maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Kuten monet muutkin, myös mä ajattelin tehdä postauksen koskien vuotta 2012 ja tein jokaiselle kuukaudelle omat kollaasit. Oli vähän vaikeuksia löytää kuvia viime talvelta ja keväältä kun alotin bloggaamisen vasta kesäkuussa. Eli kesäkuusta eteenpäin oikeestaan kaikki löytyy blogista.


TAMMIKUU


Eka kuva on otettu syksyllä 2011 mutten löytäny uudempaa inttikuvaa. Teemu pääs siis intistä 5.1 ja me juhlistettiin noinkin hienoo päivää käymällä mäkkäristä ruokaa. Vähän ton jälkeen rupesin kuuntelemaan vähän raskaampaa musiikkia ja siks varmaan meikkasinkin vahvemmin ku nykyään. Ja tammikuuta vietettiin tipattomasti, ekaa kertaa neljään vuoteen.


HELMIKUU


Kuten arvata saattaa, tipattoman jälkeen tuli juhlittua aikalailla. Muita kuvia en helmikuulta löytänykään.


MAALISKUU


Maaliskuussa tutustuin Kaisaan ja juhlittiin ekaa kertaa yhdessä. Toka kuva on otettu Teemun mummon synttäreiltä jollon oltiin syömässä Varkauden varmaan hienoimmassa ravintolassa.


HUHTIKUU


Huhtikuussa tutustuin Janetteen paremmin ja juhlittiin pääisiäislomaa yhdessä. Toi pääisiäisloma onkin jääny aika vahvasti mieleen ku se eros aika paljon edellisistä. Vähän myöhemmin värjäsin vaaleenpunaset hiukset jotka on ollu tähänastisista hiusväreistä parhaat. Ehkä vielä joskus!


TOUKOKUU


Toukokuu meni aikalailla juhliessa koska alkukuusta oli vappu ja loppukuussa juhlittiin mun 19v-synttäreitä, mun ja Teemun 3-vuotispäivää sekä koulujen loppua. Muuta ihmeellistä toukokuussa ei tapahtunukaan.


KESÄKUU


Alotin bloggaamisen!
Kesäkuussa me vietettiin Teemun kanssa Juhannusta selvinpäin ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Oli oikeestaan ihan kivaa vaihtelua ajella, käydä saunassa ja valvoo energiajuomien voimin ryyppäämisen sijaan. Olin koko kesäkuun kesätöissä ja varmaan siks juhliminen jäi vähän sivuun.


HEINÄKUU


Me hankittiin uus auto, juhlittiin Teemun 20v-synttäreitä ja fiilisteltiin kesää. Mun työt loppu kesäkuun lopussa ja siks heinäkuu olikin vähän tylsä. Lähinnä odottelin elokuuta koska...


ELOKUU


...lähdettiin Bulgariaan Teemun ja Sampan kanssa. Vähän ennen Bulgariaa juhlittiin Katjan 18v-synttäreitä ja Janeten läksiäisiä.


SYYSKUU


Parin kuukauden tipaton sai alkunsa.
Syyskuu meni masistellessa syksyä ja Suomeen paluuta. Käytiin myös ekaa kertaa ikeassa joka koitu kohtaloks... :D


LOKAKUU


Shoppailin paljon ja löysin mun kauan kadoksissa olleen harrastukseni eli neulomisen. Viimesenä päivänä meillä alko kauan kauhulla odotettu työharjottelu.


MARRASKUU


Kahden kuukauden tipaton oli ohi joten juhlittiin sitä. Ensimmäiset lumet tuli ja käytiin ekaa kertaa Matkus Shopping Centerissä. Loppukuusta meille tuli Teemun kanssa 3,5 vuotta täyteen ja sitä juhlistettiin käymällä leffassa ja syömässä.


JOULUKUU


Joulukuu on ollu näistä kaikista kuukausista parhain. Tässä kuussa on tapahtunu eniten ja varmaan ton järkkärin hankkiminen on innostanu mua tässä bloggaamisessa - ainakin jos vertaa joulukuun postauksien määrää edellisiin. Joulua vietettiin sukulaisten kanssa ja eilen tultiin Saksasta pois. Tänään ois sitten luvassa vielä uuden vuoden juhlimista!

Siinä mun kulunu vuosi tiivistettynä. 
Jotenkin tää koko vuosi on ollu aika tylsä eikä mitään erikoista oo oikeestaan jääny mieleen, paitsi tietysti Bulgarian ja Saksan matkat. Jospa seuraava vuos ois sit vähän parempi, ainakin yritys on kova!
Mutta oikein hyvää uutta vuotta teille, palataan seuraavan kerran 2013 vuoden puolella! 

12 kommenttia:

 1. Kivannäkönen vuosi ollut sulla! Hyvää uutta vuotta sullekin::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tylsähkö vuosi.. Mutta kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Voiiieii :D Et sitten parempaa kuvaa löytäny minusta! Okei, sinä iltana ei niitä hyviä kuvia tainnu tullakaa. :) Kiva vuosi ollu sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei kyllä ollu hirveesti kovin edustavia kuvia. :D Oot just söpö tossa! ♥

   Poista
 3. Ompa sulla söpöt silmät :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aaaaaw ♥

  Hyvää Uuuttta Vuotttta vielä vähän jäljessä !!! ♥

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus! Sul on ainaki kuvien perusteella ollu tosi kiva vuosi! Ja toi elokuussa otettu kuva, missä oot tos vedessä on upee, sun hiukset näyttää ihanilta :)

  camillaslittleworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! ♥ Lisää Bulgarian matkakuvia löytyy elokuun kohdalta. :)

   Poista
 6. Sulle sopi(i) mun mielestä tosi hyvin toi vaaleenpunanen tukka! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki mielestä noi oli ihanat! :) Värjään ne mahdollisesti takas vielä tässä lähiaikoina. :)

   Poista