perjantai 25. tammikuuta 2013

Tukholma, täältä tullaan!


Huh mikä päivä takana. Kerkeen vasta nyt koneelle ekaa kertaa tänään. Ollaan käyty vaihtamassa rahaa, pakattu, opeteltu käyttämään navigaattoria ja käyty tulostamassa lentoliput huomiselle. 
Nää matkaan valmistautumiset on aina niin yhtä ihania.

Huomenna auto starttaa jo viideltä aamulla kohti Helsinkiä ja lento lähtee 10:20 Tukholmaan. Saattaa kyllä vähän väsyttää noin lyhyiden yöunien jälkeen muttei keretä valitettavasti nukkuakaan missään vaiheessa. Lento kestää vaan 55 minuuttia ja hotellilla pitääkin alkaa jo valmistautua Asking Alexandrian keikkaan. Mut eiköhän tää tästä, on sitä ennen jaksettu lyhyemmilläkin unilla!


Päivän asuun meillä molemmilla kuuluu Asking Alexandrian bändipaidat ja mun ihana teinipipo. Älkää ottako tätä kollaasia turhan vakavasti, nää on näitä meidän yöllisiä kuvailuja joissa kumpikaan ei jaksa olla kunnolla. Ainakin Teemulla meinas loppua kärsivällisyys ku mulle ei kelvannu ykskään kuva. Joten tässä ois nyt sit tämmönen epäonnistuneiden kuvien kollaasi. :D

Mutta nyt mä lähden pakkailemaan loput kamat kasaan ja sit vielä muutaman tunnin yöunille. Palaillaan seuraavan kerran ton reissun jälkeen eli maanantaina!

2 kommenttia: