keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Valmistujaiset

Mä tuun vähän jäljessä näiden postausteni kanssa, mutta ehkä parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Koulun valmistujaisjuhla oli tosiaan jo viime viikon keskiviikkona, mutta perjantaina juhlittiin ihan varsinaista valmistumista. Iskä halusi vuokrata mun juhlia varten tilat ja pitopalvelun, eli meidän ei tarvinnut kuin ilmaantua paikalle. Vieraita mä kutsuin noin 30 henkilöä, mutta kaikki eivät kuitenkaan päässeet paikalle. Juhlat oli kuitenkin erittäin onnistuneet vähän pienemmästä porukasta huolimatta ja oli mukava nähdä sukulaisiakin pitkästä aikaa!

IMG_2608 IMG_2612 IMG_2615 IMG_2616 IMG_2630 IMG_2635 IMG_2637

Koulun valmistujaisjuhla olisi alkanut vasta kahdelta, mutta me mentiin sinne jo tuntia aiemmin, sillä mua tultiin haastattelemaan Warkauden Lehteen ja haluttiin Teemun kanssa käydä myös kakkukahveilla. Juhla meni pienestä jännityksestä huolimatta hyvin ja kaiken kruunasi se, kun mä sain elämäni ensimmäisen stipendin!

IMG_2664 – kopio IMG_2661 – kopio IMG_2668 IMG_2671 – kopio IMG_2688 IMG_2674 IMG_2681 IMG_2703 IMG_2716

Aamulla ilma näytti vielä sateiselta ja viileältä, mutta onneksi heti juhlapaikalle päästyä aurinkokin alkoi paistaa. Hyvän sään ja seuran vuoksi varsinaiset juhlatkin sujuivat hyvin. Tervetuliaismaljojen jälkeen vaihdettiin kuulumisia vieraiden kanssa, minkä jälkeen ruvettiin kaikki yhdessä syömään. Tarjolla oli salaatteja, kalakukkoa, kahta erilaista voileipäkakkua sekä mansikkatäytekakkua. Oon viimeksi ollut varmaan jouluna yhtä täynnä kuin perjantaina noiden ruokien jälkeen!

Lahjaksi mä sain melkein 600 euroa rahaa, hajuveden, ison pinkin matkalaukun sekä muumiastioita. Valmistujaisrahoille tulikin heti tänään jo käyttöä, sillä me varattiin risteily tämän viikon lauantaille. Oltiin jo pitkään suunniteltu, että kesällä on pakko tehdä kaveriporukan kesken reissu jonnekin ja päädyttiin lopulta Tallinnan päiväristeilyyn. Lähdetään perjantaina kahdeksi yöksi Helsinkiin ja lauantaina käydään siellä päiväristeilyllä. Ihana viikonloppu tiedossa!
 

Myöhäiset onnittelut kaikille muillekin valmistuneille ja ylioppineille!

8 kommenttia:

 1. Oot ollu ihan älyttömän kauniina ja upeen mekonkin oot löytäny ! :) onnea valmistumisesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Ja tuo mekko on kyllä munkin mielestä aivan ihana! :)

   Poista
 2. Paljon, paljon onnea valmistumisen johdosta! :) Oot ollut tosi kauniina, ja tarjoilutkin näyttää oikein houkuttelevilta! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sullekin ihanasta kommentista! :) Nuo voileipäkakut oli vaan niiiiin hyviä! En odota juhlissa yleensä mitään muuta niin paljoa kuin voileipäkakkua! :D

   Poista
 3. En ensin oikein lämmennyt tuolle mekolle, mutta pakko sanoa että olen nyt muuttanut mieleni! Sopii sulle niin täydellisesti ja oot ihan mielettömän kaunis!! :) Ihana sinä!
  Ja tosi hyvännäköiset tarjoilut! Aaaw, donitseja :D Namm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Aivan ihania kommentteja ootte laittaneet! :) Tuo mekko on kyllä ihana! Se oli semmonen ostos, että heti kun näin sen, mun oli pakko ostaa se. :D

   Tarjoilut oli kyllä hyvät! Sai ainakin mahansa täyteen, kun oli salaattia ja kalakukkoakin voileipäkakun lisäksi. :)

   Poista
 4. Tosi kaunis tuo sun mekko! Paljon onnea valmistumisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäkin tykkään tuosta mekosta! :)

   Poista