torstai 12. joulukuuta 2013

Paras sunnuntai aikoihin

Sunnuntaipäivä meni oikeastaan kokonaan shoppaillessa Stockmannilla ja Kampissa. Pääsyy Helsinkiin lähtöön oli kuitenkin illalla oleva BMTH:n keikka, jota oltiin odoteltu jo viime kesästä lähtien. Viime keväänä oltiin myös kyseisen bändin keikalla ja meidän oli pakko päästä myös tällä kertaa sinne!

IMG_8789 (800x533) IMG_8790 (800x533) PicMonkey Collage4 (800x603)

Ensimmäisenä lähdettiin kiertelemään Stockmannille, sillä mä olin viimeisimmän kerran käynyt siellä joskus ihan pienenä. Ai että mä olin innoissani siellä Michael Korsin, Guessin ja Ted Bakerin osastoilla! Olin jo melkein ostamassa monen sadan laukkua, mutta onneksi Teemu herätteli mua vähän. Pitää nimittäin yrittää jaksaa odotella sinne Saksan matkalle, sillä sieltä saattaa saada ihan samat laukut halvemmalla.

IMG_8809 (800x533) IMG_8806 (800x533) PicMonkey Collage7 (800x638)

Seuraavana Kamppiin shoppailemaan. Lauantaina en oikein jaksanut väsyneenä enää katsella mitään vaatteita, mutta sunnuntaina tein sitten lauantainkin edestä mahtavia löytöjä. Tuo kuvissa näkyvä neule on myös yksi niistä löydöistä!

PicMonkey Collage3 (800x636)

Monen tunnin shoppailun jälkeen päästiin vihdoin vähäksi aikaa hotellille lepäämään ja alottelemaan (huomatkaa muuten Teemun erittäin innostunut ilme, josta voi päätellä aika hyvin, kumman idea oli ottaa näitä yhteiskuvia). Oli ihanaa huomata vasta joskus iltapäivällä Alkoon kävellessä ja puolen tunnin etsimisen jälkeen, ettei se tietenkään ollut edes auki. Ja vieläpä jonkun turhan Jean Sibeliuksen päivän takia! Kaikki muut kaupat olivat normaalisti auki paitsi Alko, joten tultiin siihen lopputulokseen, että Jean Sibelius oli varmasti absolutisti! :D

1474013_10203015642659886_1421350805_n (800x600) PicMonkey Collage6 (800x582)

Kahdeksan aikoihin lähdettiin kävelemään jo kohti Circusta ja BMTH:n keikkaa! Fiilikset oli mahtavat jo keikkajonossa ja kaikki huipentui, kun päästiin sisälle ja löydettiin meidän vakiokeikkakaverit. Viime kerralla oltiin melkein lavan edessä katsomassa, mutta tällä kertaa päätettiin jäädä suosiolla yläparvelle katsomaan. Nimittäin viimeksi joku onnistui hajottamaan mun pidennykset ja hävittämään Teemun pipon, kun jäätiin tuonne alas katsomaan.

Keikan jälkeen lähdettiin kaikki porukalla vielä Millin pikkujouluihin jatkoille, joka oli ihan täynnä porukkaa. Jouduttiin seisomaan koko ilta, sillä kaikki istumapaikat olivat varattuja jo sinne mentyä. Kaikilla oli tonttuhatut päässä ja jossain vaiheessa iltaa myös joulupukki tuli halaamaan meitä tanssilattialla! :D

IMG_8835 (800x533) IMG_8837 (800x533)

Aamulla käytiin vielä Kampin Scanburgerissa syömässä ja tekemässä viimeiset ostokset ennen lähtöä. Huomasin vasta jälkeenpäin, että mun Spiritstoresta ostamien kenkien korossa oli joitain jälkiä, mutta onneksi sain vaihdettua ne uusiin vielä ennen lähtöä. Tein myös toisen aivan ihanan ostoksen, joka löytyi myös mun joululahjalistalta, mutta siitä lisää ensi postauksessa!

Mukavaa viikonloppua kaikille jo etukäteen! 

