keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Matkalla Müncheniin

Mä ajattelin postata teille Münchenin kuvia useemmassa eri postauksessa koska kuvia tuli otettua aika paljon. Ensimmäisenä vuorossa ois postaus menomatkasta Müncheniin. Selittelen sit seuraavassa postauksessa tarkemmin missä oltiin ja mitä tehtiin, tai miks ylipäätään päädyttiin just Müncheniin.
Matkaan lähdettiin hyvillä mielin kauniin sään takia. Meitä oltiin peloteltu Helsingissä olevalla myrskyllä mut mitä enemmän lähestyttiin Helsinkiä, sitä paremmaks sää vaan muuttu. :D


Matkan varrella pysähdyttiin kuorttiin syömään. Toi meidän koko matka oli aikamoista sähläystä ja tonne kuorttiinkin meinattiin päätyä ihan väärää kautta. Hyvä minä ja mun suunnistustaidot vaikka kuortti on sen tien varressa mitä ajettiin... Onneks Teemu oli kuskina, tuskin ois muuten päästy ees ajoissa lentokentälle!


Sit matka jatku normaalisti kohti Helsinkiä.


Sitkun saavuttiin lentokentälle, meillä oli heti ekana ongelmana et missä meidän parkkipaikka on. Meidän piti eka jättää auto P4:seen mut siellä oli autot hautautunu kokonaan lumeen ja ihmiset lapioi lunta autojensa edestä et pääsis liikkeelle. No me päätettiin sit siirtyä P5:seen vaikka hinta olikin 20 euroo enemmän, mut mieluummin maksaa paremmasta vähän enemmän.
Sit seuraava ongelma oli lähtöselvitys kun se pitkin osata tehdä ite tolla kuvassa näkyvällä koneella ja vieläpä englanniks... Onneks Teemu osaa suht hyvin englantia et selvittiin tosta ihan kunnialla!Stressin ja hermojen menetyksen jälkeen mentiin taas syömään. Oli aika hintavat eväät lentokentällä, tommoset sämpylä ja limppari makso yli kympin. Ens kerralla otan kyllä omat eväät mukaan!


Mä oon lentäny elämäni aikana aika paljon mut silti mua pelottaa joka kerta lentokoneessa ihan älyttömästi. Oon ruokkinu tota lentopelkoo kattelemalla telkkarista kaikkia lentoturmaohjelmia ja sit vasta oonkin paniikissa siellä. Tällä kertaa päädyin ottaa pari lasia valkkaria et rauhottuisin vähän. :D

Siinä meidän aika mutkikas matka kohti Müncheniä... Huomenna postailen sit kuvia ihan paikan päältä, joten palaillaan sillon!

4 kommenttia:

 1. Liityin lukijaks, kiitos kun liityit mullekki :)

  VastaaPoista
 2. Mäki oon lentäny elämäni aika tosi paljon ja mulla se lentopelko on vaan kasvanu joka lentokerran jälkeen :-D Aina jotain turbulenssia tai koneessa jotain vikaa tai muuten vaan kuuluu outoja ääniä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä! :D Muaki aina epäilyttää oudot äänet ja pelottaa et koneessa on jotain vikaa, vaikka pienenä oikeestaan tykkäsin lentää. :D

   Poista