sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Uudet suojakuoret

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Hudomi Shopin kanssa!

Mä olen pitkään halunnut jotain uutta kännykkäni ulkonäköön liittyen ja sainkin tässä vähän aikaa sitten valita Hudomi Shopin laajasta valikoimasta itselleni uudet suojakuoret. Valinta osoittautui odotettua vaikeammaksi, mutta lopulta päädyin näihin ihaniin violetteihin sydänkuoriin, sillä ne sopivat lähes täydellisesti mun kännykän väriin.  Mun mielestä on myös ihan mahtavaa, että nykyään myös Nokian kännyköihin löytyy erilaisia kuoria!

Hudomi Shop on siis suomalainen yritys, jolta löytyy kattava valikoima suojakuoria uusiin älypuhelimiin ja tablet-tietokoneisiin. Hudomi Shopilla on myös ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Itse sain suojakuoreni suoraan postilaatikkoon parissa arkipäivässä!

IMG_8873 (800x533) IMG_8876 (800x533) IMG_8885 (800x533)

PS. Hudomi Shopin Facebook-sivuilla on tällä hetkellä meneillään joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu lahjakorttiarvontoja sekä kaikenlaisia alennuksia tehdyistä tilauksista. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Loppuun haluan vielä kysyä, että mitä mieltä te olette yleisesti tällaisista yhteistyöpostauksista? Ja mitä tykkäsitte kuorista?

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä yhteistyöpostaukset on ihan jees, kunhan tosiaan edustavat bloggaajan omaa mielipidettä :) Mutta hei vautsi, oot tosiaan yhteistyön saanut! Kiva juttu! ^_^ Ja somat kuoret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä. Ja kunhan pysyy kohtuuden rajoissa. :) Ja mustakin nuo kuoret on todella kivat! Olin itseasiassa katsellut noita jo aiemminkin! :)

   Poista
 2. Tosi ihanat kuoret :) mun mielestä yhteistyöpostaukset on niin kauan tosi jees, kunnes ne menee vaan siihen, että bloggaajaa ei oikeesti edes kiinnosta kyseessä oleva yritys tai ei voisi ilmaiseksi tätä yritystä blogissaan kehua. Suurinosa näistä lumppuketjuistahan syytää vaatteita bloggaajajille, mutta kuinka moni OIKEASTI sydämensä pohjasta voi sanoa, että tekisi postauksen yrityksestä ilman lahjuksia ? kovin harva. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nuo on ihanat! :) Ja oon sun kanssa kyllä ihan samaa mieltä. Mua ärsyttää joissain blogeissa myös se, että bloggaaja tarttuu jokaiseen yhteistyöpyyntöön ja tyyliin joka toinen postaus käsittelee saatuja tavaroita. Tai sitten esimerkiksi Sheinside, jonka vaatteita näkyy jo jokaisen suositun bloggaajan blogissa. :D

   Poista
 3. kuoret on söpöt mutta minua vaan ärsyttää se että tuolta näkyy toi kännykän punanen väri! ja ite en toivo ikin tekeväni noita helvetin yhteistyö juttuja kun kaikki hyvät ja suositut blogit ennen pitkää täyttyy kaikest paskast suoraa sanottun ja sitä taas miettii että voi voi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin häiritsee, kun tuolta näkyy tuota kännykän oikeaa kuorta. Mutta noihin Lumioihin taitaa olla jopa mahdotonta saada kokonaan peittävää kuorta. :D Se on kyllä ikävää, että niin monet hyvät blogit täyttyvät yhteistyöpostauksista.. Vaikka eipä ne periaatteessa mua oikeastaan häiritse. Enemmän mua häiritsee blogeissa ne ärsyttävät ja vilkkuvat mainokset tuolla sivussa. Niitä en kyllä omaan blogiini välttämättä halua. :D

   Poista
 4. ihanat nuo kuoret! :) paitsi mua häiritsee myös nuo sun kännykän omat kuoret kun ne näkyy tuolta alta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin ne on hirmu kivat! :) Harmi vaan, ettei Lumioihin taida saada kokonaan peittävää kuorta. :(

   Poista
 5. Tää ei liity tähän postaukseen, mutta osaatko hyvin Venäjää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä aika hyvin osaan. En tietenkään osaa mitään hirveän erikoisia sanoja, mutta pystyn esimerkiksi keskustelemaan sujuvasti venäläisten kanssa ja ymmärrän, jos joku puhuu ympärillä venäjää. :)

   Poista