tiistai 8. tammikuuta 2013

Münchenin ostokset


Ihania paitoja tarjoushinnoin! Kallein lähti seitsemällä eurolla.


Pitsihameet sain kolmella eurolla.




Hiuslakkoja ostin lähemmäs 10 kappaletta, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Yhdellä hiuslakkapullolla oli hintaa huikeet 60 senttiä.


Meikkivoiteita, ripsareita, kynsilakkoja ja irtoripset. Kaikki oli niin halpaa et oli pakko ostaa monelle tulevalle kuukaudelle varastoon noita. Toi dream matte mousse maksaa Suomessa noin 12 euroo mut Saksassa se oli tasan puolet halvempi. Taidanpa muuttaa Saksaan! :D


Tarkennukset kohdillaan!
Sain äidiltä lahjaks ton Diorin pienen luomiväripaletin ja noi kaks etummaista ostin ite.


Äidin toinen lahja mulle oli Christina Aguilera -pakkaus jossa tuli hajuvesi ja jotain suihkugeelejä. Nyt mulla on kaikki Christina Aguileran hajuvedet, jee!


Musta hiusväri makso 2e ja blondi 6e.


Tää hopeashampoo oli yks mun parhaimmista löydöistä! Tällä oli hintaa huikeet 3e ja voin sanoo että on paljon parempaa ku mitkään emotionin reilun kympin maksavat tökötit. Pitikin mennä tuhlaamaan 15e emotionin hopeashampooseen just ennen reissua...


Sit tietysti juomista pahan päivän varalle.

Siinä iso kasa kuvia mun ostoksista, mitäs tykkäätte? Suurimman osan äiti kylläkin kustanti mulle, se aina lellii mut ihan piloille ku nähdään niin harvoin. Mutta nyt mä voisin jatkaa päivällä kesken jäänyttä siivousurakkaa, palaillaan!

28 kommenttia:

  1. voi vitsi! :o on kyllä kieltämättä paljo halvempaa ku täällä :D mahtavia ostoksia oot löytäny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta.. Ihan vituttaa käydä aina ulkomaanmatkojen jälkeen Suomessa shoppailemassa tai ihan vaan ruokaostoksilla. :D Ja mustaki tällä kertaa löyty aika hyvin kaikkee. :)

      Poista
  2. kivoja ostoksia! :) haluisin niin päästä ulkomaille ja siellä shoppailemaan ihan kunnolla... :) ja olishan se kiva ulkomaille muuttaa myös, mutta ei ne hinnat sitte enää nii halvoilta tunnu ku tulot muuttuu toiseks ku täällä suomessa :DD onko sun hiukset aina ollu tollaset blondit ja miten päädyit noin vaaleeseen sävyyn? :) ja millo oot ottanu noi kaks läväriä? :) vaikutat muuten tosi kivalta tyypiltä ja tää sun blogis on mahtava!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista ja ihanasta kommentista! :) Ulkomailla shoppailu on kyllä parasta, ostoskeskukset on isoja ja monet tuotteet on edullisempia. :) Mun hiukset on oikeesti semmoset ihan tavalliset maantienharmaat ja päädyin näihin blondeihin varmaan vaan sen takia et tykkään yleisesti ottaen hirveesti blondeista hiuksista. Ja tän labretin otin ysillä ja madonnan otin vähän ennenku täytin 18. :)

      Poista
  3. Lähen varmaan näitten edullisten hintojen takii tonne Saksaan N Y T nyt :D superhyvii löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah suosittelen! :D Ja omastakin mielestä onnistuin löytää aika hyviä löytöjä. :) Yleensä oon aika malttamaton enkä jaksa katella kauaa vaatteita ja siks jää aina ne parhaat löydöt löytämättä.. Mut nyt olin vähän kärsivällisempi. :)

      Poista
  4. Ihaniaaaa! <3 Me ollaan mietitty Nilsuulen kanssa et lähettäs kaupunkilomalle ulkomaille kun se pääsee intistä, ja tällä hetkellä saksa on sijalla 1 :D toivottavasti lennot ei oo sit kahta kalliimmat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana ajatus! ♥ Ja kannattaa tosiaan Saksassa käydä, suosittelen! :) Ja lennot Muncheniin makso vaan 90e. :)

      Poista
  5. Voisin ryövätä noi paidat, pitsihameet ja jack daniels pullon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha muaki kyllä kieltämättä houkuttais toi jack daniels, mut tuskin raaskin juoda tota koskaan pois. :D

      Poista
  6. wautsi, todella kivoja juttuja ja halvallapas sait..:D

    http://justtsmileandlive.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Yleensä en oikee uggeista välitä, mut noi on iha ylimakeet! Karvareunukset ja kaikki, pisti heti silmään hyvällä tavalla! Muutenkin kivoja ostoksia, varsinkin pitsihameet! :) Lueskelin tässä blogias vähän pidemmällekin ja pakko sanoo että oot ihan älyttömän kaunis ja jotenki positiivisen olonen! :>

    http://verarawr-wecouldgoanywhere.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli vähän sama et heti ku näin noi, mun oli pakko ostaa ne. En miettiny hetkeekään. :D Ja kiitos paljon ihanasta kommentista! :)

      Poista
  8. Sulla on tosi kiva blogi! (= tsekkaahan munki blogi! http://elamaataavaaon.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Käyn huomenna tsekkaamassa vähän paremmalla ajalla. :)

      Poista
  9. tosi kivoi juttuja ja tosi halvalla!:o

    http://just-add-imagination.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Ihania juttuja oot löytänyt! Oon asunut Saksassa puoli vuotta ja vieläkin muistelen kaiholla niitä halpoja hintoja.... Just noi hiusvärit, kaikki kosmetiikka, kolmen euron skumppapullot... </3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, tuolla oli ihan älyttömän halpaa. :) Voisin ihan mielelläni muuttaa tuonne! :D

      Poista
  11. Kivoja ostoksia! :)

    http://allthis-time.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ihania ostoksia, tosi söpöt noi kengät :P

    VastaaPoista
  13. Tosi ihania vaatteita oot ostanu (: Kattelin tänää ekaa kertaa tätä blogii ja sä oot ihan järjettömän nätti ja tää ulkoasu on aivan upee!

    http://kultainenkeskitiee.blogspot.fi/

    VastaaPoista