sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Sekalaisia kuvia viikonlopulta

Viikonloppu meni tällä kertaa ihanan rauhallisissa tunnelmissa! Täydellinen rentoutumisviikonloppu ennen neljän päivän Prahan matkaa. Siellä kun tulee varmasti käveltyä paljon ja nukuttua aivan liian vähän, niin nyt on ainakin tullut levättyä ennen matkaa. Onneksi meidän lento lähtee vasta illalla, niin saadaan nukkua huomenna vielä pitkään ja ehditään pakata viimeiset tavarat aamulla. Otan luultavasti läppärin taas reissuun mukaan ja yritän postailla sieltä, ettei tulisi taas monen päivän taukoa. Oon jo nyt ihan innoissani meidän matkasta!

Nyt palataan kuitenkin viikonloppuun muutamien sekalaisten kuvien merkeissä. Mun oli tarkoitus kasata tähän paljon enemmän kuvia viikonlopulta, mutta (yllätys yllätys) unohdin. Jotenkin kotona sitä arkea ei vain tajua kuvata samallatavalla kuin esimerkiksi ulkomailla ollessa. Ehkä se ei nyt tällä kertaa kuitenkaan haittaa, yritän seuraavalla kerralla muistaa pitää kameran mukana!

IMG_3227 – kopio

Perjantaina Teemun kaveri sai houkuteltua meidät pitkästä aikaa juhlimaan. Vaikka meidän oli tarkoitus istua iltaa vain täällä meillä, niin päädyttiin kuitenkin loppuillasta muiden suostuttelemina baariin. Viihdyttiin siellä tosin vain tunti ja lähdettiin mäkkärin kautta takaisin kotiin. Oli siitä huolimatta ihan mukava ilta!

IMG_3248 – kopio IMG_3254 – kopio

Kiitos aikaisin baarista lähtemisen, aamulla oli ihana herätä virkeänä ja lähteä kauppaan ostamaan herkkuja. Mikään ei oo ihanempaa kuin herätä aurinkoiseen ja kiireettömään aamuun, käydä kaupasta jotain hyvää ja pitää poikaystävän kanssa leffamaratooni! Eilen tulikin katsottua yhteensä kolme leffaa ja pari dokkaria. Ollaan innostuttu ehkä vähän liikaa Netflixistä, sillä ollaan katsottu sieltä jo kaikki hyvät sarjat. Nyt pitää vaan odotella uusia kausia tai löytää uusi sivusto, josta niitä voisi seurata. Kaikista eniten odotan Pretty Little Liarsin kolmatta kautta. Voiko koukuttavampaa sarjaa ollakaan?

IMG_3269 – kopio IMG_3266 – kopio IMG_3260 – kopio

Tää päivä on mennyt lähinnä pakatessa huomista matkaa varten. Meillä on pieni ongelma matkalaukkujen kanssa, sillä meidän pitäisi saada molempien tavarat mahtumaan yhteen matkalaukkuun. Norwegianilla jokaisesta ruumaan menevästä laukusta täytyy maksaa erikseen, joten päädyttiin ottamaan vain yksi matkalaukku. Mä kyllä vähän epäilen, että kun oon saanut omat tavarani kasaan, niin Teemun tavaroille ei jää enää kovin paljoa tilaa! :D

Mites teidän viikonloput sujuivat?

16 kommenttia:

  1. Kiva postaus jälleen :) seuraan itsekin tuota Pretty Little Liarsia ja oon katsomassa jo viidennettä tuotantokautta, ihan paras sarja ja löysin tuon sattumalta juuri Netflixistä :) (Seuraan siis tuota sarjaa yhdeltä sivulta, josta jaksot näkyvät ilman tekstityksiä ja jaksot tulevat sivulle sitä mukaan, kun jakso on näytetty Amerikassa).
    Mukavaa Prahan matkaa teille ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :) Mäkin löysin PLL:n alunperin Netflixistä ja jäin samantien koukkuun! Harmi, etten osaa englantia yhtään niin en voi katsoa sitä ilman tekstejä... Ja kun suomalaisilla sivustoilla ei taida olla kuin nuo 2 kautta, jotka oon jo nähnyt. :( Mutta ehkä mä jaksan odotella sitä kolmatta kautta tuonne Netflixiin! :D

      Ja kiitos paljon! :) Mua vähän jännittää et miten me löydetään mitään sieltä... Jouduttiin tulostamaan Googlesta karttakin, haha! :D

      Poista
  2. pll on ihan paras sarja ikiiiiiinä ;D siihen ei voi edes kyllästyä ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Paras sarja ikinä! <3 Tulis nyt vaan lisää kausia Netflixiin! :D

      Poista
  3. Pll <3 Ite katoin just eilen 3. kauden loppuun. Mulla on 1-3 kaudet dvd:nä. Pitäis jossain vaiheessa hommata 4. kausi, kunhan se vähän halpenee. En omista netflixiä eikä netistä taida muualta löytyä teksityksellä niin täytyy ostaa sitten omaksi. :)

    Miten muuten, ku sulla oli se allerginenreaktio jokin aikaa sitten, niin onko siitä selvinnyt mitään ? Mulla tuli kanssa allerginenreaktio viime sunnuntaina ja maanantaina, ekaa kertaa elämässä. Kävin allergiatesteissäkin, mutta niistä ei selvinnyt mitään :o Pakkohan sitä on jollekin olla allerginen, jos reaktio tulee !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paras sarja! <3 Ostitko kaikki nuo kaudet erikseen vai myydäänkö niitä semmosissa bokseissa? Mä tykkään nimittäin keräillä hyviä leffoja ja sarjoja, niin ois sit toikin muistona. :) Ja hei hdfinistä löytyy PLL:ää viidenteen kauteen asti! Mulla ne ei jostain syystä toimi, mutta monilla muilla kuulemma toimii. Kannattaa käydä sieltä katsomassa jos vaan saat ne toimimaan. :)

