torstai 8. elokuuta 2013

Eilisen asua ja ostoksia

Enää muutama päivä kesälomaa jäljellä, jonka jälkeen pitäisi jaksaa palata takaisin koulun penkille. Mulla se ei onneksi tuota minkäänlaisia ongelmia, koska mulla on ollut ihan älyttömän tylsä kesäloma. Kesäkuu meni kokonaan kesätöissä, jolloin mulla oli tietenkin tekemistä. Heinäkuu puolestaan oli pelkkää lomailua, enkä oo varmaan koskaan ollut niin tylsistynyt. Päivät meni yksin kotona odotellessa Teemua töistä, jonka jälkeen Teemukin yleensä meni vaan nukkumaan. Eli täällä odotellaan jo innolla koulun alkamista!

Mulla on tällä hetkellä myös ihan järkyttävä matkakuume, ja tekisi mieli vaan ottaa äkkilähtö johonkin lämpimään. Vaikka onhan täälläkin vielä lämmin, mutta on se silti ihan eri asia. Onneksi jo reilun kuukauden päästä lähdetään sinne Saksaan, en vaan yhtään malttaisi odottaa. Kaupunkilomat (eli toisin sanoen shoppailulomat) on parhautta!

Ruokin tänään tuota mun yllämainittua matkakuumetta selailemalla netistä kuvia ja ihmisten kokemuksia erilaisista matkakohteista. Tällä hetkellä mun suurin unelma olisi päästä Los Angelesiin, josta voisi sitten lähteä kiertelemään muita suuria kaupunkeja. Ollaan Teemun kanssa päätetty, että Jenkkeihin me lähdetään vasta sitten, kun meillä molemmilla on kunnolla rahaa. Mun mielestä on rahan tuhlausta lähteä sinne asti vaan yhden kaupungin tai viikon loman takia. Ollaan suunniteltu, että sitten kun sinne lähdetään, ollaan siellä vähintään kuukausi ja kierretään monet paikat kerralla läpi. Haha, mä voisin kirjoittaa vaikka kirjan matkailusta ja mun lempilomakohteista!


Eilisen asua. Uudet ballerinat ja toppi pääsivät vihdoin käyttöön! Aina ei asukuvatkaan voi onnistua, joten pitää tyytyä tällä kertaa epäonnistuneisiin asukuviin.


Laitoin jo toukokuussa 100 kappaletta valotikkuja tilaukseen täältä, mutta jostain syystä mun tilausta ei oltu käsitelty vaikka olin jo maksanutkin sen. Laitoin viikko sitten kyseiselle yritykselle sähköpostia, jossa kerroin tilanteen, ja sainkin pahoitteluiden lisäksi kaikki nuo kuvissa näkyvät tuotteet kaupan päälle. Jäi kyllä tosi positiivinen kuva kyseisestä yrityksestä ja tulen varmasti vielä jatkossakin tilaamaan tuolta valotikkuja.

Huomenna olisi taas pitkästä aikaa luvassa juhlimista, joten mä lähden siivoilemaan tätä kämppää siihen kuntoon. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille jo etukäteen!

26 kommenttia:

  1. hyviähän noi asukuvat on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo toinen on ihan vaan tilannekuva, joita yleensä on paljon enemmän kuin onnistuneita kuvia. :D Mutta kiitos kuitenkin! :)

      Poista
  2. Mitkäs juhlat teille on tulossa? :) Ja mun mielestä noi asukuvat on kivat! Älä turhaan murehdi ;)
    Mun eräs tuttu vietti pari viikkoa Los Angelesissa yksinään. Vuokrasi auton ja ajeli ympäriinsä. Ei ketään kaveria mukana. Mutta tutustui kyllä uusiin ihmisiin helposti, kun kuulemma ventovieraatkin tuli juttelemaan ihan tuosta noin vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlitaan ihan vaan loman loppumista. :) Haha, no hyvä ettei ne näytä ihan niin epäonnistuneille. Välillä vaan tuntuu ettei mitkään asukuvista onnistu. :D

      Vähänkö kivalta kuulostaa! Ite en varmaan koskaan uskaltais lähtee yksin ulkomaille, ja vieläpä noin pitkäks aikaa. Mutta yleensähän yksin ollessa tulee tutustuttua paljon helpommin, kun ei koko aikaa turvaudu siihen matkaseuraan. :D

      Poista
  3. Vai että tylsä kesäloma?? Mitä olen seuraillut postauksiasi niin kyllä oot näkyny olevan vaikka ja missä ja hauskan oloistakin on ollut. Särkänniemessäkin käynyt -.- Itse en ole! Ja mikä hemmetin takku sulla on hiuksissasi?:OO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mähän kerron tossa postauksessa, että nimenomaan heinäkuu oli tylsä. Kyllä mulla kesäkuussa riitti tekemistä kesätöiden ja erilaisten reissujen takia. :D Ja mun hiuksethan on kokonaan yks iso takku. ;)

