sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Guess

IMG_0268 (800x533) IMG_0277 (800x533) IMG_0274 (800x533)

Tähän alkuun haluan kiittää kaikkia teitä ihania, jotka laitoitte edelliseen postaukseen postaustoiveita! Niitä tuli itseasiassa yllättävän paljon ja odotan jo innolla, että pääsisin niitä toteuttelemaan. Oon vielä vähän kipeänä, mutta toivottavasti jo ensi viikolla jaksaisin postailla taas normaaliin tahtiin, kun nyt on ollut niin hirveän pitkiä postaustaukoja. Pahoittelut! 

Nyt kuitenkin tämän postauksen aiheeseen! Mä en ole oikein koskaan tykännyt käyttää koruja, mutta jotenkin viimeaikoina olen ruvennut kiinnittämään enemmän huomiota kauppojen koruvalikoimiin. Huomasin jo muutama viikko sitten, että Timanttisille oli ilmestynyt Guessin koruja myyntiin, mutten raaskinut tietenkään ostaa sellaista kalliin hinnan vuoksi. Mun mielestä nuo Guessin korut on todella kalliita koruiksi ja olen kuullut monilta, ettei niiden laatukaan ole mikään parhain mahdollinen.

Nyt nuo korut sattuivat kuitenkin olemaan -30% alennuksessa enkä millään raaskinut jättää tuota omaa lemppariani hyllyyn odottamaan. Alkuperäinen hinta olisi ollut muistaakseni lähempänä 70 euroa, mutta alennuksen jälkeen tuolle jäi hintaa vain 42 euroa. Oon kyllä tyytyväinen! 

Mitä mieltä te olette Guessin koruista?

16 kommenttia:

  1. Ite oon kans kuullut, ettei toi Guessin laatu koruissa ole mitään huippua, mikä on taas ihme, koska laukut kumminkin tuntuu kestävän melko hyvin. :o Joku sano joskus, että noista saattaa lähteä värit, tiedä sitten onkon vaan jotain höpöhöpö juttua, toivottavasti. Olen kuitenkin niin herkästi johdateltavissa etten tuon takia uskaltanut ostaa tollasta, pyysin sitten D&G:n kaulakorun vuos sitten vuosilahjaksi ja vaikka tää onkin varmaan kullattua romumetallia, niin on tässä värit pysynyt, roikkunut kuitenkin kohta puoltoistavuotta yötä päivää kaulassa :)

    Pakko munki on varmaan käydä kotiuttamassa Guessi jos se vaikka täälläkin olis alennuksessa, mun tuurilla ei, mutta käympä vilkaisemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, toivottavasti tuosta mun korusta ei lähde värit! :D Jotenkin nuo Guessin korut tuntuukin vähän sellaisille heikoille, että jos vähänkin osuu johonkin, niin saattaa hajota.. Mutta eipä tuo 42 euroa nyt niin hirveä hinta enää ollut. :) Normaalihintaista Guessin korua en kyllä edes harkitsisi. :D

      Ja kannattaa ihmeessä käydä katsomassa! Kuopion Timanttisilla oli kaikista tuotteista vähintään -20% alennukset. :) Luulisi ainakin, että kaikissa liikkeissä olisi samanlaiset alennukset. :D

      Poista
    2. Luulen et kulta on enemmän värinä sellanen ku lähtee pois. Tai sit tääki on vaan mun omaa hölmöä logiikkaa :D no nii kuvittelis olevan, mut sitku mun tuurista on kyse nii ei varmasti haha :D

      toi on kyllä niin ihana ♥

      Poista
    3. Meillä on Teemun kanssa sellaiset hopeiset sydämenpuolikaskorut ja niistä on lähtenyt ajan myötä väri kokonaan pois. :( Tuolla ne on vessan kaapissa kuitenkin säilössä, kun ei kehtaa ruosteenväristä korua käyttää. :D Mutta varmasti jos pitää koruista parempaa huolta kuin mä, niin ne kestää paremmin. :) Ja onhan se aika ihana. ♥

      Poista
  2. En ole oikeastaan ikinä lämmennyt Guessin tuotteille. Tosin joskus olen bongaillut kivan näköisiä lompakoita, mutta en ole kuitenkaan päätynyt niitä ostamaan.

    Alennusmyynnit pelastaa aina! Hyvä tuuri sulla ton korun kanssa :) Muutenkin toi koru on kivan siro ja ihanan kimaltava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en yleisesti ottaen tykkää Guessin tuotteista, varsinkaan laukuista. Muutaman kivan laukun oon nähnyt ja sieltä Saksasta ostinkin sen kivannäköisen Guessin laukun. :D Mutta noista Guessin koruista oon aina haaveillut, ne on jotenkin söpöjä ja tykkään noista timanteista. Kalliin hinnan takia en vain ole raaskinut aiemmin ostaa.. Onneksi nyt sattui kuitenkin osumaan kohdalle tuo tarjous! :)

      Poista
  3. Guessin korut on kyllä mun mielestä todella nättejä,varsinkin koska suosin enemmän hopea-kuin kultakoruja. Kaulakorut ovat omia suosikkejani. (-: Hyvä ostos !
    http://neeeaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! :) Ja mäkin tykkään enemmän hopeisista koruista, en tiedä mistä johtuu. :D Tuo oli kyllä todella hyvä ostos, kun sain noin edulliseen hintaankin! ♥

      Poista
  4. Mä oon kuullu, että Guess vastaa vähän samaa Amerikkalaisille, ku meillä esim. Seppälä :o? Mulla on Guessin käsikoru, jonka roikkuvasta sydämestä tein kaulakorun, joka on pilalla. Siitä lähti väri ja on sellainen ruosteen värinen :( Korvikset ja avaimenperä on kyllä kunnossa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon kuullut ihan samaa! Siellä Guessin tuotteita saa kuulemma paljon halvemmalla kuin täältä. :D Mutta yleensä Suomeen tulee kaikki villitykset vähän jäljessä. :D Voi ei, mäkin pelkään just tuota, että se väri lähtee pois tai tuo koru alkaa tummumaan! :(

      Poista
    2. Joltain oon kuullu joskus, että läpinäkyvä kynsilakka suojaa sitä :o? Ja sitte saat koruja kirkastettua hieromalla esim. Fairya niihin, mulla ainaki toiminu joissakin koruissa :)

      Poista
    3. Hei kiitti vinkistä! Pitääkin kokeilla! :)

      Poista
  5. Valitettavasti guessin koruista saattaa lähteä väri, koska ovat tosiaan vain pinnoitettua korumetallia... Koruliikkeen myyjä tosiaan sanoi näin kerran kun kysyin asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon kuullut, ettei ne mitenkään kovin hyvälaatuisia koruja ole. Pitää yrittää varjella tuota mun korua, ettei pääsisi värit lähtemään. :)

      Poista
  6. blingbling♥ tosi kivaan hintaan oot saanu tuon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana. ♥ Kerrankin mulla kävi hyvä tuuri alennusmyyntien suhteen! :D

      Poista