perjantai 16. toukokuuta 2014

Lomalla viimeinkin!

Nyt mä oon vihdoin virallisesti lomalla, sillä työharjoittelu on saatu onnistuneesti päätökseen ja toissapäivänä lennettiin tänne Müncheniin. Meidän lento lähti jo aamupäivällä, joten jouduttiin heräämään jo ennen viittä, sillä Varkaudesta Helsinkiin kestää ajaa melkein neljä tuntia. Haluttiin myös olla lentokentällä jo hyvissä ajoin, jotta ehdittäisiin käymään rauhassa Starbucksissa kahveilla.
 
Kerroin viime postauksessa siitä allergisesta reaktiosta, joka meni ohi yön aikana, mutta se päätti tietenkin uusiutua juuri matkaa edeltävänä yönä. Mun iho meni lopulta niin pahaksi, että jouduttiin lähtemään ensiapuun näyttämään mun jalkoja ja sain tänne matkalle mukaani allergialääkkeitä. Vielä ei edes tiedetä syytä tuolle allergiselle reaktiolle, mutta heti kun pääsen täältä takaisin Suomeen, menen kaikkiin mahdollisiin allergiatesteihin. Lähdettiin toissapäivänä matkaan siis parin tunnin yöunilla, kun lähes koko yö meni siellä ensiavussa. Mutta onneksi nyt oon pystynyt nukkumaan normaalisti jo kaksi yötä niiden lääkkeiden avulla, joten eiköhän tää tästä!
 
IMG_2097 (800x533) IMG_2099 (800x533)
IMG_2078 (800x533) IMG_2080 (800x533) IMG_2104 (800x533)

Aika lentokentällä saatiin kulumaan nopeasti käymällä Starbucksissa kahveilla ja pelaamalla kännyköillä. Tuosta kännyköillä pelaamisesta tulikin mieleen, kun eilen oltiin kaupungilla ja yritettiin epätoivoisesti etsiä ilmaista wlania jokaisesta liikkeestä ja ravintolasta. Lopulta päädyttiin Marienplatzin mäkkäriin syömään ja voi sitä ilon määrää, kun huomattiin, että siellä on ilmainen wlan. Ei me tietenkään riippuvaisia kännyköistä olla! :D

IMG_2107 (800x533) PicMonkey Collage60 (800x533)

Kahden tunnin yöunista väsyneinä me nukuttiin lähes koko lentomatka. Meinattiin missata  lentokoneessa tarjottava ruokakin, mutta onneksi mä heräsin juuri kun lentoemäntä oli meidän kohdalla.
 
Yleensä ollaan matkustettu pimeän aikaan, mutta tällä kertaa haluttiin päivälento. Tykkään enemmän aamu- ja päivälennoista, koska perillä on sitten aikaa vielä tehdä jotain. Myös maisemia on paljon mukavampi katsella sieltä yläilmoista, kun on vielä valoisaa!

IMG_2118 (800x533) IMG_2117 (800x533)

Pienten päikkäreiden jälkeen suunnattiin intialaiseen ravintolaan syömään meidän lempiannokset. Lentokoneen ruoat kun ei hirveästi täytä, niin meillä olikin jo aika kova nälkä. Ulkomailla on niin ihana lähteä erilaisiin ravintoloihin syömään, kun täällä on niin paljon valinnanvaraa. Varkaudessa ainut vähän erikoisempi paikka on kiinalainen ravintola, jossa on tullut käytyä jo kyllästymiseen asti.
 
Tänään meillä olisi suunnitelmissa lähteä käymään Nymphenburgissa, joka on entinen kuninkaanlinna ja toimii nykyään museona. Sen jälkeen lähdetään luultavasti vielä kaupungille ostoksille ja katselemaan monta kertaa nähtyjä nähtävyyksiä. Tähän kaupunkiin ei vaan voi kyllästyä!
 
