maanantai 2. joulukuuta 2013

Lauantaiset ostokset

IMG_8478 (800x533)
IMG_8480 (800x533)

Nilkkurit 29,90 €, Skopunkten

IMG_8449 (800x533)

Tuikkukupit 2 € / kpl, Tiimari

IMG_8452 (800x533)

Nasulle oma joulukalenteri 6,50 €, Pets and friends

IMG_8499 (800x533)

Mukit, lautasliinat ja lahjapaperit yhteensä 2 €, Tiimari

IMG_8463 (800x533)
IMG_8465 (800x533)

Kultaiset koristetyynyt 9,95 € / kpl, H&M Home

IMG_8561 (800x533)

Tuolit 76 € / 4 kpl, Ikea

Tässä näitä muutamia lauantaisia ostoksia. Meillä kävi kyllä älyttömän hyvä tuuri noiden keittiöntuolejen kanssa, sillä oikeasti yhdellä tuolilla olisi ollut hintaa 79 euroa. Nyt saatiin yhden tuolin hinnalla kaikki neljä kappaletta. Ollaan vieläpä haaveiltu noista tuoleista jo viime keväästä lähtien. Enää tarvitaan vain noille kuuluva lasinen pöytä ja sitten meidän sisustus alkaa olla pikkuhiljaa jo valmis muutamia pikkujuttuja lukuunottamatta (kuten valkoisia lipastoja ja Ikeassa odottavia mustavalkoisia tauluja).

Odottelen jo innolla, että pääsen kuvaamaan teille päivitetyn version viime tammikuun asuntopostauksesta, joka löytyy täältä. Meidän asuntomme on muuttunut aika paljon tammikuusta ja sen takia haluankin päästä pian postaamaan siitä uuden version.

Löydettiin lauantaina myös muita ihania uusia juttuja, kuten nuo kultaiset koristetyynyt. Tällä hetkellä meidän sohvalta löytyy ennestään jo kaksi hopeista tyynyä ja nuo kultaiset käyvät täydellisesti niiden viereen. Pikkuhiljaa tämä meidän asunto alkaa näyttää jo omalta!

Mitä piditte ostoksista? Oikein mukavaa alkuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Noi nilkkurit <3__<3

  Tietysti tosi kivoja noi muutkin ostokset esim. tyynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo nilkkurit on kyllä aivan ihanat! ♥ En miettinyt hetkeäkään, kun näin nuo siellä hyllyssä. Oon yrittänyt etsiä itselleni uusia nilkkureita koko syksyn ja nyt satuin vahingossa löytämään sellaiset. :) Ja nuo tyynytkin on kyllä hirmu kivat! :)

   Poista
 2. Tosi kivat noi kengät :) mäki kattosin noit samoi tuolei joskus, mut ne tais olla just sillo loppunu nii unohdin kokonaan. Sit löysinki noi meijän nykyset niin tulin onnelliseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään noista kengistä ihan hirveästi. :) Nuo tuolit on kyllä kivat, onneksi huomattiin niiden olevan alennuksessa. Ja hyvä, että löysitte toiset tuolit tilalle! :)

   Poista
 3. Ihania ostoksia. En malta odottaa että pääsen ite muuttaa et saan kans sisustettuu just niinku ite haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustaminen on kyllä parasta! :D Me saatiin silloin tähän muuttaessa molempien porukoilta vanhoja huonekaluja, mutta tässä vuosien varrella ollaan ostettu jo melkein kaikkien vanhojen tilalle uudet huonekalut. Onneksi tämä alkaa jo pikkuhiljaa näyttämään omanlaiselta! :)

   Poista
 4. Asuntopostausta on kovasti odoteltu! Ja aaw, ihanaa että Nasukin sai oman kalenterin ! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin odotan jo, että pääsisin vihdoin tekemään sen! :) Haha, Nasu oli eilen ihan innoissaan ensimmäisestä luukusta. :D

   Poista
 5. ihanat nuo kengät ja tyynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :) Onneksi tuli tehtyä taas löytöjä. :)

   Poista