keskiviikko 28. elokuuta 2013

Shoppailua ja eilisen asua


Eilisen asua, kun päätettiin kaverin kanssa skipata viimeinen enkun tunti ja lähteä sen sijaan shoppailemaan ja ottamaan mulle asukuvat. Tällä hetkellä mulla on sen verran huono rahatilanne, että päätin jättää ihan suosiolla pari tuotetta hyllyyn odottamaan seuraavaa kertaa. Onneksi huomenna mä saan vihdoin lisää rahaa, jolloin on kyllä pakko käydä kotiuttamassa ne!

Tänään puhuttiin koulussa ryhmänohjaajan kanssa, että järjestettäisiin keväällä ennen valmistumista luokan kesken luokkaretki. Ehdotuksia tuli monia, mutta kaikista eniten kannatusta sai Tallinnan risteily. Oltaisiin joko hotellissa yötä tai sitten lähdetään ihan vaan päiväristeilylle. Oon jo nyt ihan innoissani jos tää toteutuu!

Ihanaa, että ne vesisateetkin on nyt takanapäin. Ainakin täällä Varkaudessa pitäisi säätiedotuksien mukaan paistaa aurinko tiistaihin asti. Viikonloppukin meni lähes kokonaan näistä lämpimistä ilmoista nauttiessa!


Ja ne pari juttua, jotka mun on pakko heti huomenna käydä hakemassa itselleni, ovat nuo kuvissa näkyvät valkoinen neule ja hopeinen huivi, jossa on myös hopeisia paljetteja. Mitäs te tykkäätte? Onko kukaan muu muuten huomannut, että joka syksy tulee tarve ostella uusia syys- ja talvivaatteita, mutta silti aina seuraavana syksynä tuntuu ettei niitä vieläkään ole tarpeeksi? Sama tietenkin myös keväällä kesävaatteita ostellessa. Mihin ne entiset vaatteet oikein katoaa? :D

Oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikkopäivää kaikille!

23 kommenttia:

  1. mia haaluisin ainaki taas uuen huivin:3 ihanan lämpimän näkönen neule <<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä H&M:ltä katselemassa huiveja! Siellä oli isot kasat uusia ja ihania huiveja. :) Ja tuo neule on kyllä ihanan lämmin (jos siis tarkotit tuota asukuvissa näkyvää). ♥

      Poista
  2. Käytätkö ikinä farkkuja?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein tykkää farkuista. :/ Sukkahousut ja leggingsit on rennommat! :D

      Poista
  3. Mä en odota tällä hetkellä mitään muuta ku mun karvaliivin käyttöönottoa, haha :D joku huivi pitäis kai senki kanssa ostaa, mutta kun en tie millanen sen kans sopisi :D ja uus talvitakkiki ois jees, ton villakangastakin kanssa ei oikein pakkasilla tarkene, eli kyllä tartten uusia talvivaatteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sun karvaliivi on kyllä ihana! :D Ja mäkin tarviisin uuden talvitakin ja huivin ja lapaset ja kengät.. Lista on loputon. :D

      Poista
  4. Oot kyllä taas kerran ollut upeana liikenteessä ja munkin pitäis käydä kotiuttamassa itelleni
    tuo kyseinen neule ja huivikin näyttää ihan super kivalta ainakin sun päälläsi :> ai että mä
    tykkään noista sun hiuksista, sekä kiharalla että suorana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon! Mitä mä tekisinkään ilman teitä ihania lukijoita! ♥ Haha, munkin on pakko heti huomenna käydä tuo neule! Vaikka se onkin tommonen perusneule mut noi lyhyemmät hihat on jotenkin kivat. :)

      Poista
  5. Sen verran vielä häiritsen, että onko sulla jotain "venäjäaiheisia" postauksia?
    Jos on, pystyisitkö linkittämään? Oon kyllä yrittänyt etsiä, mutta en oikein ole
    löytänyt :D.. Itseäni kiinnostaa hirveästi myös venäläinen kulttuuri, ruoka yms.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo sellaista vielä kerennyt tekemään enkä oikein tiedä osaisinko kertoa kokonaisen postauksen verran venäläisestä kulttuurista. :/ Mutta muakin kyllä kiinnostaa ihan hirveästi se kulttuuri, ruoka, tavat ja kaikki. :) Voisin kuitenkin yrittää vaikka siellä Saksan matkalla tehdä jonkinlaista päivä kanssani -postausta, johon kuvaan kaikki päivän tapahtumat yhdeltä päivältä. Ja kun mun äiti yleensä tekee venäläisiä ruokia, niin siihen postaukseen tulis sitten myös ripaus venäläisyyttä. :)

      Poista
    2. Kuulostaa kivalta! Sitä odotellessa ;)

      Poista
  6. Ihana neule ja sulonen huivi! Tykkään siis molemmista tosi paljon :) Neuleita on muuten aina pakko olla ja huivit tuo kivaa ilmettä asuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään noista ihan hirveesti! :) Ja oot ihan oikeessa! :)

      Poista
  7. ÄÄ vitsi toi huivi on ihana!! Pitää varmaan itekin käydä kotiuttamassa opintotuen tullessa...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ihan täydellinen! Mäkin tässä huomista ja "viikkorahaa" odottelen, että pääsen sen kotiuttamaan! :)

      Poista
  8. Tuttua on että vaatteita ei muka olisi tarpeeksi.. Kattelin tänäään uusia neuleita mutta jätin vielä ostamatta :)Ihanan näkönen neule sulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläkään ei enää vaatteet mahdu kaappiin vaan suurin osa lojuu ties missä ympäri kämppää, ja silti pitää saada aina uusia. :D Vois melkein laittaa myyntiin semmosia vaatteita mitä ei käytä. :D Ja kiitos paljon, itekin tykkään siitä! :)

      Poista
  9. Mullakin on kaikkia ihania talvi ja syyspaitoja enemmän kun kesävaatteita niin mua suorastaan harmittaa odotella että tulee tarpeeksi viileätä tälle paikkakunnalle ku nyt on ollut koko viikko +22 astetta ja tulee kuuma pelkässä topissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin odotellaan jo viileitä ilmoja! :D Vaikka toisaalta tykkään myös tuosta lämpimästä auringonpaisteesta, mutten malta odottaa että pääsen pukemaan kaikkia ihania syysvaatteita! :)

      Poista
  10. Toi huivi on kyl ihanan näköinen!! Ehdottomasti kotiutat sen ;)

    VastaaPoista
  11. Mulla on ihan sama neule ja oon tykänny tosi paljon :)

    Dayswithmebykristiinas.blogspot.fi

    VastaaPoista