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

20 kommenttia:

 1. Tollaset allergiaoireet on niin ikäviä :( Mäkin oon allerginen muutamille ruoka-aineille, joten tiedän mistä puhun. Toivottavasti aiheuttaja saadaan selville niin osaat jatkossa sitten välttää sitä ja toivottavasti lääkkeet nyt pitää oireilun poissa :)

  Oi että, mäkin niin haluaisin taas Müncheniin! Huippukivaa reissua teille!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :( No mutta toivotaan, että myös tää mun allergia selviää! Pitää käydä sitten heti Suomen puolella testeissä. :) Nuo lääkkeet on pitäneet allergian oireet ainakin vielä poissa, mutta kyllä mä haluan tietää mistä tää johtuu..

   Ja kiitos paljon! :) Jospa säkin pääsisit pian käymään täällä! :)

   Poista
 2. Pitäkäähän nyt hauska loma siellä ja nauttikaa :)

  VastaaPoista
 3. Kaikissa mäkkäreissä on ilmainen netti, nykyään sitä sanotaan wifi-yhteydeksi :D Hyvää matkaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tiedosta! :D En vaan oo koskaan tarvinnut käyttää noita wifi-yhteyksiä, kun Suomen puolella kännykässä on netti. :D Ja kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Toi takki sopii sulle ihanasti :)

  VastaaPoista
 5. Oon niin kade kun oot reissussa!! :) No kyllä mekin heinäkuussa lähdetään johonkin (kohde edelleen vähän epäselvä). Sitä odotellessa!
  Toivottavasti toi allergia-asia selviää pian, eikä leviä muualle kehoon! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suotta oot kateellinen, kun pääset pian itsekin reissuun! :) Minne ootte ajatelleet matkaa? Kaupunki- vai rantaloma? :) Mekin ollaan nimittäin suunniteltu heinäkuulle matkaa Prahaan, mutts se ei oo vielä varmaa. :D

   Ja toivotaan! Pitää Suomen puolella hakeutua heti allergiatesteihin!

   Poista
  2. Sain nyt viimein päätettyä että Espanja olisi kiva :D Seuraava ongelma, että minne päin sinne! En oo ikinä ollut rantalomalla, jokin aina kaupungeissa vetää puoleensa. Mies antoi aikaa päättää tän kuun loppuun mennessä :D haha!
   Oi, Praha olis varmaan kans kiva! :)

   Poista
  3. Oi, Espanja kuulostaa hyvältä! Suosittelen Barcelonaa, sillä siellä yhdistyy kaupunki- ja rantaloma. :) Siellä on se pitkä hiekkaranta ja kaupungissakin on paaaljon nähtävää. :) Rantalomat on kyllä aivan ihania! Mulla on ollu jo pitkään hirveä rantalomakuume. Haluaisin lähteä Bulgariaan, mutta rahat ei taida ihan riittää jos meinattiin siellä Prahassakin käydä. :D

   Poista
 6. HUI toi reaktio! :( Googleta urtikaria, voisko olla sitä? Hyvää reissua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli ihan kamalaa! :/ Pitää aamulla googlettaa, nyt on pakko ruveta nukkumaan! :D Ja kiitos paljon! :)

   Poista
 7. Miten teemu on lihonnu noin paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samassa painossa on kuin ennenkin. :D Joskus kuvat saa näyttämään isommalta kuin on, kokemusta on.

   Poista
 8. Hauskaa lomaa! :)

  behappywithheidi.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Kauhea toi allerginen reaktio..:O
  Joo, lentokone ruuat ei aina oo niin hyviä mut noi teän ateriat..tuli vesi kielelle! :-D
  Ihanaa matkan jatkoa teille <3 :-3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan kamalaa! Onneks se on jo ohi kuitenkin. :)

   Yleensä lentokoneen ruoat on aika ankeita, mutta nuo oli ihan hyviä! :) Ja kiitos paljon! <3

   Poista