sitten tulleen postaustoiveen eli 10 asiaa, joita ilman en voisi elää.
 
Näitä ilman mä en siis voisi elää:

IMG_8610 (800x533)

1. Kännykkä

Mulla on kännykkä mukana ihan joka paikassa, otan sen jopa lenkille ja suihkuun mukaan. Kännykkä on mulle paljon tärkeämpi kuin esimerkiksi tietokone, koska sillä voi nykyään tehdä melkein mitä tahansa musiikin kuuntelusta laskujen maksamiseen. Yleensä mä maksan jopa laskutkin kännykällä, koska muistan ne yleensä vasta keskellä yötä enkä jaksa silloin enää ruveta avaamaan tietokonetta.

IMG_8962 (800x533)

2. Tietokone

Tietokone on myös yksi tärkeimmistä asioista. Ostin itseasiassa muutama päivä sitten tuon kuvissa näkyvän uuden tietokoneen, mutta siitä lisää ehkä vielä myöhemmin. Mä vietän suurimman osan vapaa-ajastani tietokoneella istuen enkä voisi kuvitellakaan enää elämää ilman sitä. Haha, kuulostampa riippuvaiselta! :D

IMG_8609 (800x533)

3. Lompakko

Lompakosta löytyy rahat, henkkarit, tärkeät takuukuitit ja kaikki tarpeelliset kortit. Ilman lompakkoa en siis voisi elää!

IMG_8210 (800x533)

4. Ruoka

Mä rakastan ruokaa ja etenkin roskaruoka kuuluu mun ehdottomiin lemppareihin.

11356440743_4010f5458a_o

5. Meikit

Mä olen yksi niistä, jotka eivät lähde viemään edes roskia ilman meikkiä. Mulle meikkaaminen on todella tärkeä asia enkä koe näyttäväni hyvältä ilman meikkiä. Siispä myös meikit kuuluvat mun elämäni tärkeimpiin asioihin!

IMG_8618 (800x533)

6. Nukkuminen


Mä rakastan nukkumista! Yleensä koulupäivien jälkeen nukun monen tunnin päikkärit ja illalla menen jo viimeistään kahdentoista maissa nukkumaan. Mä voisin siis nukkua melkein miten paljon tahansa!

IMG_7328 (800x533)

7. Teemu ja perhe


En tietenkään voisi elää myöskään ilman Teemua tai perhettäni. Kavereita tulee ja menee, mutta ne elämän tärkeimmät ihmiset pysyvät. 

IMG_8577 (800x533)

8. Suoristusrauta

Jos käyn illalla suihkussa ja nukun vähänkin märillä hiuksilla, mun hiukset sojottaa aamulla ihan pystyssä. Mulla on myös vähän luonnonkiharaa hiuksissa, joten mun on oikeastaan pakko suoristaa näitä päivittäin, etteivät omat hiukseni näkyisi pidennysten alta. Suoristusrauta pelastaa myös sellaisina aamuina, kun ei jaksa laittaa hiuksia ollenkaan!

IMG_8625 (800x533)

9. Vaatteet ja kengät

Kukapa voisikaan elää ilman vaatteita tai kenkiä?

IMG_8652 (800x533)

10. Nasu

Ja vielä viimeisenä muttei vähäisimpänä Nasu! Vaikka se herättääkin jokaikinen yö, levittelee karkkipusseista karkit, kantaa sänkyyn kissanhiekkaa, repii mattoja, yrittää tuhota kaiken tärkeän, suostuu juomaan ainoastaan suoraan hanasta, syö pelkästään 30 euron raksuja, hyökkäilee yöllä varpaisiin ja nuolee mun hiuksista hiuslakat nukkuessani, niin silti en voisi enää kuvitellakaan elämää ilman meidän maailman suloisinta karvapalleroa! 

Löytyykö muilta samoja asioita? Millaisia asioita ilman te ette voisi elää?

10 kommenttia:

 1. oiii suloinen tuo nasu! :D <3 Kyllä ne kisut osaa niin paljon tuhoa tehdä, mutta on ne silti vaan niin ihania <3 Kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hirmu suloinen! ♥ Ja niinpä! Monesti menee hermot tuohon, mutta on ne silti vaan niin ihania. :D ♥ Ja kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista
 2. vooi ihuna postaus :-3 mullaki aika samantyyppiset just tärkeimpii asioita ♥ ::) meil on muutes samanlaiset lakanat Ikeasta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kuulla, että tykkäsit! :) ♥ Haha, nuo lakanat on kyllä ihanat! :D

   Poista
 3. Oi miten kiva postaus! listalta löyty myös samoja juttuja joita ilman en itse myöskään voisi elää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :) Noista monet on kyllä aika yleisiä, mutta silti on jännä kuulla, että muiltakin löytyy ihan samoja juttuja. :)

   Poista
 4. Paljonkin samoja löytyi tästä :) Näiden lisäksi voisin itse mainita kameran (on ihana ikuistaa eri hetkiä ja katsoa niitä kuvia myöhemmin) ja kodin.

  Huoh, mulla ei oo ollut nyt melkein yhtään aikaa tai mielenkiintoa postailla :( Mutta onneksi ensi viikko on niin rento! Mulla onkin jo paljon ideoita mitä voin tulevalla viikolla kirjoitella :) Ihanaa Joulun odotusta sulle!!! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, mä unohdin ihan kokonaan kameran tältä listalta! :D Mietin pitkään, että nyt kyllä puuttuu vielä jotain, mutten millään keksinyt mikä se puuttuva juttu oli. No tietysti kamera! Mäkin tykkään ikuistaa hetkiä kameralla ja juuri sen takia mulla onkin kamera ihan joka paikassa mukana. :)

   Voi ei, mä oonkin monesti käynyt kurkaamassa, että olisitko jo postannut. Mutta kyllä me lukijat jaksetaan odotella! :) Aina ei mullakaan ole intoa postailla, mutta sellaisina hetkinä on ihan hyvä pitää pientä taukoa. Sitten on taas ihan uutta intoa postailla. :) Ja ihanaa joulun odotusta myös sinne! ♥

   Poista
 5. Multa löytyy melkeen samoja kaikki!!! :) Kiva postaus idea muuten :)

  Janina lisa k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, aika jännä! :D Ja kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista