sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Päivä kanssani Münchenissä

Monesti postaustoiveita kyseltyäni saan ehdotuksia, että tekisin enemmän myday-postauksia. Mutta koska mun elämässä ei yleensä tapahdu oikeastaan mitään, ajattelin toteuttaa tämän Münchenissä ollessani. Joitain kuvia unohdin ottaa, mutta toivotaan että näistä saadaan edes jonkinlaista postausta aikaan!


Me herättiin joskus yhdentoista aikoihin ja heti noustua mentiin syömään äidin tekemää aamupalaa. Ruokana oli makkarapihvejä, bavarialaista salaattia ja saksalaista perunasalaattia. Yllättävän hyvää, vaikka ennakkoluuloja olikin!


Syönnin jälkeen tietysti meikkasin ja tein kaikki perusjutut, jonka jälkeen suunnattiin metropysäkille tarkoituksena lähteä shoppailemaan ja kuvailemaan nähtävyyksiä.


Mä niin tykkään tuosta Marienplatzin ja Karlsplatzin välisestä kävelykadusta. Kauniita vanhoja rakennuksia ja kaikki vaateliikkeet ja terassit vieläpä samalla kadulla. Täydellistä!


Sitten metrolla takaisin "kotiin".


Tässä välissä meidän piti keretä syödä nopeasti, koska syönnin jälkeen oli tarkoitus lähteä jo kohti Backstage Hallea ja Sleeping With Sirensin keikkaa! Ruokana oli äidin tekemää tulista kesäkurpitsa-kasvis-liha-sekoitusta, nam!


Ja loppuun vielä erittäin hyvälaatuiset kuvat keikalta. En uskaltanut ottaa järkkäriä mukaan, joten kaikki kuvat on otettu kännykän huonolla kameralla. Illan päätteeksi käytiin vielä Marienplatzilla mäkkärissä ja järkytyttiin kun big macin hinta oli vain 3,79 euroa! En oikeasti ymmärrä, että minkä ihmeen takia Suomessa kaikki on kalliimpaa kuin muualla? :D

Tällä kertaa vähän erilainen myday, mitäs tykkäsitte?

19 kommenttia:

  1. erikoisia nähtävyyksiä ! ompa vain siel halvempaa jos bigmac:kin oli nuin halpaa ;o tosi kiva että teemustakin laitat silleen paljon kuvia :-) hehee nauttikaahan reissusta :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuolla on kyllä ihania nähtävyyksiä! Johonkin postaukseen tulee sitten vielä lisää kuvia niistä. :) Haha, vähänkö järkytyin kun huomasin sen hinnan! Suomessa big mac taitaa olla nykyään jo melkein 7 euroa! :D Ja tykkään yleensä sellaisista blogeista, joissa näkyy myös bloggaajien poikaystäviä. Sen takia tykkään itsekin postailla välillä myös Teemusta. :)

      Poista
    2. Ohooh:-D mikä hintaero..mut joo-o (:

      Poista
  2. Oooh, on kyllä kauniita rakennuksia! :)
    Puhuuko sun äitis suomea vai puhutteko keskenään venäjäksi? Mietin vain miten Teemu pääsee keskusteluun mukaan :)
    Ja hei, pakko tähän väliin sanoa (kun oon jo pari kertaa unohtanut), että olit yhdessä mun unessa :D En muista kunnolla miten se meni, mutta ilmeisesti jossain tapahtumassa törmättiin ja alettiin vaan jutella. Haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä älyttömän kauniita! Teen vielä erikseen pelkän nähtävyyspostauksen. :) Yleensä me puhutaan äidin kanssa venäjää ja äiti puhuu Teemun kanssa suomea. En vaan jotenkin osaa puhua äidin kanssa suomea, kun on aina tottunut puhumaan venäjäksi. :D Joskus joudun kuitenkin tulkkaamaan Teemulle joitain äidin sanomisia. :D

      Haha aijaa, vähän jännää! :D Oot jo toinen joka tulee sanomaan, että musta on nähty unta. :D

      Poista
  3. Tuolla on kyllä niin nättiä, just noi rakennukset ja kaikki, ai että :) Ja Saksassa tosiaan aina tajuaa miten kallista täällä Suomessa on, etenkin kun vertaa ruokien tai vaikka bissen hintoja! Mutta joo, tosi kiva my day-postaus oli, reissussa varmasti helpompi tehdä mielenkiintosempi kun ihan vaan kotona arkielämässä :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, oon samaa mieltä! :) Saksassa on kyllä tosiaankin halpaa.. Yhden kaljatölkin sai 35 sentillä ja kaikki meikitkin oli yli puolet halvempia kuin Suomessa! Voisin melkeimpä muuttaa Saksaan sen edullisuuden takia. :D

      Ja kiva kuulla, että tykkäsit! :) Reissussa oli kyllä paljon kivempi tehdä tällainen. Yleensä näistä myday-postauksista meinaa tulla vähän tylsiä jos tekee ihan vaan kotona. Ja ihana muuten, että oot innostunut nyt viimeaikoina kommentoimaan! :)

      Poista
  4. Mukavalta näytti kuvissa, pidän! :)

    VastaaPoista
  5. Noi ruuat kuulostaa iha mielettömän hyviltä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne olikin! :) Vähän erilaisia mihin on tottunut täällä Suomessa. :D

      Poista
  6. Varmaan aika kiva mennä ulkomaille tollee keikkailemaan, kaverini oli myös tuolla sai kaikkien paitsi Jessen kanssa yhteiskuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ainakin jännittävämpää, kun ei tiedä keikkapaikasta ennestään mitään eikä osaa kieltä! :D Tää oli jo toinen keikka ulkomailla, viime kerralla oltiin Tukholmassa katsomassa Asking Alexandriaa. :) Eikä, nyt oon kyllä kateellinen! Me meinattiin jäädä odottelemaan keikan jälkeen yhteiskuvia, mutta ajateltiin ettei ne anna ottaa niitä. :(

      Poista
  7. Mitä kieltä puhut esim. jos tilaat ravintolasta jotain? Osaatko saksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanaakaan saksaa, paitsi just jotain kiitos ja päivää. :D Jos ollaan Teemun kanssa kahdestaan liikenteessä, niin tilataan englanniksi. Jos taas äiti on meidän mukana, niin yleensä pyydetään sitä tilaamaan meille. :)

      Poista
  8. Ihana postaus :) Tosi kivalta näyttää!!
    Hassua kun juuri tänään myös minä olen kuvannut my dayta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja oli meillä kyllä aika kiva päivä. :) Haha, huomasinkin äsken sen! Nää myday-postaukset on kyllä mielenkiintoisia. :)

      Poista
  9. sul ihan sairaan ihana blogi, liityin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla että tykkäät! Ja tervetuloa seurailemaan! :) ♥

      Poista