sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä

IMG_0480 IMG_0478 IMG_0487 IMG_0492

Yllä näkyy mun eilistä asua, kun käytiin Matkuksessa ostoksilla. Yleensä viikolla mä en jaksa pukeutua mitenkään erikoisesti ja kouluunkin laitan vaan pitkän takin, jonka alta ei näe asua ollenkaan. Sen takia joudutaan kuvaamaan kaikki asukuvat aina viikonloppuisin, kun silloin mä jaksan edes vähän panostaa pukeutumiseen. Ja tähän aikaan vuodesta on niin vaikeaa saada kirkkaita kuvia, kun ulkona on niin synkkää. Odotan jo innolla kevättä ja kaikkia ihania keväisiä asukokonaisuuksia!

Vietettiin tosiaan vasta eilen Teemun kanssa ystävänpäivää ja päätettiin lähteä sen kunniaksi pitkästä aikaa Matkukseen ostoksille. Löysin tällä kertaa yllättävän paljon kaikkea, mutta jouduin jättämään monet ihanat jutut hyllyyn odottamaan ensi kertaa, kun yritän tällä hetkellä säästää rahaa ensi kuulle. Käytiin samalla myös ensimmäistä kertaa Daddy's Dinerissä syömässä ja jälkiruoalla vielä Arnoldsissa. Tuli syötyä kyllä taas niin paljon, että nyt jaksaa taas laihduttaa koko viikon ennen seuraavaa herkkupäivää!
 
IMG_0514 (800x533) IMG_0515 (800x533) IMG_0518 (800x533) IMG_0520 (800x533)

Nuo Daddy's Dinerin ruoat oli kyllä todella hyviä, varsinkin tuo mun iso hamppariateria! Tarjoilijakin naurahti meille, kun mä otin hirveän ison aterian ja Teemu söi vaan terveellisen caesarsalaatin. Yleensä taitaa mennä toisinpäin. :D
 
IMG_0522 (800x533)

Jälkiruoalla käytiin vielä Arnoldsissa syömässä mun lemppareita eli valkosuklaadonitseja, nam! Syömisen jälkeen lähdettiin kiertelemään vielä Ikeaan, mistä lähti tällä kertaa vain pari säilytyslaatikkoa mukaan. Yleensä Ikeasta ei pääse lähtemään ilman suurta määrää ostoksia, mutta eilen selvittiin onneksi pahimmalta rahantuhlaukselta!
 
Miten teidän ystävänpäivät ja viikonloput meni?

10 kommenttia:

  1. Sun blogi on kyllä yks mun suosikeista! Postausaiheet on kivoja ja tykkään sun tyylistä ja tavasta kirjottaa :) lisäks vaikutat mielenkiintoselta ja mukavalta ihmiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos oikein paljon ja ihana kuulla, että tykkäät! :) Musta on tuntunut nyt viimeaikoina, että postausaiheet on olleet hieman tylsiä, joten on kyllä todella ihana saada tuollaista palautetta. :)

      Poista
  2. toi sun paita sopii sulle kyl tosi hyvi <3 =) aiva ihanataa ollu teil, mut haha nauroin tolle et jaksaa taas laihuttaa ku on käyny syömäs ja tällee..:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Oli kyllä aivan ihana ystävänpäivä noiden hyvien ruokien ja tietysti myös Teemun antaman ihanan lahjan takia. :) Haha, viikonlopun aikana tuli kyllä syötyä taas niin paljon, että tekee ihan mieli laihduttaa ensi viikko! :D

      Poista
  3. Minäkin niin odotan kevättä ja kesää! Sais sitä valoa enemmän ja jaksais enemmän panostaa kivoihin asuihin :) Tule jo aurinko!! Ja nammmm, arskan donitsit <3 Parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, sitä odotellessa! Kesällä mielialakin on paljon korkeammalla kuin talvella. :) Ja Arnoldsin donitsit on maailman parhaita! ♥

      Poista
  4. Tosi kiva asu! Mä tykkään sun paidastas tosi paljon. :)

    Mä vähän naurahdin kanssa tuolle, et annokset on "väärinpäin"! :D Mut mikäs siinä! Kuka muka määrittää, et naiset söis vaan salaatteja ja miehet hamppareita! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo paita on kyllä ihana ja samalla mukavan rento. :) Haha, niinpä! :D

      Poista
  5. Omana ystävänpäivänä katottiin vaa koton leffaa ja makoiltiin, se oli parasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta! :) Mekin otettiin perjantaina ihan rennosti ja katseltiin leffoja. :)

      Poista