perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän suunnitelmia ja kuulumisia

IMG_0458 IMG_0463 IMG_0460

Tänään ei ole mitenkään voinut välttyä monilta ystävänpäiväviesteiltä eikä Facebookissa käydessäkään voi erehtyä, mistä päivästä on kyse. Me juhlitaan ystävänpäivää vasta huomenna käymällä jossain kivassa paikassa syömässä ja illaksi suunnataan ehkä vielä leffaan. Tänään meillä on vielä niinsanottu laihdutuspäivä, jonka takia päästään vasta huomenna juhlistamaan ystävänpäivää. Ainiin, ja sain mä myös aivan ihanan ystävänpäivälahjan Teemulta, mikä oli kyllä todellinen yllätys! Teemu laittoi mulle sähköpostia työpäivän aikana, jossa oli kuva Architectsin keikkalipuista maaliskuulle. Puhuin vieläpä koko eilisen illan, että olisi niin mukava lähteä sinne, joten tuo oli kyllä todella ihana lahjaidea. Miten te aiotte viettää ystävänpäivää ja oletteko tekin saaneet ihania ystävänpäivälahjoja?

Ollaan viimeisen viikon aikana katseltu jo hirveästi asuntoja pääkaupunkiseudulta ja näillä näkymin me muutetaan ensin johonkin edulliseen asuntoon vuokralle ja ostetaan sitten myöhemmin vasta oma asunto. Toisena vaihtoehtona olisi hakea Nuorisosäätiön kautta vuokra-asuntoa, mutta se tuntuu niin monimutkaiselta, että helpompaa on ehkä etsiä ihan tavallinen vuokra-asunto. Toisaalta taas noiden Nuorisosäätiön asuntojen vuokrat on paljon alhaisemmat kuin tavallisten. Onko kenelläkään kokemusta tuosta Nuorisosäätiöstä? Mulle se tuli nimittäin ihan uutena juttuna, joten kuulisin mielelläni kokemuksia niistä asunnoista!

Oon jo niin innoissani tuosta tulevasta muutosta ja sen takia haluaisinkin parin viikon päästä alkavan työharjoittelun nopeasti pois alta. Aloitan työharjoittelun siis jo hiihtolomalla, niin pääsen sitten viikkoa aikaisemmin lomailemaan ja suunnittelemaan kunnolla muuttoa. Pitää vaan toivoa, että me löydettäisiin joku kiva asunto ja päästäisiin jo toukokuussa muuttamaan!

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! 

12 kommenttia:

  1. Koska vastaat kysymyksiin ? Kävin ilmiantamassa sen feikki profiilin suomi24 treffit - sivulla. Toivottavasti se poistetaan sieltä ! Tyhmää, että jotkut tekee feikki profiileja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän viikonlopun aikana saada kuvattua sen videon ja vastailtua kysymyksiin. :) Ja kiitos, että kävit ilmiantamassa! Mä ehdin jo unohtaa koko feikkiprofiilin, kun luin sen kommentin nopeasti koulussa. :D

      Poista
  2. Mekin vietetään ystävänpäivää vasta huomenna, kun tänään on molemmilla niin pitkät työpäivät takana. Syömään ollaan myökin menossa ja myös jonkinlainen lahjojen vaihto tiedossa :) Mutta vähän huippua noi keikkaliput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa mukavalta! :) Kerrohan sitten mitä sait lahjaksi. ;) Ja nuo keikkaliput oli kyllä aivan ihana lahja! Mun ilme oli varmaan näkemisen arvoinen, kun odotin lähinnä jotain hauskaa kuvaa Nasusta ja sieltä paljastuikin kuva keikkalipuista. :D

      Poista
  3. Minne meet työharjotteluun? :)

    VastaaPoista
  4. ihana asu ollu sulla:-) sain ihania ystävänpäivä lahjoja ja toivotuksia ! hyvää ystävänpäivää viel sullekki <3 :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) ♥ Kiva kuulla, että myös sä oot saanut lahjoja ja toivotuksia! Mäkin sain hirveästi viestillä ja Facebookissa ystävänpäivän toivotuksia. :)

      Poista
  5. Sulla on aina upeat asukokonaisuudet ja ihana tyyli muutenkin. :-)
    http://neeeaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihana kuulla, että joku edes tykkää näistä asukuvista. :)

      Poista
  6. Toi sun leopardikaulahuivi on ihana!

    VastaaPoista