14 kommenttia:

  1. Eihäään onko kampis vielki noi samat joulukoristeet ku viimeks mustaki on otettu kampis kuva ni siel oli noi ihan samat jutut viel sisällä :D 2010 tosiaan.. Itse tilasin hyvän laukun ebaysta 12 eurolla ja näyttää ihan aidolta kalliilta nahkalaukulta :) Ootte myös sun poikaystävän kanssa ihanan samanmittaisia, mun jätkä on mua 30cm pidempi.. :D tai oon vaan sitä niin paljon lyhyempi :o ja se tais olla kattoo kans bmth:ta pari vuot sit ku se oli Cirkuksessa esiintyy ja siel oli se turpaanvetokeikka... huoh... :D kyl mä tykkään noiden musiikista mut mä kuuntelen ennemmin kotona sitä ku jos meen keikoille tykkään ain sit mennä jonnekki festareille tai vähän isompien bändien juttuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo aiemmin joulun aikoihin edes käynyt Kampissa, niin mulle noi oli ihan uusi ja hieno juttu, haha. :D Oho, ompas teillä pituuseroa! Me ollaan Teemun kanssa molemmat yhtä pitkiä. Haluaisin Teemun olevan mua pidempi, koska korkkareilla oon sitä aina paljon pidempi. Näyttää oudolle, kun tyttö on poikaystäväänsä pidempi. :D

      Mikä turpaanvetokeikka? En oo kuullutkaan! :o Yllätyin kyllä, että koko paikka oli melkein täynnä alaikäisiä pikkuemoja. Viime keväänä tuolla oli paljon vähemmän porukkaa eikä siellä ollut noin nuorta porukkaa. Onneksi anniskelualueella oli sentään omanikäisiä! :D

      Poista
    2. no olihan se viimeksikin täynnä pikkuemoja.. laitan tähän viel linkin siit turpakeikast ku ne oli sillon 2011 suomessa :p

      http://www.soundi.fi/uutiset/bring-me-horizonin-keikka-paattyi-tappeluun

      Poista
    3. Oho, en ollut kuullutkaan tuollaisesta! :D

      Poista
  2. Haha, nauroin tolle Teemun ilmeelle, just sellanen "kiviäkin kiinnostaa nää yhteiskuvat" :'D
    Mutta kiva että teillä on ollut noin hauska reissu!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mekin naurettiin tuolle jälkeenpäin! :D Teemu on aina semmonen "ei taas niitä kuvia" ja sitten mun täytyy aina pakottaa se niihin. :D Ja oli kyllä yllättävän hauska reissu! Tällaisia voisi olla useamminkin. :)

      Poista
  3. Tykkään tosi paljo tämmösistä postauksista! Ja sulla on mahtava blogi jota on aina kiva lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, kiitos paljon! :) Välillä tuntuu, ettei monikaan edes lue tätä, mutta tuollaista palautetta on kyllä mahtavaa saada! :)

      Poista
  4. Ja mun pitäis muka ostaa mun pikkusiskol liput Circukseen jonkun en edes muista kenen keikalle. Se reppanahan liiskaantuu tonne :D
    Voi teijän viikonloppu näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei! Toivottavasti se on joku vähän "rauhallisempi" keikka. :D Tuollaisilla keikoilla on yleensä ihan mahdoton meno, kaikki hyppii toistensa päälle yms. :D Ja oli meillä kyllä aika ihana viikonloppu! :)

      Poista
  5. http://hashtagdontcare.blogspot.fi/2013/12/link-your-blog-blogit.html

    blogisi pääsi link your blog postauksen top 19 listaan. Käy kurkkaamassa olenko arvostellut blogisi, vai vain laittanut sen esille jotta muutkin näkevät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, vähän kiva kuulla! :) Käyn ehdottomasti kurkkaamassa. :)

      Poista
  6. Johtuuko tää vaan mun kännystä vai onko bloggerin vika ku mun mobiiliversio sun blogissa näkyy todella huonosti, vain puolet tekstistä näkyy D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itsekään tiedä mistä se johtuu, mutta siis mun kännykässä on sama juttu! :D Kokeile kännykällä selaillessa painaa sieltä alhaalta "käytä internetversiota", niin pitäis näkyä normaalisti. :) En sit tiedä onko nuo html-koodit jotenkin huonosti, kun ei näy kunnolla. :(

      Poista