sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Keskiviikosta perjantaihin

Yksi mun uudenvuodenlupauksista oli tähän blogiin panostaminen, joten otin tällä viikolla asiakseni kuvailla enemmän arkisia kuvia teille tänne nähtäväksi. Välillä meinasin unohtaa kuvaamisen kokonaan ja kamera unohtuikin kerran kotiin, mutta sain mä edes jonkinlaista kuvamateriaalia keskiviikolta ja perjantailta. Mulla on myös muutamia postausideoita jo mielessä, joita pääsen toivottavasti pian toteuttamaan.

Keskiviikosta perjantaihin mulla oli tiedossa pitkästä aikaa jotain kivaa tekemistä, sillä Henna tuli mun luo tänne Helsinkiin pariksi yöksi. Oltiin suunniteltu kaikkia kivoja juttuja jo marraskuusta lähtien ja nyt meillä molemmilla oli vihdoin aikaa nähdä. Oli niin ihanaa päästä viettämään tyttöjen keskeistä laatuaikaa kolmen päivän ajan, kun muuten mulla on ollut täällä aika yksinäistä. Ehdittiinkin jo suunnitella, että heti kun mulla on parin päivän loma töistä, niin Henna tulee tänne uudestaan ja lähdetään käymään myös Tukholmassa risteilyllä!

1-1-IMG_8348 1-IMG_8355 1-IMG_8353 1-PicMonkey Collage1 1-IMG_8357

Keskiviikkona päätin pukea päälleni jotain tyttömäistä ja otin tuon Saksasta ostetun vaaleanpunaisen takin ensimmäistä kertaa käyttöön. Sen kanssa sopi hyvin tuollaiset vähän vaaleammat sävyt, joten valitsin valkoiset asusteet sen rinnalle. Mutta tietenkin juuri silloin, kun oon tyytyväinen asukuviin, linssissä oleva lumihiutale pilaa ne. Tällaisena perfektionistina se häiritsee mua ihan älyttömästi, mutta eipä sille enää mitään voi. Kerrankin oon edes tyytyväinen asukuviin!

1-IMG_8296 1-IMG_8321 1-IMG_8309 1-IMG_8315 1-IMG_8255

Keskiviikkoilta kului yhdessä laittautuessa, korttia pelatessa sekä hyvää musiikkia kuunnellessa. Tarkoituksena oli juoda muutamat tässä mun luona ja lähteä illalla käymään vielä baarissa. Ennen sitä tehtiin kuitenkin tortilloja ja katsottiin pari leffaa herkkujen kera. Tuollaisia tyttöjen iltoja mä oon niin ehtinyt jo kaipaamaan!

Aika hujahti niin nopeasti, että tajuttiin katsoa kelloa ensimmäisen kerran vasta puolenyön aikoihin. Siinä vaiheessa piti sitten päättää, että jäädäänkö suosiolla kotiin vai ollaanko aamuun asti keskustassa, sillä viimeinen bussi lähtee viikolla keskustasta jo kahdelta yöllä. Tällä kertaa päätettiin vähän heittäytyä ja lähdettiin siitä huolimatta katsastamaan Helsingin yöelämä. Oltiin valomerkkiin asti baarissa ja saatiin sen jälkeen mahtava idea lähteä kävelemään kotiin päin. Käveltiin Pasilaan asti ja hypättiin aamukuudelta junaan, joka vei meidät kotiin. Ei tule kyllä ihan heti mieleen milloin olisin ollut noin myöhään baari-illan jälkeen liikenteessä. Yleensä tulee lähdettyä jo viimeistään kolmelta kotiin. Mutta oli ainakin vähän vaihtelua tavallisiin iltoihin!

