tiistai 1. tammikuuta 2013

Terveelliset elämäntavat, täältä tullaan!Mä en oo oikeestaan koskaan tehny erikoisempia uudenvuodenlupauksia mut nyt me ollaan Teemun kanssa yhdessä päätetty jättää tää epäterveellinen elämä taakse. Se on vaan niin paljon helpompaa käydä mäkkäristä tai jostain muualta valmista ruokaa kuin tehdä kotiruokaa. Mun kotona kokkailut voi ihan valehtelematta laskee kahden käden sormilla ja oon asunu omillani kohta 2 vuotta. Että onhan tässä jo aikakin ryhdistäytyä!

Mä oon aina ollu aikamoinen jojo-laihduttaja. Oon saattanu olla useemmankin kuukauden lähes syömättä ja lopputuloksena on tietysti ollu nopee laihtuminen. Mut toi ei tietenkään oo ollu pysyvää vaan oon lihonu sit heti takas lähtöpisteeseen kun oon alkanu syödä taas normaalisti. En siis suosittele tota laihdutustapaa kenellekään, kannattaa mieluummin syödä vaan terveellisemmin ja liikkua enemmän!
 Nyt mä oon ollu aikalailla samoissa mitoissa tän meidän seurustelun ajan ja täytyy vaan todeta että kyllä se seurustelu näköjään lihottaa. Ei sitä enää jaksa välittää samalla tavalla miltä näyttää kun tietää että se toinen rakastaa kaikesta huolimatta.
Nyt on kuitenkin aika ottaa itseänsä niskasta kiinni ja huomisesta lähtien mulla alkaa aikamoinen elämäntaparemontti. Toivottavasti onnistun tavoitteissani!

Mutta ei mulla muuta tällä kertaa. Ihana uusi vuosi takana ja toivottavasti sitäkin ihanampi vuosi edessä! Huomenna ois luvassa ensimmäinen osa Saksan matkakuvista joten huomiseen! :)

9 kommenttia:

 1. Oon huomannu ton ihan saman asian, et seurustelu lihottaa!! En siis ees itteni kohalla pelkästään vaan kyllä aika moni mun kaveri on turvonnu ihan törkeesti ku on alottanu seurustelemaan :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mäkin oon huomannu saman! :D Ei siis kaikkien kohdalla mut monet oikeesti lihoo seurustelun alotettua. :D

   Poista
 2. Samoilla lupauksilla mennään. ;) uskon ja toivon sen olevan mulle nyt helppoa kun Nilsuule lähtee armeijaan, niin ei tarvii miettiä kun omat eväät eikä miettiä et jos ite syön tänään salaattia niin mitäs toiselle tehdään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ollu nyt aika monilla uudenvuodenlupauksena! :D Mut toi on kyllä totta et voi olla helpompaa ku Nilsuule on siellä intissä.. Ostat jääkaappiin vaan sitä mitä ite syöt niin ei tuu retkahduksia. :)

   Poista
 3. Minäkin lupasin että, herkuttelut pois. :) oot tosi kaunis ja näin jälkikäteen hyvää uutta vuotta sinne teille! :) ihana banneri ja blogin nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ollu tosi monella nyt lupauksena. :) Ja kiitos paljon ihanasta kommentista! ♥

   Poista
 4. sun blogis vaikuttaa ihanalta ja oot tosi nätti! :)

  http://simplethings-aino.blogspot.fi/

  VastaaPoista