sunnuntai 25. elokuuta 2013

Eilisen asua


Vähän erilaiset asukuvat kyseessä, mitäs tykkäätte? Mun mielestä tää suurempi kuvien koko on ehkä parempi, oon nimittäin ihan totaalisen kyllästynyt niihin samanlaisiin asukuviin. Eiliselle sattui vieläpä sopivan viileä ilma, joten pääsin vihdoin käyttämään tuota Helsingistä ostettua leopardihuivia. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa elämässäni suoristusraudalla hiusten kihartamista ja lopputulos näyttää ainakin mun mielestä tällaiselle aloittelijalle ihan hyvältä!

Mulla on nykyään vähän vaikeuksia saada kuvaajaa näihin asukuviin, kun Teemu ei oikein koskaan jaksa lähteä kuvaamaan. Eilenkin mun piti tarjota sille euron juusto, että sain nämäkin asukuvat tänne. Olisi ihan mahtavaa omistaa bloggaajakaveri, jonka kanssa voisi ottaa yhdessä molemmille asukuvia ja jutella muutenkin bloggaamisesta!

Me oltiin eilen taas Teemun ja meidän yhteisten kavereiden kanssa juhlimassa, joten kohta me lähdetään hakemaan mäkkärin autokaistalta molemmille krapularuokaa, nam! Illalla olisi vielä luvassa leffojen katselua ja ihan vaan sohvalla rentoutumista, jotta jaksaa palata huomenna taas kouluun. Mites teidän viikonloput meni?

22 kommenttia:

  1. Oot kyllä uskomattoman kaunis & ihana päivän asu taas kerran! :)

    VastaaPoista
  2. ompa hyviä noi isot kuvat ! mulla sisko yleensä ottaa asukuvia :D muttamutta, tykkään tuosta leopardi huivista kovasti ♥ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykästyin tuohon kuvien isoon kokoon. :) Mulla ei oo oikeestaan ketään muuta kuvaajaa paitsi Teemu, eikä sitä yleensä kiinnosta yhtään kuvata asukuvia. :D Mustakin tuo huivi on ihana! ♥

      Poista
  3. Herranjumala kuinka kaunis sä oot!! Oon niin kateellinen :) Tuo sun tukkas <3 Rakkautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua kiitos oikein paljon! Sun kommentti sai ihan hymyn huulille! :) ♥

      Poista
  4. Ps. Sait musta just uuden lukijan :)

    http://sussunlife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista
  5. Tuttu tunne, kun miestä ei kiinnosta asukuvien ottaminen... :D Meillä aina kuuluu vaan lause "no nopee sit" ja mie haluisin että räpsis ihan kunnolla. Onneksi on sitten pari kaveria jotka ihan kunnolla suostuu kuvaa, mutta useimmiten täytyy kuitenkin yrittää miestä houkutella. On se perkele vaikeeta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä on ihan sama juttu! Aina pitää oikein suostutella ja silti kuuluu tuo sama "no nopee sit" ja hutasee ne. :D No mutta pääasia että saa edes jonkinlaisia asukuvia tänne! :)

      Poista
  6. sun banneri on ihana :)) oot tosi kaunis :3 ja tuo asu on mun milestä tosi kiva, tollanen suht arkinen mutta tyylikäs ;)

    ..ja jos kiinnostaa mun elämä Turkissa niin kannattaa seurailla:
    http://im-gonna-live-my-life3286.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla että tykkäät! :)

      Poista
  7. Less is more, vai miten se meni! Todella kiva asu!

    VastaaPoista
  8. Sulla ei oikeesti koht oo ainuttakaa vaatetta ku ne muuttaa mun vaatekaappiin :D oot nii jumalaisen kauniskin että silmiin sattuu ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! :D Ja kiitos oikein paljon! Siellä toinen jumalaisen kaunis! ♥

      Poista
  9. vitsi että sä oot kaunis! vau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana! ♥ Tommoset kommentit saa kyllä aina päivän piristymään. :)

      Poista