perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu

Mä en voi uskoa, että nyt on jo toukokuun toinen päivä! Aika menee nykyään aivan liian nopeasti eikä se helpota yhtään tätä ennestään pahaa ikäkriisiä. Oon kuitenkin iloinen siitä, että nyt toukokuussa mun elämässä tapahtuu paljon ihania asioita. Reilun viikon päästä lähdetään Saksaan, kolmen viikon päästä olisi Teemun työpaikan 20-vuotisjuhlat ja loppukuusta on mun synttärit, valmistujaiset sekä meidän 5-vuotispäivä. Mä en oikeasti tiedä miten mä ehdin edes postata näistä kaikista, haha!

Meidän vappu meni kylmästä ja pilvisestä säästä huolimatta yllättävän hyvin, vaikka jouduttiinkin piknikin sijaan turvautumaan varasuunnitelmaan eli sisällä istumiseen. Hyvä musiikki ja sitäkin parempi seura pelasti kuitenkin meidän vapun! Mun päivä meni kolmeen asti töissä vappupalloja täyttäessä, minkä jälkeen pääsin vihdoin valmistelemaan kämppää vappukuntoon. Meillä meinasi tulla kiire, kun Teemu pääsi vasta neljältä töistä ja päästiin vasta sen jälkeen siivoamaan. Siivoamisen jälkeen piti keretä käymään vielä kaupassa ja tietenkin mun laittautumiseen piti myös varata aikaa. Onneksi kerettiin kiireestä huolimatta vähän edes kuvailemaankin, joten antaa nyt kuvien puhua puolestaan!
 
IMG_1991 (800x533) IMG_2005 (800x533) IMG_2016 (800x533) IMG_2013 (800x533)

Mun vappuasu koostui sukkahousuista (yllätys yllätys), uudesta seeprakuvioisesta bleiseristä ja tietenkin serpentiinistä. Löysin myös viimehetkellä ennen vapunviettoon lähtöä Citymarketista tuon söpön vappuhatun, joka mun oli vaan ihan pakko ostaa! Se käy itseasiassa aika hyvin yhteen tuon mustavalkoisen bleiserin kanssa. Sainkin kuulla illalla baarissa monilta miten söpö tuo hattu on, haha!

IMG_1982 (800x533) IMG_2046 (800x533) IMG_2026 (800x533) PicMonkey Collage213 (800x400) IMG_2034 (800x533) IMG_2041 (800x533)

Alkuilta meni meillä alotellessa kaveriporukan kesken ja illalla siirryttiin uuden baarin Nizzan avajaisiin. Kyseinen baari oli muuttunut valtavasti remontin aikana, mutta silti fiilis oli aika laimea koko illan ajan suuresta määrästä ihmisiä huolimatta. Jotenkin täällä on vaan niin erilaista lähteä baariin kuin suuremmassa kaupungissa, kun kaikki istuu vaan omissa porukoissaan eikä uusille ihmisille ole koskaan pöydässä tilaa. Tai jos on, niin ulkopuolisille ei ainakaan puhuta. Alkuillat on aina mukavia, mutta baariin lähtiessä fiilis häviää kokonaan. Eilenkin päädyttiin jo ennen kahta kotiin nukkumaan. Toisaalta ihan hyvä näin, sillä oli ihana herätä kerrankin aikaisin ja virkeänä viettämään vapaapäivää eikä krapulasta ollut tietoakaan!
 
Kokonaisuudessaan meidän vappu oli ihan onnistunut. Harmittaa vaan vähän, kun ei päästy sinne piknikille huonosta säästä johtuen. On tässä kuitenkin koko kesä vielä aikaa!
 
Mites teidän vaput sujuivat?

8 kommenttia:

  1. Toi vappuhattu on kyllä supersöpö! Ja käy hyvin sulle! :) Ja muutenkin oot ollu tosi nättinä!
    Mulla ei ole toukokuulta muuta odotettavaa, kuin töitä, töitä ja töitä. Tai on yksi moottoripyörä-tapahtuma tulossa, mutta ei muuta ihmeellistä :) Sulla on vaikka mitä kivaa tiedossa, onnekas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tuo hattu on kyllä söpö!

      Oon kyllä niin innoissani, kun pitkästä aikaa mulle tapahtuu kaikkea ihanaa! Toivottavasti kaikki suunnitelmat toteutuu niinkuin oon suunnitellut. :) Missä tuo moottoripyörä-tapahtuma on? Kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

      Poista
    2. Susikoskella (aika lähellä tässä meitä). Eli iso lauma motoristeja kokoontuu sinne ja lähtee letkassa ajamaan ympäri Kymenlaaksoa. Viime vuonna taisi olla yli 600 osallistujaa (jos oikein muistan) :)

      Poista
    3. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! Mä oon yrittänyt jo ikuisuuden houkutella Teemua hankkimaan moottoripyöräkortin, mutta ei se oo ainakaan vielä hirveästi innostunut. :D Olin pienempänä aina valmiina lähtemään iskän kyytiin ja alkaa olla jo vähän ikävä moottoripyöräilyä! :D

      Poista
  2. Ihanan vappuinen postaus ! :')
    http://the-world-through-my-fingers.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oih mikä vappu ollu sulla ja varsinki toi sun asu <3 <3 tosi kiva :-) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! Mietin pitkään, että mitä mä laitan päälle, kun halusin tuon hatun kanssa sopivan asun. :D Toivottavasti sullakin oli ihana vappu! <3

      Poista