sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viimeaikaisia ostoksia

IMG_0407 (800x533)2

Koko tammikuun ajan melkein kaikissa kaupoissa oli huikeat alennusmyynnit ja minut tuntien olin jokaisena viikonloppuna etsimässä jotain uutta ostettavaa. Oon aina ollut sellainen, että alennuksessa olevat tuotteet on vaan pakko ostaa vaikka niille ei olisi edes tarvetta. Onneksi näistä ostoksista löytyy kuitenkin edes yksi tarpeellinen ostos, nimittäin kengät toukokuussa koittaviin valmistujaisjuhliin!

Vielä pitäisi yrittää löytää jostain noihin kenkiin sopiva valmistujaismekko. Mulla oli jo tiedossa millaisen mekon haluan, mutta niitä ei valitettavasti ole enää myynnissä. Jos tiedätte joitain liikkeitä tai nettikauppoja, joissa myydään mekkoja suht edulliseen hintaan, niin kertokaa ihmeessä!

PicMonkey Collage74 (800x613)

Vaaleanpunainen paita 9,90 €, H&M ja musta neule 19,90 €, Jim&Jill

IMG_0383 (800x533)

Valmistujaiskengät 11,99 €, Seppälä

Vihdoin löysin täydelliset kengät mun valmistujaisiin eikä hintakaan ollut mikään päätähuimaava. Nämä taisi olla jopa -70% alennuksessa! Vielä pitäisi vaan yrittää opetella kävelemään noilla, kun oon tottunut oikeastaan vaan pelkkiin kiilakorkoihin. Tuollaisilla ohuilla koroilla on huomattavasti vaikeampi kävellä, mutta onneksi tässä vielä muutama kuukausi aikaa opetella!

IMG_0413 (800x533)

Huivi n. 8 €, Jim&Jill

IMG_0435 (800x533)

Kynsilakat 5 € / 3 kpl, Halpahalli

Hirveästi tammikuussa ei tullut siis shoppailtua, mikä oli ihan hyvä asia. Meillä on nimittäin seuraavalle puolelle vuodelle niin paljon tekemistä, että on parempi ruveta säästämään jo hyvissä ajoin. Ensi kuussa lähdetään Tallinnaan ja kahdesti Helsinkiin, huhtikuussa luultavasti Saksaan ja toukokuussa olisi vihdoin tiedossa muutto pääkaupunkiseudulle. Kesällä olisi myös mukava lähteä käymään joillain festareilla ja ehkä myös ulkomailla, mutta niitä ei olla mitenkään ihmeellisemmin vielä suunniteltu. Kaikkea kivaa on siis tiedossa tässä kevään aikana! 

Mutta mitä piditte ostoksista? Tykkäättekö tekin shoppailla alennusmyyntien aikaan?

12 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihania ostoksia! Tykkään erityisen paljon nuita korkokengistä. :) Söpön värisiä nuo kynsilakatkin. Sulla on tosi kiva tää blogikin! Oon vieraillu täällä joskus aiemminkin. ;-)

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kengät on kyllä ehdottomasti myös mun lempparit. :) Ja kiitos! :)

      Poista
  2. Sain ekat kunnon korkeet korot aikanaan rippijuhliin, ja niillä kun oppi kävelemään niin paluuta entiseen ei oo ollutkaan :D tällaselle pätkikselle hyvä, kun käyttää korkoja paljon :) Niin että varo vaan kun opit noilla kulkemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tiedän tunteen! :D Mulle kävi myös noin kiilakorkojen suhteen.. Ostin viime kesänä ensimmäiset enkä ole sen jälkeen kertaakaan käyttänyt matalapohjaisia kenkiä. :D Toivotaan kuitenkin, että ehdin oppia kävelemään noilla toukokuuhun mennessä! :)

      Poista
  3. Ihanat kengät!! Joo alennusmyynnit on aina ihan pakko koluta läpi :-D
    quitesimple-oona.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aivan ihanat! :) Ja mäkin käyn koluamassa alennusmyynnit aina useampaankin kertaan läpi. :D

      Poista
  4. Toi huivi on niin ihanan värinen että haluisin ietllenikin vastaavan :D Ja kengät ovat myös ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ostin sen ihan vaan noiden värejen takia! Yleensä tulee ostettua leopardisia tai ihan vaan valkoisia huiveja, niin ompahan kerrankin vähän erilainen. :) Ja nuo kengät on kyllä täydelliset. ♥

      Poista
  5. Noi kengät on niin upeat!
    Ootko Nellyn sivuilta mekkoja katsonut? Sinne kun tulee koko ajan niitä lisää ja vaihtoehtojakin löytyy rutkasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihanat! :) Ja kiitos vinkistä, pitääkin käydä kurkkaamassa sieltä! :)

      Poista