keskiviikko 14. elokuuta 2013

Asua ja kuulumisia


Kuvissa näkyy eilisen asua, kun oli vielä lämmin ja aurinkoinen ilma. Tänään on satanut koko päivän vettä, enkä muuten muistanutkaan miten ärsyttävää on kävellä kouluun vesisateessa. Vieläpä mun hajonneen sateenvarjon alla! Mieluummin olisin nukkunut puoleen päivään saakka lämpimän peiton alla.

Nyt on siis kolme koulupäivää takana ja perun samantien sanani, kun sanoin että odotan jo kouluun paluuta. Aikaiset herätykset, pitkät koulupäivät (mulle 4 tunnin päivätkin on pitkiä istua hiljaa paikoillaan kuuntelemassa opettajan tasaista puhetta) ja tylsistyttävät koulumatkat ei oikein nyt tähän hätään nappaa. No mutta ei passaa valittaa, enää on vuosi koulua jäljellä jonka jälkeen pääsen ehkä opiskelemaan vielä lisää! :D

Kuvasin eilen taas videon ja olin jo lataamassa sitä youtubeen, kunnes huomasin mun nettiajan loppuneen. Tällä hetkellä käytän siis Teemun nettitikkua, mutta sekin tulee jo kohta töistä, joten en ehdi ladata sitä videota tänään. Yritän tässä joku päivä saada ladattua sen joko tällä Teemun tikulla tai sitten odottelen mun omaa uutta nettiaikaa. Rakastan näitä soneran nettitikkuja ja niiden rajallisia käyttöaikoja!

Mutta mites muiden koulut on lähteneet käyntiin (niillä joilla se on alkanut)?

16 kommenttia:

 1. ihahyvi koulu on lähteny tosin hommaa riittää jo paljon nytten..:d mie oon jotenki tykästyny tuohon seeprakuvioon ja siksikin tuo on sitten hieno paita (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha meillä taas on ollu lähinnä jotain opettajien selitystä, että mitä mikäkin kurssi sisältää. Eli tylsää! :D Mäkin tykkään seeprakuviosta ihan hirveesti, omistan semmoset kengätkin. Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Ihana asu sulla <3 Mulla alkaa koulu 20 päivä ja aika sekavat tunteet jo täs vaihees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Sulla alkaa vasta noin myöhään! Jännä miten eri paikkakunnilla koulut alkaa eri aikoihin. :D Mutta kyllä se siitä! Muakin lähinnä vaan ärsytti palata kouluun, mut aika äkkiä tähän rytmiin näköjään tottuu. :)

   Poista
  2. Niimpä :) Meillä on niin outo koulu että ainut mitä jouduin ostamaan oli uusi sellanen päiväkirjamainen vihko. koulussa kannan mulberryn käsilaukkuu ja tälleen kun meil ei oo yksiäkään kirjoja eikä kokeita.. mutta projekteja sitäkin enemmän :&

   Poista
  3. Haha tiiätkö meillä on ihan sama juttu! Ei käytetä minkäänlaisia kirjoja. :D Kokeita kyllä on sit senkin edestä ja niihin luetaan sit omista muistiinpanoista. Niistä puheenollen pitääkin tällä viikolla käydä ostamassa muutamia koulutarvikkeita! :D

   Poista
  4. aijaa :D se on niin outoa kun on aikasemmin tottunu (lukios ja yläasteella) että niitä kirjoja on ihan pirusti! ja kaikki opetus pyörii niiden kirjojen ympärillä! mutta hyvä vaan ettei tarvi sellasia ostaa, ne on niin kalliita..

   Poista
  5. No niinpä! Mutta parempi näin. ;)

   Poista
 3. Mä en yleensä hirveesti lämpee eläinkuoseille, mutta toi seepra sopii sulle tosi kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mä taas tykkään ihan hirveesti leopardi- ja seeprakuviosta. :D

   Poista
  2. Mulla jotain leopardia löytyy, mutta sekin taitaa olla yökkäri. Käärme viel kengissä menee jotenkin, mutta muuten ei vain taida mulle sopia! Mutta eipä kaiken tarvi kaikille sopia, kiva että sulla on tollanen juttu mistä tykkäät hirmuisesti :)

   Poista
  3. Niinpä, ja tottakai jokaisella on ne omat juttunsa ja mieltymyksensä. :) Mutta aika jännä miten erilaiset pukeutusmistyylit meillä on ja silti aina suorastaan ihailen sun asuvalintoja! :D

   Poista
 4. Voi miten kivan pirtsakka asu taas.<3!

  VastaaPoista