      Poista
  4. Rakastan noita sun "takkuhiuksiasi"! Ja kaunis olet muutenkin! :)

    VastaaPoista
  5. Minkä takia sä et oo tehny mitään Teemun ollessa töissä? Nähny kavereita, käyny rannalla, harrastanu? Kai jotain "omaakin" elämää voi olla? Sehän on vähän niinkun oma moka, jos on ollu tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska omistan vaan muutaman ystävän ja monet oli heinäkuun kesätöissä. Enkä yksin halua mennä mihinkään rannalle loikoilemaan. :D Ja niinhän se on oma moka, mutta saanhan mä omassa blogissani todeta, että mulla oli tylsä kesäloma. :)

      Poista
  6. tykkään sun asuista kauheena mitä oon seurannu aina :) Ja noi valotikut on niin coool, mulla on aina noita kun tuun laivalta ja voisin varmaan ostaa ihan kotiinki :D ah noi valoaurinkolasitkin on siistit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kuulla että tykkäät! :) Mäkin tykkään noista valotikuista eikä ne ollu ees kalliita! Olikohan kympin semmonen paketti jossa tulee 100 kappaletta valotikkuja. :) Ja nuo lasit on kyllä hauskat. :D

      Poista
  7. Ihania kuvia taas kerran!! :) Pakko kysyä vielä että mihin käytätte valotikkuja? :) Oon monesti törmännyt kaupoissa sellasiin mut en oikeesti tiiä että mihin niitä käytetään.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Monet laittaa noita ranteisiin keikoille, ja joskus oon tainnu nähä jollain ihan baarissakin. :) Tilasin nuo lähinnä sitä varten, kun talvella ois tiedossa pari keikkaa Helsingissä jonne ajattelin lähtee valotikkuineni. :D

      Poista
  8. Mahtavia jutskia sait postissa :) Mulle kelpais tuollaiset PAREMMIN KUIN HYVIN, sillä lauantaina olisi tiedossa allasbileet. Täytyy vielä perus kaupoista katsoa jos löytyisi jotain rekvisiittaa.. Aina liian myöhään matkassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, nyt oon kyllä kateellinen sulle ja sun allasbileille! En oo koskaan ollu semmosissa! :D Mutta kannattaa tosiaan ihan kaupoista käydä katselemassa! :) Ja tuolta kannattaa kyllä tilata jos tarvii useemmin valotikkuja käyttöön, maksaa nimittäin vaan kympin tuo sadan kappaleen paketti. :)

      Poista
    2. oho, no ei oo kyllä pahan hintasia. Pitää kyllä laittaa tilaukseen jos ehtis sitä seuraaviin reiveihin. paikan päällä niistä pyydetään aivan törkeesti..

      Poista
    3. Suosittelen! Sen takia mäkin laitoin tilaukseen, kun ne on pienemmissä paketeissa paljon kalliimpia. :/

      Poista
  9. nuo asukuvat on mun mielestä just onnistuneet!:) hauskat nuo lasit ja siisti tuo yoinenkin juttu mikä tuli kaupan päälle:D pakko muuten kysyä, että mistä tän sun blogin osoite tulee tai siis mistä oot keksiny sen ku on niin erikoinen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, kiitos! :) Nuo lasit on kyllä hauskat, näinköhän tulee käytettyä. Ompahan ainakin vapuks lasit valmiina. ;) Ja mun blogin osoite tulee venäjän kielestä. Ja ljublju tebja on siis suomeks minä rakastan sinua, ja tuo t-kirjain perässä meinaa tietysti Teemua. :D

      Poista
  10. ihana blogi:> oot tosi kaunis:o

    VastaaPoista
  11. oot oikeesti tosi nätti<3:)

    http://musicismylife1998.blogspot.fi/2013/08/sinun-tarinasi.html mulla on blogissa sellanen sinun tarinasi juttu. Eli haluaisin kuulla erinlaisia tapahtumia/tarinoita mitä ihmisille on käyneet ja julkaisen ne blogissani. Lue ohjeet tuosta postauksesta:) Ois tosi mukava kuulla mitä kaikke esim just sulle on tapahtunut. Nimettömänä tietenkin julkaisen ne:) Ei ole mikään pakko mutta ainakin voit käydä kurkkaamassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana! ♥

      Mitä nyt kävin pikaseen lukasemassa, niin toi vaikuttaa ihan hyvälle idealle! Pitää yrittää miettiä jos keksisin jonkun jutun. :) Onhan munkin elämässä sattunu ja tapahtunu vaikka mitä, mut ainakin yhdestä asiasta voisin sulle kirjottaa. Meinaan tässä joku päivä tehdä varmaan siitä samasta aiheesta mielipidepostauksenkin. :)

      Poista
  12. balleriinat sopii just hyvin tuohon toppiin <3 ihana postaus !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestaan tilasin noi ballerinat ihan ton topin takia! :D Ja kiitos! :) ♥

      Poista