torstai 19. joulukuuta 2013

Home things

IMG_8921 (800x533)
IMG_8947 (800x533)
IMG_8946 (800x533)
IMG_8915 (800x533)
IMG_8933 (800x533)
IMG_8923 (800x533)
IMG_8939 (800x533)
PicMonkey Collage65735 (800x621) IMG_8951 (800x533)

Me saatiin eilen vihdoin myytyä se entinen tv-taso pois, jonka takia en aikaisemmin ole voinut kuvata uutta asuntopostausta. Nyt kun se on vihdoin myyty, voin jo luvata, että asuntopostaus tulee viimeistään joulun jälkeen meidän Saksan matkan aikana. Kuvaan sen kuitenkin luultavasti jo huomenna!
 
Ennen varsinaista asuntopostausta ajattelin kuvailla tänne vähän yksityiskohtia meidän asunnosta. Osa näistä kuvissa näkyvistä jutuista on ihan muutaman viikon aikana ostettuja, joita en ole vielä ehtinyt esittelemään sen tarkemmin. Ostettiin viime viikonloppuna myös uusi taulu, josta ollaan haaveiltu jo todella pitkään. Sen näette kuitenkin sitten asuntopostauksessa, koska me ei olla saatu laitettua sitä vielä seinälle.
 
Enää pitäisi saada myytyä pari entistä lipastoa pois ja ostaa uudet valkoiset tilalle, niin meidän asunto alkaa olla jo pikkuhiljaa valmis! Aloitettiin uusien huonekalujen hankkiminen joskus 1,5 vuotta sitten, joten kyllähän tähän on mennyt aika paljon aikaa (ja myös rahaa). Mutta on se kuitenkin ihan erilaista asua sellaisessa kämpässä, jonka sisustuksesta oikeasti tykkää!
 
Millaisesta sisustuksesta te pidätte? Mukavaa torstaita kaikille!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ♥ Vaikka tässä postauksessa ei vielä näykään kaikki huoneet, mutta tykkään kyllä itsekin varsinkin tuosta olohuoneen sisustuksesta. :)

   Poista
 2. oi vähän kivat noi kimalle tyynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hirmu kivat! :) Ostettiin nuo hopeiset joskus kauan sitten ja nyt kun H&M Homeen tuli myös noita kultaisia myyntiin, niin oli pakko ostaa vielä sellaisetkin! :D

   Poista
 3. Tosi tosi ihana sisustus<3 Ootan niin asuntopostausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tää on kyllä aika kiva, alkaa näyttää jo pikkuhiljaa omanlaiselta sisustukselta! :) ♥ Yritän saada sen asuntopostauksen tehtyä mahdollisimman pian! :)

   Poista
 4. ompaihanan raikas ja viihtysän näkönen asunto ainaki sisält ♥ ja valkoista:-D mut sillee tyylikkäästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeessa, että valkoinen väri tekee raikkaan sisustuksen! Sen takia haluttinkin ruveta keräämään nimenomaan valkoisia huonekaluja, että täällä näyttäisi avaralta ja raikkaalta. :) ♥

   Poista
 5. Tosi harmooninen sisustus :) Vai että uusi taulu, kenties se Pariisi-taulu? ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Haha, mistä arvasit?! Se Pariisi-taulupa hyvinkin! :D

   Poista
 6. Onpas teillä ihana koti! :) Muuten aika jännä huomata että meillä aika samanlainen tyyli sisustuksen suhteen, bongasin paljon samoja juttuja sulta mitä myös meillä on ja ihan samanlaillaxD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä tää myös mun mielestä alkaa jo pikkuhiljaa näyttää kivalta. :) Eikä, vähän jännä! Nykyään aika moni näyttää tykkäävän nimenomaan valkoisesta sisustuksesta. :)

   Poista
 7. Ihania sisustusjuttuja! Mä tykkään hillitystä, yksinkertaisen kivasta, aika modernista sisustuksesta ja mun lempivärit niin sisustuksessa kuin muutenkin on musta ja valkoinen :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Mulla on aikalailla samat mieltymykset! Kerätään tänne oikeastaan vain valkoista ja hopeaa, mutta makuuhuone on mustavalkoinen. :)

   Poista