tiistai 27. toukokuuta 2014

Vähän hienommat juhlat

Vaikka matkapostauksia onkin vielä muutama jäljellä, niin tässä välissä ajattelin postata viime perjantaista, jolloin juhlittiin Teemun työpaikan 20-vuotissynttäreitä. Teemun työnantaja oli vuokrannut ravintola Nizzan käyttöönsä perjantai-illan ajaksi ja ohjelmassa oli vieraisiin tutustumista, Stand Up -koomikkoja, paljon syömistä ja juomista sekä tietenkin hyvää mieltä.

Mä en oo pitkiin aikoihin ollut kunnon juhlissa, joten panikoin tietysti jo monta viikkoa etukäteen vaatteiden kanssa. Jouduttiin kiertämään monet kaupat läpi etsimässä juhlavaa mekkoa, mutta tällä kertaa päätin olla rohkea ja kokeilla jotain erilaista!

IMG_2539 IMG_2549 IMG_2560 IMG_2551

Tällaiseen asuun mä loppujen lopuksi päädyin. Vaikka muuten tuo asu onkin aika tavallinen, niin musta jakku ja kultainen ketjukaulakoru tuo sopivasti juhlavuutta siihen. Mä oon huomannut, että viimeisen puolen vuoden aikana mun tyyli on muuttunut aika paljon. Vielä viime kesänä olisin luultavasti pukeutunut leopardimekkoon ja teininahkatakkiin, mustia rajauksia unohtamatta. Tällä hetkellä ihailen kaikista eniten ns. "bisnesnaisten" tyyliä eli naisellisia jakkuja, sukkahousuja ja korkeita korkoja. Ehkä vielä jonain päivänä mäkin voin näyttää siltä! :D

IMG_2562 IMG_2565 IMG_2567 IMG_2566 PicMonkey Collage23574 IMG_2576

Tervetuliaismaljojen ja muutamien juhlapuheiden jälkeen päästiin syömään. Saatiin valita seisovasta pöydästä mitä haluttiin ja jälkiruoaksi oli vielä pannacottaa. Ruoka oli itseasiassa niin hyvää, että mennään varmasti joskus tuonne ihan muutenkin syömään!
 
Juhlat kestivät puoleenyöhön saakka, jonka jälkeen vieraat lähtivät kotiin tai siirtyivät alakertaan yökerhon puolelle juhlimaan. Ei oo varmaan vaikea arvata kumpaan me päädyttiin!

IMG_2571 IMG_2595 IMG_2597 IMG_2588 PicMonkey Collage5477

Ennen yökerhon aukeamista mentiin pöytään istuskelemaan ja käytiin vähän väliä toivomassa hyviä biisejä. Oli jännää istua siellä ihan kahdestaan ja fiilistellä "meidän biisejä". Meillä on Teemun kanssa varmaan sata yhteistä biisiä, joista tulee mieleen ihania muistoja menneiltä vuosilta. Onko teillä poikaystävienne kanssa yhteisiä biisejä?

Kaikenkaikkiaan meidän ilta oli erittäin onnistunut. Oli mukava tutustua Teemun työkavereihin ja viettää kerrankin vähän erilainen perjantai-ilta. Huomenna koittaakin vihdoin mulle tärkeä päivä eli päättäjäisjuhla, ja mä saan vihdoin ensimmäisen ammattini. Oon kaikista merkonomeista aakkosjärjestyksessä ensimmäisenä, joten joudun kävelemään eteen hakemaan todistusta ihan ensimmäisenä. Jännittää! Ehkä mä kuitenkin selviän. Mutta palaillaan seuraavan kerran taas Münchenin matkapostausten merkeissä!
 

Mukavaa tiistaipäivää kaikille!

10 kommenttia:

  1. Oi upee asu ja toi toppi on aivan ihana :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Mäkin tykkään tuosta topista! Sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. :)

      Poista
  2. No vähänkö kiva kun työnantaja järkkää kemut :D kelpais mullekkin ! Voi kun oot ollu nättinä juhlimassa, kyllä Teemun kelpaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivat kemut! Sais olla useemmin tämmösiä. :) Ja kiitos paljon ihana! <3

      Poista
  3. teemu vois käydä parturissa... toi ylipitkä justin bieber-reuhake on vähän last seasonia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on vaan hyvä asia, että ihmiset on erilaisia. :) Ja eikö se oo kuitenkin pääasia, että Teemu viihtyy hiustyylissään? :D

      Poista
  4. Ihana toi sun asu, käy sulle niin hyvin!! :) Ja tosiaan, sun tyyli on kyllä muuttunut ja ehdottomasti parempaan suuntaan!
    Ketä koomikoita tuolla oli esiintymässä, muistatko nimiä? :) Kun itse niin monia koomikoita fanitan, niin kiinnostaa onko ketään omaa lempparia siellä ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon! :) On ollut jotenkin jännä huomata, miten nykyään vaatekaupoissakin katselee aivan erilaisia vaatteita. Enkä siis oo mitenkään tarkoituksella muuttanut tyyliä, vaan kaikki on tapahtunut tavallaan huomaamatta. :D Mutta ehkä ihan hyvä vaan!

      Oho, oon näköjään vahingossa kirjoittanut monikossa! Tarkoitin, että siellä oli yksi koomikko esiintymässä. :D En valitettavasti muista yhtään sen nimeä, mutta joku varkautelainen nainen oli kyseessä. En oo aiemmin hirveämmin välittänyt noista koomikoista, mutta tuo oli kyllä todella hauska! :D Pitää varmaan ostaa liput seuraavalle "keikalle", jos täällä päin sattuisi joku esiintymään. :)

      Poista
  5. Toi "bisnestyyli" on just kiva ja sopii sulle! :-) Pääsispä itekki kattomaan jotain Standup- koomikkoja :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) Mäkin innostuin nyt noista koomikoista ja haluun päästä näkemään niitä lisää! :D

      Poista