perjantai 23. elokuuta 2013

10 asiaa mistä pidän ja en pidä

Monissa blogeissa törmää tällaisiin postauksiin ja ajattelin sitten itsekin kertoa 10 asiaa mistä pidän ja mistä en pidä. Monet on tykänneet videoista, joten tein sitten tämänkin sekä teksti- että videomuodossa. Jouduin tuolta videolta leikkaamaan pari kohtaa kun innostuin selittämään vähän asian vierestä, joten älkää ihmetelkö. Kertokaa ihmeessä omia mielipiteitänne ja oletteko joissain asioissa samaa vai eri mieltä! Ja kertokaa myös mitä mieltä olitte tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta, lisää vai ei?

PIDÄN

1. Roskaruoka: Mä rakastan roskaruokaa! Jos voisin syödä sitä lihomatta ja mulla olisi tarpeeksi rahaa tuhlattavana, kävisin vaikka päivittäin mäkkärissä tai jossain muussa pikaruokalassa.

2. Matkailu: Mun suurin unelma olisi saada sen verran hyväpalkkainen työ, että voisin matkustella mahdollisimman usein. Myös joku matkailuun liittyvä työ olisi mielenkiintoinen, mutta näillä mun kielitaidoilla ei oikein sellaiseen työhön pääse.

3. Venäjän kieli ja kulttuuri: Tykkään venäjän kielestä ihan älyttömästi, jotenkin se on vaan niin kaunis kieli. Venäläiseen kulttuuriin oon päässyt tutustumaan vähän liiankin hyvin äidin suvun puolelta ja tykkään siitä hirveästi. Mun mielestä se on ihana tapa kun venäläiset halaa ja jotkut jopa antaa poskisuudelmia tavatessaan. Mun äidillä on myös sellainen tapa, että aina tuttavan luokse mennessä pitää viedä jokin pieni lahja mukanaan.

4. Shoppailu: Parasta ajanvietettä, varsinkin hyvässä seurassa ja tilipäivänä!

5. Rusketus: Mä tykkään rusketuksesta ihan hirveästi, mutten jostain syystä uskalla käydä solariumissa ja pelkään etten osaa levittää itseruskettavaa oikein. Siispä mun täytyy tyytyä ihailemaan muiden ruskettuneiden rusketusta!

6. Romanttiset jutut: Ruusupuskat, romanttiset kynttiläillalliset ja söpöt yllätyslahjat on vaan niin ihania! Harmi vaan ettei noista yhtäkään ole vielä ainakaan meidän suhteessa toteutettu. :D

7. Musiikki: Tähän ei varmaan muuta tarvitse sanoa, kun että ilman musiikkia ei vaan voi elää! Monesti musiikki saa myös paremmalle tuulelle.

8. Suuret kaupungit: Mä viihdyn paljon paremmin suuren kaupungin hälinässä kuin pikkukaupungin tyhjillä kaduilla. Mun mielestä on jopa ehkä vähän ahdistavaa asua täällä Varkaudessa, kun tää on niin pieni paikka ja monet ihmiset tuntee toisensa.

9. Kesä ja aurinko: Rakastan kesää ja auringonpaistetta! Mä oon myös huomannut, että kesällä mielialakin on paljon korkeammalla ja jaksaa tehdä enemmän asioita. Nyt syksyllä on tullut oltua kaiket päivät vaan kotona nukkumassa ja odottamassa seuraavaa päivää.

10. Kynttilät: Pimeinä talvi- ja syysiltoina on ihana laittaa kämppä täyteen kynttilöitä palamaan ja olla vaan. Muuta hyvää en talvesta tai syksystä keksikään. :D


EN PIDÄ

1. Saippuasarjat ja tosi-tv-ohjelmat: Mä vihaan kaikenlaisia turhia sarjoja ja tosi-tv-ohjelmia. En vaan jotenkin tykkää niistä. Seurailen mieluummin joitain ajankohtaisia ohjelmia tai dokkareita.

2. Suomiräppi: Lyhyesti sanottuna, en vaan tykkää.

3. Yksin oleminen: Yksin oleminen on aina ollut mulle vähän ahdistava asia. Muistan kun Teemun inttiaikoina asuin täällä meidän kämpässä ihan yksin ja mulla piti olla koko ajan jotain seuraa täällä. En vaan jotenkin tykkää olla yksin. En voisi edes kuvitella asuvani joskus yksin! :D

4. Itserakkaat ja kaksinaamaiset ihmiset: Tästä on varmaan aika monet samaa mieltä, koska kukapa tykkäiskään itserakkaista tai kaksinaamaisista ihmisistä. En ymmärrä, että miksi pitää edes esittää kaveria jos on tarve puhua kuitenkin pahaa toisesta selän takana.

