maanantai 5. toukokuuta 2014

Kiireinen viikonloppu

IMG_1939 (800x533) IMG_1937 (800x533) IMG_1967 (800x533)

Ihan ensimmäisenä mun täytyy huomauttaa siitä, että mulla on farkut jalassa piiitkästä aikaa! Viimeisimmästä kerrasta taitaa olla pian jo vuosi aikaa, joten olihan se jo aikakin kaivaa farkut esiin tuolta vaatehuoneen pohjalta. Mulle tulee usein kysymyksiä, että enkö mä pidä koskaan farkkuja ja vastaus on, että viihdyn paremmin sukkahousuissa. Ne on vaan niin paljon mukavammat jalassa ja saa jalat näyttämään vähän hoikemmilta. Oon myös aina ollut enemmän hame- ja mekkoihmisiä enkä tykännyt edes pienenä käyttää housuja. Jospa mä pikkuhiljaa kuitenkin yrittäisin totutella käyttämään jotain muutakin kuin sukkahousuja! :D

Kuulumisista sen verran, että työharjoittelua olisi jäljellä enää vain viikko ja sen jälkeen mulla olisi ensimmäinen ammatti suoritettuna. Ihan uskomatonta miten nopeasti nää 3 vuotta on menneet. Nyt kun valmistuminen on näin lähellä, oon miettinyt hirveästi jatko-opintoja. Haluaisin lähteä opiskelemaan tradenomiksi ja luultavasti haenkin ensi keväänä sinne. Käyn nyt ensin vuoden töissä ja katson sitten miltä opiskelu tuntuu. Mulla on jo vähän haikeat fiilikset, kun muutaman viikon päästä pitäisi sanoa hyvästit kaikille luokkalaisille ja siirtyä elämässä eteenpäin. Voi olla, etten tuu näkemään yhtäkään luokkalaista enää kevätjuhlan jälkeen meidän Helsinkiin muuton takia. Mutta nyt vähän positiivisempiin asioihin eli viikonloppuun!
 
PicMonkey Collage12334 (800x627)

Meidän viikonloppuun sisältyi Matkuksessa käymistä, Arnoldsin valkosuklaadonitseja, kiinalaista ruokaa, valmistujaiskutsujen tekemistä, paljon ostoksia sekä täydellisen valmistujaismekon metsästämistä. Löydettiin pitkän etsimisen jälkeen mulle juuri täydellinen mekko ja saatiin se vieläpä puoleen hintaan. Alkuperäinen hinta olisi ollut 89 euroa, mutta sain tingittyä hintaa 40 euroon revenneen sauman vuoksi. Sen saa onneksi korjattua kotikonstein eli kyseinen mekko tuli paljon halvemmaksi kuin ehjä samanlainen. Mekosta kuitenkin lisää sitten vähän lähempänä valmistujaisia!
 
Yritän saada sen meikkivideon kuvattua jo tämän viikon aikana, mutta viimeistään ensi viikolla ennen meidän Saksan matkaa. Mulla meinaa olla tällä hetkellä postausideat aika vähissä, mutta onneksi tämän viikon jälkeen on luvassa kaikkia kivoja juttuja joista postailla!
 
Aurinkoista viikonalkua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Hei noi farkut on ihanat!! Sulle sopii ihan sairaan hyvin farkut, just tommoset täydellisen pitkät jalat niille :D Mul on valitettavasti kauheet nakkijalat, mikään ei oikee näytä hyvältä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oot ensimmäinen jonka mielestä mulla on pitkät jalat! :D Mutta varmasti sullekin sopii farkut! Mustakin nimittäin tuntuu ettei mulle sovi.. Yleensä sitä ollaan niin kriittisiä itseään kohtaan. :D

   Poista
 2. Voi kun sä oot niin kaunis!! :) Ja oikeasti, noi farkut käy sulle hyvin! Ihan turhaan mietit miltä sun jalat noissa näyttää!
  Hyvään hintaan oot saannu mekon hankittua! En malta odottaa sen näkemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! ♥ Musta vaan aina itsestä tuntuu ettei mikään näytä hyvältä päällä ja aina on hirveä kriisi vaatteiden suhteen. No, jospa tää tästä ajan kanssa! :D Ja itsekin ihan yllätyin, että hinta putosi noin paljon pienen repeämän vuoksi. Kerrankin mulla kävi hyvä tuuri jonkin asian suhteen. :) Esittelen mekon sitten vähän lähempänä valmistujaisia!

   Poista
 3. hyvinhän noi farkut sulle sopii! :) käytä ihmeessä useemminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! :) Pitää yrittää totuttautua niihin! :D

   Poista
 4. Hyvin sopiiii sulle myös farkut! :) Oletteko jo muuten löytäneet helsingistä asuntoa`?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nuo nyt niin pahalta näytä näin jälkeenpäin katsottuna! Pitää yrittää nyt totutella farkkuihin, niin jospa mä jossain vaiheessa innostuisin pitämään niitä useamminkin. :) Ja siis laitettiin sinne Nuorisosäätiölle asuntohakemus sillon helmikuussa ja ne ilmoittelee sitten kun asuntoja vapautuu. Laitettiin siihen hakemukseen, että toivotaan saavamme asunto viimeistään elokuussa. Nyt pitää vaan toivoa, että niitä asuntoja vapautuisi pian! :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää farkutkin sulla! Entä tykkäätkö käyttää sortseja? Muakin välillä ahdistaa farkut mutta sortsit+sukkikset yhdistelmä tuntuu heti paljon mukavammalta:D Ja aah Arnoldsin valkosuklaadonitsi, parhautta♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tykkään ihan hirveästi sortseista ja katselen aina kateellisena miten hyvin ne muille sopii, mutta jotenkin itse en oo ainakaan vielä innostunut niitä käyttämään. Voi kyllä johtua myös siitä, ettei kohdalle oo koskaan osunut semmosia omanlaisia sortseja. :D Joo nuo valkosuklaadonitsit on ihan parhaita! Nyt rupes tekemään taas mieli niitä! :D ♥

   Poista
 6. Olis kiva jos tekisit ostosten esittelyn kuvina tai videona:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotatko nyt viime viikonlopun ostoksia vai yleensä? :) Voisin tehdä ostosvideon ainakin sitten Saksan matkan jälkeen, kun sieltä tulee varmasti ostettua paljon kaikkea. :)

   Poista
 7. hyvinhän sulle farkut passaa ♥ odotan innolla et näen sun valmistujais mekon !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Esittelen mekon sitten vähän lähempänä valmistujaisia! Huomenna pitäisi käydä valmistujaislakkikin koululta noutamassa. :)

   Poista