lauantai 5. tammikuuta 2013

Kolmas päivä MünchenissäKolmantena päivänä Münchenissä oli ihana sää ja siks me kierreltiinkin loput nähtävyydet tuona päivänä. Päivä lähti käyntiin Marienpaltzilla kierrellessä.


Mama 
Kiitos sinä tuntematon poika siellä takana kun pilasit näin mahtavan kuvan! :D 
Mutta niin, seuraavana kierreltiin Odeonsplatzilla ja ihailtiin noita kauniita rakennuksia. Miks Suomessa ei voi olla samanlaista?


Noiden leijonien tarkotus on toteuttaa toiveita. Kun tota koskettaa ja toivoo jotain, sen toiveen pitäis toteutua. Ja ainakin yks mun toive on jo toteutunu joten ei toi voi olla ihan pelkkää taikauskoo. :D


Münchenin teatteri. Taas ei voi muuta kuin verrata tota Varkauden teatteriin joka komeilee kaikessa komeudessaan tossa meidän takapihalla...


Seuraavaks hypättiin raitiovaunuun ja suunnattiin kohti Nymphenburgia...
...eli kuninkaanlinnaa jossa on joskus asustellu oikee kuningas. Ihan outoo oli kävellä tuolla sisällä ja miettiä et joku on joskus oikeesti asunu siellä.

Ja tältä siellä sitten näytti. Mulla ois jokaisesta huoneesta kuvia mut ehkä jätän ne näyttämättä ettei tästä tuu ihan kilometripostausta. :D


Kuikuilin terassilta kauniita maisemia!
Kuninkaanlinnan jälkeen lähdettiin takas keskustaan ja etittiin varmaan puolisen tuntia semmosta ravintolaa jossa ois ees kolme istumapaikkaa. Lopulta löydettiin ihan kiva ravintola ja päädyttiin keskelle tuhannen päissään olevaa polttariporukkaa:Loput kuvat voisin jättää ihan suosiolla näyttämättä...


Ravintoloinnin jälkeen lähdettiin äidin kämpälle vähäks aikaa ja illalla käytiin Teemun kanssa vielä kaupungilla kävelemässä. Tää kolmas päivä oli näistä kaikista semmonen päivä et oli eniten tekemistä. Ja onneks tolle päivälle sattu noin hyvä ilmakin!

Semmonen oli meidän kolmas päivä. Huomenna tulee neljäs ja viimenen postaus Münchenistä ja sitten ois luvassa vielä postaus tuolta ostetuista ostoksista.
Kivaa lauantaita teille ja palaillaan! :)

12 kommenttia:

 1. Oi, taisin just päättää mihin mun eka kunnollinen ulkomaanmatka (ei, laivareissut ei oo kunnon ulkomaanmatkoja :D) suuntautuu! Tuolla on ihan hiton ihanan näköstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, suosittelen kyllä tuolla käymään jos vaan kiinnostusta löytyy! Tuolla on ihan älyttömän hienoja noi rakennukset ja tietysti plussaa on myös halvat hinnat. :) Ja ite tykkään tosi paljon ihmisten tuttavallisuudesta, et ihan tuntemattomat saattaa tulla juttelemaan. :)

   Poista
 2. Kyl kelpais tommonen kuninkaan kämppä! Ja ahhaha toi tokavika kuva, voin vaan arvailla mitä siinä tapahtuu.. :-D :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Voisin muuttaa ihan mielelläni tonne. ;) Ja toi tokavika kuva oli niin hauska et oli pakko jakaa se teidän lukijoiden kanssa! :D Mäki haluun vielä joskus tommoset hauskat ja ikimuistoset polttarit!

   Poista
 3. Oon haastanu sut mun blogis :)

  http://nevermindnevermind.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. kivoja kuvia!

  http://byannae.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana takki!

  http://diamondsinthesky-iida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on aivan ihana, pakko jäädä seurailemaan :) Nää sun kuvat on kans tosi hienoja, ja vaik "toisten lomakuvii on yleensä tylsä kattoo" , näit sun kuvia oli tosi kiva kattoo!

  http://riikka-mariansalaamattomatelamat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla ja kiva että tykkäät! :)

   Poista