maanantai 16. syyskuuta 2013

Saturday's outfit


Taas mulla on postattavana pelkät lauantain asukuvat, mutta tällä viikolla yritän postailla vähän jotain muutakin. Mulla olisi nimittäin tiedossa uusia juttuja hiusten suhteen, mutta siitä lisää vielä tämän viikon aikana!

Lähtö eikun lähenee, enää tämä viikko koulua ja sitten päästään viikoksi vaihtamaan vähän maisemaa. Ollaan Teemun kanssa ruokittu mun jo valmiiksi pahaa lentopelkoa katselemalla koko viikonloppu lentoturmatutkintoja. Vaikka oonkin matkustellut aika paljon elämäni aikana lentokoneella, pelkään lentämistä silti aina ihan yhtä paljon. Voi olla että joudun ottamaan parit rohkaisevat ennen lentokoneeseen menoa, haha!

Vielä ei olla varmoja lähdetäänkö jo perjantaina ajelemaan kohti Helsinkiä vai odotetaanko lauantaiaamuun. Meidän lento lähtee nimittäin lauantaina iltapäivällä ja ennen sitä pitäisi ajaa auto Malminkartanoon, käydä mun mummon luona syömässä ja yrittää päätyä julkisilla lentokentälle. Ollaan yleensä jätetty auto lentokenttäparkkiin, mutta nyt ajateltiin säästää nekin rahat viemällä auto mun mummon luo parkkiin. Shoppailen vaikka mieluummin ne parkkiin menevät rahat! :D

Mutta oikein kivaa alkuviikkoa kaikille ja palaillaan hiusjuttujen parissa seuraavan kerran!

14 kommenttia:

 1. Vitsit kun toi Kehärata valmistuu vasta ens vuonna, sen jälkeen Malminkartanosta pääsee yhellä junalla lentokentälle :D Nyt pitää vielä mennä bussilla :) Pitäkäähän sit ihan huippuloma Saksassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mekin jo odotellaan! Pääsee kyllä tosi kätevästi sit suoraan lentokentälle. :) Ja mun tietääkseni myös ne kaukojunat menee suoraan lentokentälle, joten siitä lähtien tullaan kyllä junalla Helsinkiin! :D Ja pidetään aivan varmasti! :)

   Poista
 2. Nyt mua jäi kovasti kiinnostamaan sun hiusjutut, innolla odotan siis :) Jos sais itsekin jotain inspiraatiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että joku sentään odottaa! :) Oon ihan totaalisen kyllästynyt näihin vaaleisiin hiuksiin, joten ajattelin kokeilla vähän tummempaa sävyä. :)

   Poista
  2. Uuh ! Sulle voikin tummempi sopia tosi hyvin ! En malta odottaa :>

   Poista
  3. Mietin itsekin samaa! :) Mutta mitään kovin radikaalia muutosta en halua, että on sitten helppo palata takas blondiin jos alkaakin kaduttaa. :D

   Poista
 3. ihanat hiukset sulla! :)

  ♥ http://juissis.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. ääh en muista että kysyinkö sulta jo tätä: löytyykö sulla jostain joku vanha postaus missä olisi Saksasta kuvia? :D Olis kiva nähdä niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolta tammikuun kohdalta löytyy aika alusta. Siis tämän vuoden. :) Ja matkailu -tunnisteesta löytyy myös, mutta sitä kautta joutuu ehkä selaamaan vähän pidempään. :D

   Poista
 5. Itsekin pidän kauheasti yskinkertasista asuista nii saa kaikki asusteet esille joskus niinku just sulla on ihana laukku ja kaunis huivi. Me likes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin tykkään nimenomaan sen takia. :) Ja kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista