sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kesä 2013

Kesä 2013 oli tapahtumarikkain ja ikimuistoisin kesä moniin vuosiin, kun taas samalla henkisesti erittäin raskas. Mä päätin jo viime keväänä, että tästä kesästä tulee paras kesä ja että mä otan tästä kesästä kaiken irti. Ajattelen positiivisesti ja toteutan kaikki suunnitelmat mitkä pitikin. Suunnitelmat saatiin onneksi toteutettua ja kaikista vastoinkäymisistä huolimatta tää oli yksi mun parhaista kesistä tähän mennessä. Siispä palataan vähän muistelemaan tätä mennyttä kesää kuvien muodossa!

KESÄLLÄ 2013...


Juhlittiin kahdissa ylioppilasjuhlissa ja yhdissä valmistujaisissa. Kakkua ja muita herkkuja tuli siis kesän alussa syötyä melkein kyllästymiseen asti!


Nautittiin kesästä Teemun kanssa ottamalla kaikki ilo irti aurinkoisesta ja lämpimästä kesäkuusta. Juhlittiin, hengailtiin rannalla ja tutustuttiin paremmin uusiin ihmisiin.


Käytiin kesäkuun puolivälissä päiväristeilyllä Tallinnassa. Meidän piti lähteä vielä tässä kesän lopussakin käymään siellä, mutta kesätyörahat on yllätysyllätys jo tuhlattu. :D


Lähdettiin kesäkuun lopussa poikien kanssa viideksi päiväksi Helsinkiin, tarkoituksena riehua kolme päivää Rock The Beachissä. Lyhyesti sanottuna nuo oli kaikista tähänastisista festareista parhaat ja tullaan varmasti ensi kesänäkin menemään tuonne. Auringonpaiste, hiekkaranta meren äärellä, maailman parhaat makkaraperunat, kylmä siideri ja loistavat bändit esiintymässä! 


Ajeltiin koko kesän aikana varmaan monien tuhansien kilometrien edestä. Bensaa tuli siis tuhlattua ihan kiitettävästi. Kierreltiin monia uusia paikkoja ja paikkakuntia läpi, ja päädyttiin jonain kesäiltana käymään kuvissa näkyvässä näköalatornissakin.


Mökkeiltyä tuli yllättävän vähän, taidettiin koko kesän aikana käydä vaan pari kertaa mökillä. Ensi kesänä pitää sitten käydä tämänkin kesän edestä!


Loppukesästä eli elokuun alussa tehtiin vielä jokaiselle kesälle pakollinen reissu Särkänniemeen. Koskaan ei voi olla liian vanha huvipuistoihin! :D

Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Ja miten teidän kesät meni?

24 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia! Oispa kesä jatkunu vähän pidempään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja niinpä, aina tää syksy tulee ihan liian aikasin. :(

      Poista
  2. hyvä kesä ollu sullaki :) tästä on hyvä jatkaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo! :) Harmittaa vaan et seuraavaan kesään on vielä vuos aikaa. :(

      Poista
  3. Ihana fiilistely-postaus. Oot ehtinyt tehdä vaikka mitä kivaa :) Ja tosi kaunis kuva susta tuo, missä olet näköalatornissa! :) Ja perkeleen voileipäkakut... Edelleen niitä himoitsen, enkä koko kesänä saanut niitä D: Enkä tiedä uskallanko itse tehdä, kun en ole ikinä yrittänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tässä on tullut tehtyä vaikka mitä! :) Kiitos paljon! Mustakin se on ihanan tunnelmallinen kuva. :) Haha ainiin, sillon valittelitkin ettei oo juhlia tiedossa etkä saa voileipäkakkua! Mäkin tässä jo odottelen toukokuuta ja omia valmistujaisia, kun sillon saan luultavasti seuraavan kerran voileipäkakkua. :D

      Poista
  4. Sulla on aivan ihanat ripset noissa kuvissa! Käytätkö tekoripsiä vai onko ihan omat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Noissa festarikuvissa mulla on tekoripset. :)

      Poista
  5. Ihana postaus!:) Tällaisia on niin kiva lukea:) Oot ehtinyt tekemään niin paljon kaikkia kivoja asioita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja ihana kuulla että tykkäsit! :) Kyllähän tässä on kerenny tehdä kaikenlaista kesän aikana. :) Harmittaa vaan et kesä on jo oikeestaan ohi. :(

      Poista
  6. Kiva postaus taas kerran! :)

    Mun kesä meni aikalailla samalla kaavalla kun sun, päätin ajat sit että toteutan kaiken mitä haluun nyt kesäl tehdä ja niihän mä sit toteutin kaiken, poikaystävän sekä parhaan kaverin kanssa. Paljon keikoilla käymistä ja sit poikaystävän kanssa tehtiin kaikkea mukavaa ja poistuttiin kauemmas kotoonta! Mukava kesä oli ja kivoja juttuja tosiaan tuli tehtyä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla että tykkäsit! :)

      Se on kyllä toisaalta ihan hyvä suunnitella vähän etukäteen juttuja, mitä meinaa kesällä toteuttaa! Mekin päätettiin jo talvella, että lähdetään Tallinnaan ja festareille. :) Kiva kuulla että myös sulla oli onnistunut kesä! :>

      Poista
  7. Mukava postaus jälleen, tykkäsin :)

    Mun kesä oli aikalailla samanlainen kun sun, toteutin kaiken mitä olin suunnitellut joten mukava ja tapahtumarikas kesä takana =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, vastasinkin jo tuohon edelliseen! :)

      Poista
    2. Kiitos kommentistasi! oon seurannut sun blogia aiemmin mut se jäi koska samastuin suhun liikaa.. :) Kummatkin on blondeja ja tiiän et sulla on ollut rohkeita hiustyylejä niinkuin minullakin joskus! Jep, tykkään myös eläinprintistä ja ystäväni sanovat minua "Suomen Snookiksi" aina välillä jos on sellanen päivä :p

      Poista
    3. Haha, no ollaanhan me sit aika samanlaisia! :D

      Poista
    4. Aijaa et niit tuliki sitte kaksi kommenttia :D hahaa!

      Poista
    5. Joo, itellekin on joskus käyny noin et vahingossa laittaa useempaan kertaan. :D

      Poista
  8. Tykkään kovasti tälläisistä koostepostauksista. Näistä kuvista välittyy hyvä mieli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näistä ja satuin jollakin tällaisen näkemään, joten oli pakko tehdä itsekin. :)

      Poista
  9. Tää oli ihana postaus ja tulikin kova ikävä kesää ja lämpimiä ilmoja :D! Upeet hiukses ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta, nyt jo ikävä kesää. :( Kiitos paljon! ♥

      Poista
  10. missä asut ja mistä päin tuo näkötorni muuten on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asun Varkaudessa ja tuo näkötorni sijaitsee Heinävedellä. :) Ja siis Heinävesi on tässä ihan Varkauden lähellä sijaitseva kylä. :)

      Poista