tiistai 22. tammikuuta 2013

Laukun sisältö -haaste

Kiitokset Kaisalle haasteesta!
Tarkotuksena on siis kuvata laukun sisältämät tavarat, niinkun jokainen otsikosta jo varmaan tajuskin. Tämmöstä mun laukku yleensä pitää sisällään:Tärkeimmät on tietysti lompakko ja avaimet. Ilman niitä en lähe koskaan mihinkään. Joudun tarkistaa ennen lähtöö ainakin kolmesti et onko avaimet nyt varmasti mukana.


Kännykkä on myös vähintään yhtä tärkee. Sen on oltava mukana joka paikassa!


Meikkilaukkua jaksan harvemmin raahata mukana mut näköjään kuvaushetkellä se on ollu mun laukussa. Meikeistä kannan yleensä mukana vaan huulirasvaa ja puuteria.


Hajuvesi ja kynsilakka. Toi kynsilakka on ollu nyt muutamana päivänä kovassa käytössä tunnilla ja oon kerenny saamaan jo monet valitukset sen "liian voimakkaasta hajusta". Oon vaan liian kiireinen hoitamaan kynsien lakkailut kotona, pitää käyttää hyödyks sit noi koulupäivät. :D


Lapasia en myöskään voi unohtaa tämmösillä pakkasilla!


Ja tietysti läkerolleja.

Semmosta mun laukku yleensä pitää sisällään.
Huomenna yritän kuvailla asuntopostaukseen kuvia jos vaan millään ehdin. Et semmonen postaus on ainakin tulossa nyt lähiaikoina. Vihdoin saan senkin tehtyä, mun on pitäny jo varmaan marraskuusta lähtien tehä se.
Mutta nyt mä lähden suihkun kautta peiton alle, väsyttää taas ihan hirveesti ku en oo kerenny nukkua päikkäreitä. Kivaa alkuviikkoo kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. ihanan väriset kuoret tuossa puhelimessa ja kivat lapaset ^^

  lukijasi, forangelseyes.blogspot.com
  jehnablogger.blogspot.fi << kissavideo :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuorista oon kyllä samaa mieltä! Ei tarvinnu kauaa miettiä otanko pinkkinä vai jonain muuna. :D

   Poista
 2. Tee video postaus!! :)
  PS. Sulla on tosi ihana blogi<:

  t: lukijasi Anna-Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Pitää vielä miettiä tota videopostausta. Haluisin kyllä tehä mut en oikeen tiiä mistä puhuisin siinä. :D

   Poista