5. Urheilu: Mun mielestä urheilu on vaan niin tylsää. Se on ihan sama kysyä vaikka joltain kaverilta tai katsoa netistä, että voittiko Suomi vai ei. Meillä tuleekin monesti riitaa Teemun kanssa, että mitä kanavaa telkkarista katsotaan. :D

6. Ihmiset, joilla ei ole mielipiteitä: Se on vaan niin ärsyttävää, jos joku yrittää aina mielistellä ja olla jokaisessa asiassa samaa mieltä. Mä tykkään keskustella asioista ja tuoda oman mielipiteeni julki, ja siksi mun on vaikea keskustella sellaisten ihmisten kanssa, jotka on mun kanssa kaikessa samaa mieltä. Tykkään myös väitellä eri asioista ja kuulla muiden mielipiteitä.

7. Ihmiset, jotka eivät näytä tunteitaan: Mä oon tosi tunteellinen ihminen ja näytän aika helposti ihmisille, että välitän niistä. Mä myös kiinnyn tosi helposti ihmisiin ja sen takia saatan olla joskus jopa vähän mustasukkainen. Sen takia mun on vaikea ymmärtää niitä jotka ei näytä omia tunteitaan, ja mulle tulee helposti sellainen olo ettei joku ihminen välitä ollenkaan. Esimerkiksi Teemun kanssa tulee joskus pieniä erimielisyyksiä, kun se ei aina tajua näyttää tunteitaan. :D

8. Laihduttaminen: Mua ärsyttää mun huonot geenit, koska lihon tosi helposti ja sen takia joudun pitämään varmaan koko loppuelämäni painon tiukasti kurissa. Mä oon taistellut jo seiskaluokalta asti painoni kanssa, välillä lihon ja sitten taas laihdun. Nyt viime tammikuussa päätin lopettaa tämän painon kanssa leikkimisen ja aloitin terveelliset elämäntavat, joiden avulla mun paino toivottavasti pysyy samassa.

9. Peruna: En vaan tykkää yhtään perunaruoista, paitsi tietysti ranskalaisista! :D

10. Pimeys: Varsinkin talvella ja syksyllä mua ärsyttää se ainainen pimeys. Pitkinä koulupäivinä kouluun mennessä ja myös koulusta pois päästessä on pimeätä. Sen takia tykkään paljon enemmän kesästä!



Tuossa vielä video niille, jotka eivät jaksa lukea tätä kilometripostausta!

26 kommenttia:

  1. Kiva video! Oot kyllä ihan super nätti :-)
    Oli kyllä paljo samoja juttuja, mistä ite tykkään ja mistä en.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ja kiva kuulla että tykkäsit! ♥ Ja noista monet on kyllä semmosia aika yleisiä, että varmaan monissa jotkut on samaa mieltä. :D

      Poista
  2. Oletko saanut pidettyä suurinpiirtein aisoissa tota elämän muutostas? :) Itse aloitin viime syksynä ja hyvin on menny, mitä nyt en kyllä koko kesänä liikkunu juuri yhtään ja söin vaan :D mut heti kun koulut alko ja arki tuli takas niin alko liikkuminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää on aika hyvin menny ainakin tähän asti! :) Mulla oli tosin ihan sama juttu kun sulla, että kesällä meinas vähän jäädä se "terveellinen elämä", kun tarjolla oli aina herkullista grilliruokaa yms. Mutta nyt koulujen alettua oon itekin taas jatkanu tiukalla linjalla. :) Ja kiva kuulla että sullakin on menny hyvin! :)

      Poista
  3. Sulla on niin uskomattoman ihana ääni. Sopisit johoki raidioon tai uutistenlukijaks haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, enkai nyt sentään. :D

      Poista
  4. videopostausehdotuksia:
    - voisit tehä sellasen kämppä postauksen.
    - tai kavereista, jos suostuu ni vaikka videoillekkin.
    - jotain perus vloggaajien haasteita..

    olisiko varteenotettavia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kämppäpostausta oon itseasiassa miettinykin, sitten kunhan saadaan olkkariin pari uutta huonekalua. :) Ja kaveripostauksen oon tehny jo kuvien muodossa. :D

      Poista
  5. Oon seuraillu sun blogia jo varmaan vuoden ja tykkään tästä kovasti, mutta ei oo tullu kommentoitua jostain syystä. Nyt kuitenkin päätin ryhdistäytyä ja kertoo, että onpas meissä paljon samaa! :) Allekirjotan noista pidän-jutuista ainakin 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9 ja 10 ja en pidä-jutuista ainakin 3, 4, 5 (jossain määrin) 6, 7 ja 8.