1-IMG_8330 1-IMG_8334 1-IMG_44322 1-IMG_8340 1-IMG_7818

Torstai ja perjantai meni alennusmyyntejä kierrellessä eikä mulla lähtenyt mukaan kuin yksi paita ja vartalorasva. Ennen tuli shoppailtua joka viikko hirveät määrät uusia vaatteita, mutta nykyään tulee mietittyä paljon pidempään jopa yhden vaatteen ostoa. Mietin pitkään tuleeko sille varmasti käyttöä ja voiko sitä käyttää monen eri vaatteen kanssa. Tuosta syystä rahaakin on säästynyt normaalia enemmän ja esimerkiksi viime vuonna kaikki matkailuun käytetyt rahat oli säästetty shoppailusta. Oli kuitenkin kiva saada pitkästä aikaa edes yksi uusi paita, jota voi vieläpä käyttää monissa eri tilaisuuksissa.
 
Shoppailun lisäksi käytiin kiinalaisessa syömässä sekä tsekkaamassa Helsingin tärkein nähtävyys (huomatkaa sarkasmi) eli Salkkarikatu. Entisenä Salkkarifanina ja Hennan yllyttämänä oli pakko lähteä käymään siellä. Eihän se mikään erikoinen paikka ollut, mutta oli jännä päästä näkemään se omin silmin. Nuorempana tuli kuitenkin katsottua Salkkareita säännöllisesti ja päädyin kerran jopa niiden kuvauksiin avustajaksi. Mulla oli kyllä pitkästä aikaa niin hauskaa, toivottavasti tällaisia päiviä tulisi vielä lisää! 

10 kommenttia:

  1. Mukava postaus, kivoja kuvia sekä muutenkin kuulosti hyvältä sun päivät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :) Nuo päivät oli kyllä tosi mukavia. Oli kiva, kun oli vähän erilaista tekemistä kuin yleensä. :)

      Poista
  2. Tosi kiva nähdä sulta välillä näitä arkisia kuvia :) Ja ei vitsit, salkkarikatu!!! :DD Oon pettynyt ettei se oikeasti ole Pihlajakatu, yhyy!
    Koska sulla muuten ne työt alkaa vai onko alkanut jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis yrittää muistaa kuvailla useamminkin tällaisia! Yleensä kamera meinaa kuitenkin jäädä kotiin eikä kännykkäkuvat oo yhtään niin hyvälaatuisia. :( Mullekin tuli yllätyksenä ettei olekaan Pihlajakatu! Oli ihan outoa käydä vaan siinä ulkopuolella, kun sisällä asuu kuitenkin ihan tavallisia ihmisiä eikä ne Salkkarityypit. :D

      Työt alkaa reilun viikon päästä. Jännittää jo nyt ihan hirveästi, mut eiköhän se ihan hyvin mene kunhan tottuu. :)

      Poista
  3. Tuo sinun asu on aivan ihana <3 Niin kivat värit! Sulla on aina kyllä niin kivoja asukokonaisuuksia että:) Kiva oli lukea kuulumisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Mäkin tykkään sun kaikista asuista, kun meillä on toisaalta aika samanlainen tyyli. Sun asuista saa omaankin pukeutumiseen inspiraatiota. :) Ja kiva kuulla, että välillä on mukava lueskella myös kuulumisia. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Tuo kuuluukin yhdeksi mun lempitakeista. Niin söpön tyttömäinen! <3

      Poista
  5. Aivan ihana postaus! Mä en huomaa kuvissa mitään lumihiutaleen jäämiä tms.:') ♥ Todella onnistuneita otoksia ja oot taas niin tyylikkäänä ja kauniina ♥ Voi että nuo teidän iltanne herkut ynnä muut. Kaikki on niin tyttömäisesti laitettu ja niin edelleen, tuollaisia iltoja mäkin haluan itselle, yhdessä ystävien kanssa:3 Myös tuo teidän baarireissunne ja kotiinlähtönne oli ihanan extempore-tyylistä ja hetkeen heittäytymistä, upeeta nainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, että tykkäsit! :) Ja muutenkin aivan ihana kommentti, kiitos päivän piristyksestä! <3 Tuollaiset tyttöjenillat on kyllä ihan parhaita! Sais olla useamminkin samanlaisia. :) Ja oli kyllä aika erikoinen baarista, haha! Mutta pitäähän sitä välillä vähän heittäytyä. ;)

      Poista