torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannussuunnitelmia

Kuka muu on vielä täysin tietämätön juhannuksen suunnitelmista? Meille Teemun kanssa tää on itseasiassa ihan normaalia, että havahdutaan päivää ennen juhannusta tajuamaan sen olevan seuraavana päivänä. Yleensä ollaan lähdetty kaveriporukalla juhlimaan juhannusta mökille tai jonkun luo, mutta tänä vuonna ajateltiin kuitenkin pysytellä ihan vaan mehulinjalla. Juhannukselle kun on muutenkin luvattu huonoa säätä, niin voi hyvällä omallatunnolla pysytellä sisätiloissa. Ei me kuitenkaan ihan koko juhannusta sisällä ajateltu istua, sillä huomenna me lähdetään käymään Teemun porukoiden vuokraamalla mökillä. Vaikka mä en kovin innokas mökkeilijä olekaan, niin kyllä ainakin kerran kesässä pitää päästä pois ihmistenilmoilta. Ihanaa saada myös ensimmäistä kertaa tänä kesänä grilliruokaa!
 
Tänään käytiin nopeasti kurkkaamassa Jim&Jillin alennusmyynnit, kun huomattiin näyteikkunassa jopa -70% alennuslappu. Löysinkin sieltä aivan ihanan kesäpaidan juhannusta ajatellen enkä malta odottaa, että pääsen postailemaan siitä tänne asukuvia! Mukaan lähti myös pinkki bleiseri 15 euron hintaan. Mä kun innostun jostain tietystä vaatekappaleesta tarpeeksi (tällä hetkellä bleisereistä), niin mun täytyy saada niitä monissa eri väreissä ja malleissa. Paha tapa!

IMG_3071 IMG_3037 IMG_3064 IMG_3068 IMG_3076

Kuvissa näkyy asua sunnuntailta, jolloin päälle päätyi nuo uudet leopardihousut. Mulle on tullut usein kysymyksiä, että miksi mä pidän aina sukkahousuja ja vastaus on aina ollut se, että ne on niin mukavat jalassa. Nää housut vie kuitenkin voiton sekä mukavuuden että ulkonäönkin puolesta! Mitä te tykkäätte noista monilla näkyneistä leopardihousuista?
 
Mukavaa juhannusta kaikille jo etukäteen! 

10 kommenttia:

  1. Oii ihanan rennot housut!<3 Oon halunnu itellekki ton tyyppisiä ja ehk jossain vaiheessa hommaanki tuommoset:-)
    Hyvää juhannusta Kata sinullekkin ♥ :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aivan ihanat! Tuun varmasti käyttämään noita paaaljon tänä kesänä! <3 Kannattaa käydä katsomassa H&M:ltä tuollaisia housuja. Siellä oli niitä vaikka minkälaisissa kuoseissa. :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Joka kerta ihastelen vaan enemmän sun muuttunutta tyyliä! Näytät oikeesti niin itsenäiseltä ja kauniilta naiselta :)
    Me grillataan juhannus kavereiden kanssa ja varmaan pelaillaan jotain lautapelejä. Vähän tuli myös juomia ostettua tänään. Mutta ei kyllä itsekään tee paljon mieli juoda (viime juomareissulla oksensin kolmesti, ei enää rommia mulle kiitos).
    Eräs juhannus mekin oltiin ihan ihmeissään, että mitäs tehdään ja lähdettiin sitten Särkänniemeen! Vähän erilainen tapa viettää jussia, mutta kivaa oli. Tänä vuonna ei vaan tuo sää oikein suosi... :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tosi ihanasti sanottu! :) Teidänkin juhannussuunnitelmat kuulostaa oikein hyviltä! Odottelenkin jo innolla sun juhannuspostausta. :) Meidän perjantai meni mökillä saunoessa, soudellessa ja syödessä piiitkästä aikaa grilliruokaa. Eilinen menikin 7 jaksoa Orange is the new blackiä katsoessa, haha. :D

      Eikä, vähän kiva idea lähteä Särkänniemeen! Mä en edes tiennyt, että huvipuistot on juhannuksena auki. :D

      Poista
  3. Multakin usein kysytään että miks pidän aina sukkiksiä tai legginssejä ja mun vastaus on aina tuo mukavuusXD En tajua mikä siinä on joillakin niin vaikeaa ymmärtää :DD
    Mut tosi kiva asu!! Ja ihanaa juhannusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, en oo siis yksin tän "ongelmani" kanssa! :D Sukkahousut on vaan niin mukavat jalassa eikä tartte koskaan nostella niitä! Vähän sama kun ei olisi housuja ollenkaan. :D Mutta onneksi mulla on nyt edes yhdet rennot housut, niin saa välillä vähän vaihtelua sukkahousuihin. :)

      Kiitos paljon! Toivottavasti sullakin oli onnistunut juhannus! :)

      Poista
  4. Oii pitääpäs itsekin käydä kurkkaamassa jimpparin alennusmyynnit heti maanantaina :) Upeat housut!! Olen itsekin himoinnut tuollaisia. Aivan parhaimmat päällä! Vie voiton jopa sukkahousuilta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, siellä oli ainakin puolet vaatteista vähintään -50% alennuksessa! :) Nuo housut on kyllä aivan ihanat! Taidan itsekin käydä vielä tämän kesän aikana kotiuttamassa tuollaiset erilaisessa kuosissa. :)

      Poista
  5. Joskus ihmettelin näin miehenä sitä, että jotkut naiset käyttää lähes aina sukkahousuja, kun ne on kuulemma niin mukavat. Toiset naiset taas inhoaa niitä yli kaiken. Sitten tyttöystävä sai yllytettyä kerran kokeilemaan niitä. Käytin niitä kotona shortsien alla päivän verran. Tämän kokeilun jälkeen totesin, että ne on minunkin mielestä tosi mukavat jalassa. Sen jälkeen olen käyttänyt niitä pitkien kalsareiden sijasta talvella farkkujen alla lämmikkeenä. Harmi kun niitä ei kehtaa käyttää shortsien kanssa julkisilla paikoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon huomannut, että sukkahousut jakaa aika paljon mielipiteitä. Jotkut tykkää ja jotkut taas ei. :D Kerran kun erehdyin päivän ajan kokeilemaan sukkahousuja, niin paluuta ei farkkuihin ole enää tullut. Ne on vaan niin mukavat jalassa!

      Poista