    Ja joku tossa jo sanokin, että sulla on uskomattoman ihana ääni niin oon ihan samaa mieltä! :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kuulla! Ja kiva vaan että ryhdistäydyit ja kommentoit! :) Ja on meissä kyllä näköjään aika paljon samaa! Vaikka noista aika monet onkin sellasia perusjuttuja. :) Ja kiitos paljon, ihanasti sanottu! :)

      Poista
  6. Jep, peruna hyi! Paitsi jos kyseessä on ranskalaiset majooneesin kera... :'D ääääää, toinen roskaruokaan koukussa oleva ilmoittautuu täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Jotenkin siihen perunaan on varmaan jo liian tottunu, kun mun lapsuudessa laitettiin jokaiseen ruokaan perunaa. Ja koulussakin suurin osa ruoista on perunaruokia. :D Roskaruoka on kyllä parasta! ♥

      Poista
  7. Melkee kaikki olis ollu kun mun suusta :) kiva postaus tämä! ihanat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aika hyvä sattuma! :D Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  8. mikä sun toiveammatti on? :) opiskelet vissiin nyt merkonomiks mut siitähän pääsee aika moneenkin eri duuniin sit..vai aiotko jatkaa vielä opintoja? :)

    ja toinen kysymys mikä tuli mieleen aika randomilla tavalla et voisitko/haluisitko koskaan osallistuu johonkin telkkariohjelmaan, esim.BB, idols ja mitä näitä nyt on? se randomtapa oli se et näin viime yönä unta susta (haha oon tainnu lukee liikaa sun blogias :DD) ja siinä unessa me oltiin sun kans kavereita ja olin ihan surullinen ku sä lähit bb:seen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun haaveammatti ois päästä toimistotyöhön, matkailuun liittyviin töihin tai johonkin vastaavaan. :) En jotenkin nää itteeni asiakaspalvelutyössä, vaikka semmoseen nyt valmistunkin. :D

      Haha eikä, mulle tuli ihan hymy huulille sun kommentista! Ihana! :D Mutta siis tottakai voisin esimerkiks johonkin BB:hen osallistua jos olisin sinkku, kun ei Teemu mua sellaseen päästäis. :D Ja idolssiin en kehtais osallistua, kun en mielestäni osaa yhtään laulaa. :D

      Poista
    2. haha se oli kyllä aika hassu uni ja huvitti vähän aamulla kun heräsin :D ja okei! mä tosin luulin et vastaisit kieltävästi kun tossa listassa sanot ettet tykkää tosi-tv-ohjelmista :D

      Poista
    3. Haha, no mut eiköhän meistä jokainen nää aina välillä hassuja unia. :D Joo siis mun mielestä ne on vaan niin turhia ja tylsiä ohjelmia, mutta esimerkiks 18-vuotiaana olisin hakenukin BB:hen mut Teemu ei päästäny. :D

      Poista
  9. Roskaruoka on myös yks mun himo! Haha voisin elää vaikka pelkillä mäkkärin nugeteilla :D

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä! :D Se on vaan niin hyvää! :D

      Poista
  10. määki vihaan perunaa, mut ranskisten lisäks tykkään sipseistä !:D

    eli sää et tykkää vai ?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään mäki sipseistä, ne on ihania! :D Mut esimerkiks jos pitäis valita syökö mieluummin riisiä vai perunaa, niin ottaisin ehdottomasti riisin. :D

      Poista
  11. vitsi kui kiva postaus! :D jään kyllä seurailee c: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit ja tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista
  12. Oon aika paljolti samaa mieltä sunkaa noista! Ja BB on todellakin turha ohjelma! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, samaa mieltä! :D Varsinkin nyt tuo julkkisten BB.. :D

      Poista