      Sille mun allergiselle reaktiolle ei löytynyt mitään syytä ja kaikki oli vähän ihmeissään. Eräs lukija kirjoitti mulle, että mun pitäisi googlata nokkosihottuma, sillä se kuulosti ihan siltä. Ja kun mä luin siitä tietoa ja kokemuksia, niin oon aika varma, että se oli kyseessä. Nokkosihottuma voi tulla kenelle tahansa ja yleensä se kestää vaan muutaman päivän. Jos sullakin on tuo, niin ei mitään hätää! Mullakin se lähti itsestään muutamassa päivässä pois. :) Tuliko sulla ihoon ensin punaisia paiseita ja vähän ajan päästä levisi isommalle alueelle? Mulla oli nimittäin toisena yönä jalat jo sen verran pahannäköiset, että oli pakko lähteä näyttämään niitä ensiapuun... Se lääkäri oli sielläkin sitä mieltä, että kyseessä on joku ohimenevä juttu. Toivottavasti myös sun allergiselle reaktiolle selviää syy pian!

      Poista
  4. Erikseen ostin tai oikeastaan joululahjaksi sain. Nyt näyttää cdon.comissa olevan 1-2 kaudet samassa, että varmaan tulee myöhemmin myös muut kaudet samaan. Okei täytyy kurkata toi hdfin! :)

    Ei kuulosta nokkosihottumalta toi mun reaktio ja se meni allergialääkkeellä ohi, joten eiköhän se allergiaa ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ostaa kyllä sitten sellainen boksi, jossa tulee vaikka 1-3 kaudet! Kiva katsella sitten vuosien päästä uudestaan niitä jaksoja. :) Jos se sun reaktio meni allergialääkkeillä ohi, niin kyseessä on varmasti joku allergia.. Aika jännä ettei niistä testeistä selvinnyt mitään. :/

      Poista
  5. Oi oi mäkin niin odotan PLL:n kolmatta tuotantokautta Netflixiin! Mä jäin niin totaalisen koukkuun kyseiseen sarjaan kesän alussa, ja nyt on kaks ekaa tuottaria katottuna. En malttais odottaa mitä seuraavaks tapahtuu!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kolmas kausi tulisi mahdollisimman pian Netflixiin! Oon yrittänyt kaikin mahdollisin keinoin saada sen kauden ilmaiseksi, mutta mikään ei oo onnistunut.. Yritin ladata netistäkin, mutta siihen ei löytynyt suomalaisia tekstejä. :( Haha, mä katsoin nuo 2 kautta viikossa! Oli niin jännittävä sarja ettei vaan voinut jättää kesken. :D

      Poista
  6. Pretty Little Liars on myös mulla kovassa odotuksessa! Niin moni hehkutti sarjaa mulle, että pitkän pohdinnan jälkeen katsoi yhden jakson. En vielä ihan vakuuttunut, joten katsoin toisen. Ja hups vaan, olinkin aika nopeasti katsonut 2 kautta sitä :D Haha!
    Oi että, en malta odottaa sun reissukuvia Prahasta! Mun isosisko oli siellä vasta miehensä kanssa. Heillä kyllä kävi aika huono tuuri, kun melkein koko ajan satoi, mutta upealta se paikka silti vaikutti :) Toivottavasti teille on aurinkoa luvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kävi ihan samallatavalla! :D Muut hehkutti sitä niin paljon blogeissa ja kaikkialla, että päädyin katsomaan ekan jakson periaattella "no kai tää ihan hyvä on ku muutki tykkää" ja jäin koukkuun. Nyt vaan odottelen malttamattomana uusia kausia! :)

      Julkaisinkin äsken tuon Matkalla Prahaan -postauksen ja reissupostauksia tulee heti kun ehdin täältä postailemaan. :) Kahden päivän perusteella tää on kyllä aivan ihana kaupunki! :)

      Poista
  7. Oi kivaa reissua :) mä en kestä Nasun söpöyttä, mäki oisin niin halunnu pitkäkarvasen kissan mut noi meijän rutaleet on tollasii ihan kivoi tavallisii. Ajattelin et lyhyt karva on helpompi... Haha ei todellakaan - Charlielt lähtee pentukarva ja must tuntuu et mun keuhkotki on jo vuoraantunu niist :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Pitkäkarvaset kissut on kyllä niin söpöjä! Vaikka mä kyllä tykkäänkin kaikista kissuista. ♥ Haha, voi ei! Mutta jos yhtään helpottaa, niin Nasustakin lähtee paaaaaljon karvaa. Aina on vaatteet ja joka paikka karvassa. :D

      Poista
  8. Ah PLL <3 Oon kattonu ekat kolme, nyt viimesin hyvä sarja minkä löysin.. SUITS! Jos et oo kattonu nii kato ihmeessä, aivan loistavaa huumoria ja piikittelyä.. :)

    ps.. cute cat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PLL on paras <3 Kiitti vinkistä! Tuntuu, että kaikki hyvät sarjat on jo katottu :D Pitää seuraavaks ruveta seuraamaan tuota! :)

      Poista