tiistai 13. toukokuuta 2014

Kuulumisia videolla

Nyt on viimeinen työharjoittelupäivä takana päin ja täällä kirjoitteleekin maailman onnellisin kiitettävän arvosanan saanut! Nää 2,5 kuukautta on menneet ihan uskomattoman nopeasti ja huomenna olisikin otettava suunnaksi taas Helsinki-Vantaan lentokenttä, sillä me lähdetään juhlistamaan tätä mun valmistumistani Müncheniin. Mä en voisi onnellisempi tällä hetkellä ollakaan!
 
Mulla ei oo varmaan koskaan ollut näin pitkää postaustaukoa, mutta tällaisen vähän useamman päivän tauon jälkeen jaksaa taas postailla vaikka kyllästymiseen asti. Vaikka eipä mulla ole ollutkaan mitään postattavaa, sillä oon ollut melkein viikon jo kipeänä enkä oo jaksanut avata edes tietokonetta. Kaikkien näiden sairasteluiden lisäksi sain viime yönä elämäni ensimmäisen allergisen reaktion. Heräsin keskellä yötä siihen, kun mun jalkoja kutitti ihan hirveästi ja kun laitoin valot päälle, huomasin niiden olevan aivan punaiset ja rakkuloilla. Iski ihan järkyttävä paniikki, sillä enhän mä sennäköisenä voisi Saksassa hameissa kulkea. Onneksi aamulla kaikki oli kuitenkin jo ihan normaalisti!
 
Nyt kuitenkin videota mun uusimmista ostoksistani, työharjoittelupaikalta saaduista lahjoista ja ihan vaan kuulumisista!
 

 
PS. Huomatkaa Nasu kohdassa 6:34! :D

13 kommenttia:

 1. hahah eii repesin tolle nasulle ku yhtäkkiä vaan seinälle hyppii tuolla taustalla :‪--D mutta oii erittäin ihanaa matkaa teille! <3 ja upee toi sun valmistujaismekko! ootankin, että näkee sit millanen se on sun päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mäkin repesin kun katoin ton ensimmäistä kertaa! Muutenkin kokoajan sählää tuolla taustalla, hassu! :D Tuo mekko on kyllä niin ihana! Pääsis vaan jo käyttämään sitä. :)

   Ja kiitos paljon! Ihanaa matkaa myös teille tälleen vähän etuajassa! <3

   Poista
 2. oii ihanaa että oot löyttäny mieleisen mekon itsellesi ja tosi hieno kyl onki <3 :o oikein hyvää reissua teille sinne saksaan ! oot kyl ansainnu päässä sinne ku jaksoit ton työharjottelun ja oikein kiitettävän ja kivoja lahjoja saanu. :-) hihi, ihana nasuki siel :-3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu että oon ansainnu lomani! :) <3 Ja tuo mekko on kyllä niiiin ihana! :)

   Poista
 3. Tiedätkö mistä sulle se allerginen reaktio tuli? :o
  Ja ihan mielettömän kivat noi New Yorkerin topit! Tää tahtoo kans! :)
  Muistan omat valmistujaiset viime kesänä, ehdottomasti yksi parhaista päivistä mun elämässä! Varmasti myös sulle todella mahtava päivä!
  Mutta ei muuta kuin hyvää reissua teille ja ehdottomasti kiinnostaa koostevideo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään.. Se tuli yöllä nukkuessa ja heräsin tosiaan siihen, kun jalat oli ihan punaiset ja rakkuloilla. Kävin matkaa edeltävänä yönä ensiavussakin ja siellä veikattiin, että oon allerginen pesu- tai huuhteluaineelle. :o Pitää käydä sitten Suomen puolella kaikissa mahdollisissa allergiatesteissä! :D

   Nuo topit on kyllä aivan ihanat! Harmi vaan, että täällä Münchenissä on ollut nyt parin päivän ajan viileät ilmat. Maanantaina pitäisi kuitenkin olla lämmintä, joten ehkä mä silloin saan vihdoin päälle nuo uudet topit. :) Ja itsekin oon aika varma, että valmistujaiset tulee olemaan yksi parhaista päivistä! :) Kiitos paljon ja kiva kuulla, että koostevideolle on kannatusta! :)

   Poista
 4. Haha voi eiii ku nauroin tuolle kissan seinillehyppelylle :-D Aivan ihana mekko ja tosi hyvää reissua teille sinne Saksaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se oli kyllä hauska! :D En ees tajunnu tuota videota kuvatessa, että se hyppi seinille. Vähänkö nauroin sit jälkeenpäin tuota videota katsoessa. :D Ja kiitos oikein paljon! ♥

   Poista
 5. En kestä nasuu se on vaa nii ihanaXD
  Pidä hauskaa Saksassa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on kyllä hirmu sulonen! :D Ja pidän varmasti! :)

   Poista
 6. Keväällä ennenku mulla todettii koivuallergia nii heräsin kans parina yönä ja iho oli täynnä semmosia patteja.. Nokkosihottumaa tais olla mutta yhessä yössä se meni pois ja helpotti kans lääkkeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin just googlaamassa nokkosihottuman ja tuo kuulostais ihan samalta mitä mulla oli! Helpottavaa kuulla, ettei kyseessä ehkä sittenkään oo mikään vakava allergia. :) Mullakin tuli niitä patteja nimittäin vaan parina yönä. Mutta kyllä mä taidan silti käydä lääkärissä, niin selviää etten oo esim. pesu- tai huuhteluaineille allerginen. :D

   Poista
 7. Hahahahaa ei hitto vähän hauska toi nasu xD

  VastaaPoista