keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Instagram

Otsikko on taas mitä mahtavin, mutta ehkä se menee nyt tällä kertaa. Onko kukaan muu huomannut, että yleensä postausten otsikot on vaikein keksiä? Ellei kyseessä ole sitten joku vappupostaus, jonka nimeksi tulee tietenkin vappu. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa kuvia Instagramin puolelta, kun edellisestä tällaisesta postauksesta on ehtinyt vierähtää jo jokunen tovi.
 
Huomasin tänään näitä kollaaseja tehdessä, että tuossa mun uudessa kännykässä on kyllä todella hyvä kamera. Kuvat on paljon parempilaatuisia kuin Lumiassa. Nyt voi ottaa myös kännykän kameralla kuvia, vaikka unohtaisikin järkkärin kotiin!

PicMonkey Collage1 (800x400)

Ensimmäinen kuva uudella kännykällä, ja mistäs muustakaan kuin uuden kännykän paketista. Täytyy myöntää, etten oo katunut päivääkään tän hankkimista! Testailin ensimmäistä kertaa etukameraa ja yksi näistä selfieistä päätyi tietenkin myös Instagramiin.

PicMonkey Collage2 (800x400)

Juhlimassa Teemun, Tomin ja Hennan kanssa. Tuosta illasta muistan ainoastaan sen, että hauskaa meillä oli ja ehkä sen takia nukahdettiinkin Hennan kanssa jo ennen puoltayötä sohvalle. Tosin siihen saattoi vaikuttaa sekin, kun olin herännyt aamulla jo kuuden jälkeen enkä ehtinyt töiden jälkeen nukkua päikkäreitä ollenkaan. Okei, nyt meni jo selittelyksi. :D Kuopion ostoksia. Tuo ketjukaulakoru onkin ollut jo kovassa käytössä!

PicMonkey Collage3 (800x400)

Matkalla Helsinkiin pääsiäisen viettoon! Maistoin myös ensimmäistä kertaa tuota Pepsi Nextiä, joka osoittautui pieneksi pettymykseksi. Selfie hotellilla juuri ennen kaupungille lähtöä.

PicMonkey Collage4 (800x400)

Pääsiäisen asua ja hotellilla alottelua! Mun ja Teemun kavericombo, josta jäi vielä puolet aamupalaksi. Käytiin tuona iltana katsomassa Tennispalatsissa Sinkkuna suhteessa -leffa, joka oli ennakkoluuloista huolimatta yllättävän hyvä!

PicMonkey Collage5 (800x400)

Kun meidän piti lähteä Helsingistä takaisin Varkauteen, saatiin kuningasidea lähteä käymään Helsinki-Vantaan lentokentällä Picnicissä syömässä. Edes Kampin Picnic ei kelvannut, vaan sen piti olla nimenomaan lentokentällä. :D Janeten ja Teemun kanssa juhlistamassa pääsiäistä!

PicMonkey Collage6 (800x400)

Maailman söpöin (ja unisin ainakin silmistä päätellen) Nasu! Romanttisella illallisella mäkkärissä!

PicMonkey Collage7 (800x400)

Arkihaasteen ensimmäinen kuva - puistohengailua energiajuomien voimin. Arnoldsissa valkosuklaadonitseilla! Miten musta tuntuu, että mun Instagram-kuvat painottuu enemmän ruokaan kuin muuhun? :D

PicMonkey Collage8 (800x400)

Ilmapalloja, serpentiiniä, pinkkejä laseja sekä pullo kuohuvaa - kaikki mikä pelasti  ainakin meidän vapun huonosta säästä huolimatta! Vappuselfie. Mä harvemmin jaksan laittaa tekoripsiä, mutta vappuna ajattelin kerrankin vähän panostaa.

PicMonkey Collage9 (800x400)

Ostin tuon uuden takin lauantaina Matkuksesta ja se on jo nyt yksi mun ehdottomista lemppareista. Tykkään tuosta kankaasta ja etenkin siitä, kun se on niin kevyt päällä! Taas ruokakuvia, tällä kertaa kiinalaisesta. Mä en tiedä mitään parempaa ruokaa kuin kiinalainen tai intialainen ruoka. Voisin vaikka elää niillä!
 
Nyt mä lähden oikein piiiitkille päikkäreille, kun meinaan jo nukahtaa tähän koneelle. Eilen menin päikkäreille jo ennen kuutta ja nukuin koko yön aamukuuteen asti. Miten työt voikaan saada näin väsyneeksi?
 
Öitä ja mukavaa keskiviikkopäivän jatkoa kaikille! 

8 kommenttia:

  1. Oon samaa mieltä, ihan pirun vaikea keksiä otsikkoa postauksiin! Saatan vaihtaakin sitä kolme kertaa, samalla kun kirjoittelen tekstiä :D
    Ja jep, pepsi next oli pettymys :( Möh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin vaihtelen otsikkoa monesti. Yleensä mä lopulta kuitenkin turhaudun ja laitan jonkun "kuulumisia" otsikoksi. :D Onneksi tiettyihin postauksiin kuten vappuun keksii kuitenkin helposti otsikon. :D

      Poista
  2. ompas sulla ollu kivaa <3 joo oon huomannu et postauksen otsikot on välil aika vaikee keksiä vaikka itehän oon alkanu käyttää biisien sanoituksia/nimiä..:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kieltämättä ollut! :) Joo tuttu tunne! Mä en ainakaan vielä oo innostunut käyttämään biisien sanoja otsikkoina, kun niidenkin valitseminen tuntuu niin hankalalta. Kaikesta saa ongelman, haha. :D

      Poista
  3. Ihana takkkkki !!!!
    Sun tyylisuunta alkaa muuttua ;-------)
    Me likey ! phih ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! Tuo takki on kyllä ihanin! <3 Haha, laitoinkin tuossa viikonlopun aikana kasan vanhoja vaatteita myyntiin! Hyvästi teinityyli! ;D

      Poista