tiistai 17. joulukuuta 2013

Kiireinen viikonloppu

IMG_8898 (800x533) IMG_8895 (800x533) IMG_8891 (800x533)

Enää viikko jouluaattoon ja meidän Saksan matkaan! Miten aika meneekään näin nopeasti? Tuntuu, että vastahan me varattiin tuo matka ja silloin oli kuitenkin vasta lokakuu. Enää olisi muutama päivä kouluakin jäljellä, jonka jälkeen pääsee vihdoin ansaitulle joululomalle! Mulla on hirveä stressi kaikista koulujutuista, joiden pitäisi olla valmiina ennen loman alkua. Pitää varmaan tänään illalla yrittää tehdä muutamia tehtäviä.

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, niin meidän viikonloppu meni tällä kertaa todella kiireisesti. Yleensä viikonloput menee ihan vaan kotona leffoja katsellessa, joten oli ihan mukavaa, kun kerrankin oli paljon tekemistä.

IMG_8946 (800x533)

Käytiin viikonlopun aikana kahdesti Kuopiossa ja toisella kerralla mukaan lähti Ikeasta uusi pöytä keittiöön. Haluaisin ihan hirveästi päästä kuvaamaan jo sen asuntopostauksen, koska ollaan ostettu nyt tässä lähiaikoina niin paljon uusia juttuja tänne asuntoon. Huomenna ajattelin kuitenkin kuvailla joitain pieniä yksityiskohtia meidän asunnosta tänne!

IMG_8923 (800x533)

Laitettiin myös ensimmäiset joulukoristeet esille. Vielä olisi tarkoituksena käydä ostamassa jostain valkoinen joulukuusi, sillä se kävisi täydellisesti meidän valkoiseen sisustukseen!

IMG_8905 (800x533)

Lauantaina vuokrattiin pitkästä aikaa leffa, joka oli valitettavasti taas kerran pieni pettymys. Oli kuitenkin ihanaa rentoutua edes vähäksi aikaa peiton alle katsomaan leffaa hyvien herkkujen ja hyvän seuran kera! ♥

IMG_8943 (800x533)

Meidän vaatekaappi on ollut viime kesästä lähtien niin sotkuinen ja täynnä vaatteita, että me molemmat ollaan Teemun kanssa käytetty ihan suosiolla vaan niitä ensimmäisiä kaapista löytyneitä vaatekappaleita. Saatiin kuitenkin sunnuntaina vihdoin siivottua se ja järkytyttiin, miten paljon sieltä lähtikään turhia vaatteita pois. Jätettiin hyllyyn ainoastaan sellaiset vaatteet, joita tullaan käyttämään seuraavan puolen vuoden aikana. Nyt mulla onkin hirveä kriisi noiden vaatteiden kanssa, koska en raaski heittää niitä pois enkä tiedä missä käytettyjä vaatteita voisi myydä!

Nyt kun vaatekaappi on vihdoin järjestyksessä, jaksaisin ehkä jopa yrittää etsiä sieltä ne lempivaatteet tai -kengät. Kiinnostaisiko teitä sellainen postaus? Muistaakseni postausta lempivaatteista on joskus ainakin toivottu.

Oliko kenelläkään muulla yhtä kiireistä viikonloppua?

14 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ♥

    Kysyin osaatko venäjää hyvin ja sanoit osaavas aika hyvin, joten kerro onko tää biisi venäjän kielinen: http://vk.com/video78167646_166716039? Jos on niin pystyisitkö noita sanoja googlettamalla selvittämään mikä biisi on kyseessä, olis mahtavaa löytää se koko biisi jostakin? Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥

      Ja kyllä tuossa lauletaan venäjän kielellä. :) Monista sanoista oli vaikea saada selvää tuon kitaran takia, mutta erotin mä muutamia sanoja tuolta joukosta. Niiden pohjalta on kyllä vähän vaikea lähteä googlailemaan tuota biisiä. :( Mutta voisin huomenna linkata tuon mun äidille, jos se vaikka sattuisi jopa tietämään sen? Hyvä biisi muuten! :D

      Poista
    2. Se olis tosi kivaa, jos vaikka äitisi tietäis sen tai onnistuis muuten vaan selvittämään mikä biisi on kyseessä! Oon ihastunu tohon biisiin ja se on ollu multa hukassa nyt monta viikkoo, mun on pakko löytää se jostakin :D<3

      Poista
    3. Joo mä linkkaan tuon heti sille, kunhan se ilmestyy Facebookiin! :) Ilmoittelen sitten tämän postauksen kommentteihin, että saatiinko selville tuon biisin nimi! :)

      Poista
  2. Facebookissa on paljon kirppiksiä joissa voi myydä vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! :) Mietinkin, että sinne voisi laittaa muutamia vaatteita myyntiin. :)

      Poista
  3. Sul on tosi kiva blogi :)!
    Tee sun lempi asuista postaus?
    http://camillamarjut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihana kuulla, että oot tykännyt! :) Ja kiitos myös ehdotuksesta! Voisin ehkä vuodenvaihteessa tehdä sellaisen "vuoden 2013 lempiasut" -postauksen. :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Oon monesti miettinyt tekeväni, mutta sitten ärsyttää, jos kukaan ei osta sieltä mitään. :D Voisihan sitä tietysti kokeilla ja jos kukaan ei osta, niin laitan muualle myyntiin. :)

      Poista
  5. oii ihana toi joulukoriste/valosysteemi! <3 vitsi pitäs itekki siivota taas kerran vaatekaappi, siellä varmaan puolet vaatteista on kuluneita ja iha rikkinäisiä, mutta ei vaan raaskis luopua niistä.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva ja tuo edes vähän jouluista tunnelmaa tänne kämppään! :) ♥ Mullakin yli puolet vaatteista oli sellaisia, mitä en kyllä enää laittais päälleni.. En kuitenkaan raaski poiskaan heittää. :( Pitää varmaan laittaa vähiten kuluneet vaatteet myyntiin johonkin. :)

      Poista
  6. Itselläkin oli kiireinen viikonloppu. Töitä riitti ja seuraava vapaa on vasta perjantaina :( Mutta onneksi ensi viikolla on vain 2 työpäivää, ihanaa! Ja hurjan kaunis tuo joulupallo-maljakko! Jos vaikka ensi vuonna jaksaisi itsekin tuollaisen väsätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, taas sä oot ollut viikonlopun töissä! :( Mutta onneksi kohta on joulu, jolloin pääsee ainakin toivottavasti vähän rentoutumaan! :) Tuo joulupallo-maljakko on kyllä munkin mielestä hirmu kiva. Tuo vähän jouluista tunnelmaa tänne! :)

      Poista