perjantai 27. joulukuuta 2013

On the way to Munich

Täällä ollaan taas! Meillä on ollut nyt parin päivän ajan hirveä kiire, joten en ole aiemmin mitenkään ehtinyt tulla postailemaan. Nyt mulla on kuitenkin vihdoin aikaa postata nopeasti ennen intialaiseen lähtöä!

Ensimmäisenä ajattelin tulla postailemaan meidän matkasta Müncheniin ja kunnon matkapostaukset tulee sitten sitä mukaa, kun ehdin niitä tekemään. Eilinen päivä meni sirkuksessa ja tänään käytiin shoppailemassa keskustassa muutamia kivoja juttuja. Niistä kuitenkin lisää seuraavissa postauksissa!
 
PicMonkey Collage (800x599)  
 Lähdettiin ajelemaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää joskus kahdentoista jälkeen päivällä. Jouduttiin kuitenkin heräämään jo aikaisin aamulla, koska piti ehtiä vielä pakata viimeiset tavarat kasaan ja viedä Nasu hoitoon. Se on aina ihanan helpottava tunne, kun pääsee istumaan autoon ja lähtemään vihdoin liikenteeseen. Vihaan ennen matkoja sitä järkyttävää stressiä pakkaamisesta ja siitä, että kaikki tarpeellinen on varmasti mukana!

IMG_9141 (800x533) IMG_9132 (800x533)  
 Lentokentälle päästyä käytiin ensimmäisenä tekemässä meille lentoliput ja viemässä matkatavarat. Yleensä me ollaan aina päästy Teemun kanssa vierekkäin istumaan lentokoneessa, mutta tällä kertaa se oli ihan täynnä matkustajia, eikä juuri meille tietenkään riittänyt enää vierekkäisiä paikkoja. Voitte vaan kuvitella, miten paljon mua pelotti istua yksin, kun tärisen nousun aikana jopa Teemunkin vieressä! :D

IMG_9135 (800x533)  
 Sitten Starbucksiin.

IMG_9142 (800x533) IMG_9151 (800x533) PicMonkey Collage2 (800x626) IMG_9154 (800x533)
 
 Jouduttiin odottelemaan lähtöä varmaan tunnin verran ja sitten istumaan vielä 2,5 tuntia itseksemme, kun ei päästy mitenkään vierekkäin istumaan. Meinasi tulla kieltämättä vähän tylsää, mutta onneksi nyt ollaan kuitenkin jo perillä!

Nyt me lähdetään sinne intialaiseen syömään, jonka jälkeen ajateltiin ottaa yksi ilta ihan rennosti vaahtokylvyn ja muutamien viinilasillisten parissa! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! ♥


10 kommenttia:

 1. Oi kuulostaa ihanalta, mukavaa lomaa teille!♥

  VastaaPoista
 2. No vähän hanurista toi että yksin piti istua D: olitteko kaukanakin toisistanne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja oltiin varattu liput vieläpä yhdessä, eli paikkojen olisi pitänyt olla vierekkäin. :( Mä olin aika edessä eli rivillä 10 ja Teemu taas ihan takana 23 rivillä. :D

   Poista
 3. Höh olipa harmi kun jouduitte erikseen istumaan :/ Mutta voi että, kelpaisi mullekkin olla nyt jossain reissussa, melkein kateeks käy...Oikein ihanaa lomaa teille! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsytti kyllä vähän, mutta onneksi lento meni kuitenkin ihan hyvin. :) Kiitos oikein paljon! :)

   Poista
 4. oii että oot kaunis! hauskaa reissuu teille:3

  VastaaPoista
 5. Sulla on aivan ihanat kulmat ja toi madonna sopii sulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanasti sanottu! :) ♥

   Poista