maanantai 26. tammikuuta 2015

Bloggaajien päivä

Alkuun haluan pahoitella tätä viikon pituista postaustaukoa, jonka aikana olisin monesti halunnut tulla postailemaan, muttei mulla ole ollut minkäänlaista kuvamateriaalia. Päivät on menneet töissä ja sieltä päästessä on jo ollut pimeää, mikä on vaikeuttanut huomattavasti kuvailua. Onneksi tällä viikolla mulla on pari vapaapäivää tiedossa, jotka aion hyödyntää postailemalla!
 
Lauantaina koitti jo marraskuusta lähtien malttamattomana odotettu päivä eli savolaisten bloggaajien ensimmäinen blogitapaaminen Kuopiossa. Miittiä suunniteltiin aluksi Facebook-ryhmässä ja muutaman päivän jälkeen ideasta suunnitelmat olikin jo selvillä. Jasmina järjesti yhteistyötilaisuuden Make Up Storelle ja Katan avulla päästiin syömään hieman edullisemmin Bowld1neriin. Tapaamiseen pääsi osallistumaan jopa 13 bloggaajaa ja päivän aikana tulikin tutustuttua moniin uusiin ihmisiin. Tunnelma oli koko päivän todella rento ja tultiin kaikki hyvin juttuun keskenämme. Nyt vaan suunnittelemaan ja odottelemaan seuraavaa miittiä, jonka ajankohdaksi ollaan mietitty huhti-toukokuuta! 

1-IMG_8461 1-IMG_8486 1-IMG_8537 1-IMG_8475 1-IMG_8502

Matkaan lähdettiin Marian ja Jasminan kanssa Varkaudesta jo vähän aikaisemmin, sillä haluttiin kierrellä muutamia kauppoja ennen Make Up Storen tilaisuuden alkamista. Mä en tällä kertaa löytänyt mitään ostettavaa, mikä on toisaalta ihan hyvä juttu, koska rahatilanne on tällä hetkellä sen verran huono. Oli kuitenkin mukava kierrellä kaupoissa ja tutustua samalla vähän ennakkoon Mariaan ja Jasminaan!
 
Puolenpäivän aikoihin mentiin Make Up Storelle, jossa meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi. Tilaisuuden aikana saatiin paljon uusia meikkausvinkkejä ja yksi meistä bloggaajista pääsikin ammattilaisen meikattavaksi. Kiitokset Piialle hyödyllisistä vinkeistä meikkauksen suhteen! Jokainen bloggaaja sai myös 20% alennuksen kaikista Make Up Storen tuotteista sekä mukaansa lahjapussukan, joka piti sisällään söpön meikkipussin. Tilaisuudesta jäi todella hyvä kuva ja aion varmasti jatkossa asioida useammin Make Up Storella.

1-IMG_8500 1-PicMonkey Collage1 1-IMG_8491 1-IMG_8527 1-IMG_8515 1-10942427_965773440101269_2983967207279203065_n-002

Erityisesti mieleen jäi Make Up Storen meikkausopastus, jonka tarkoituksena on opettaa halukkaita meikkaamaan ja kertoa kuinka tiettyjä tuotteita käytetään. Samalla pääsee siis meikattavaksi Make Up Storen laadukkailla tuotteilla. Kyseinen meikkausopastus maksaa 60 euroa ja siihen sisältyy myös 60 euron edestä meikkejä, eli meikkausopastus on periaatteessa ilmainen. Itse aion varmasti paremman rahatilanteen sattuessa käydä tuollaisessa opastuksessa, koska minä jos kuka kaipaan uusia meikkausvinkkejä.
 
Toinen mieleenjäänyt asia oli VIP-tilaisuus lukijoille, joka meidän bloggaajien on mahdollista järjestää teille lukijoille. Jos sieltä lukijoista siis löytyy kiinnostuneita tällaiseen, niin täytyy laittaa asia mietintään!

1-IMG_1687 1-IMG_8556

Iltapäiväksi siirryttiin ruokailemaan Kuopion keskustaan Bowld1neriin, jossa oli muuten ihan mielettömän hyvät ruoat! Annoksetkin oli niin isoja, ettei kukaan meinannut jaksaa syödä niitä loppuun. Syömisen ohessa tutustuttiin paremmin toisiimme ja juteltiin niitä näitä. En oo koskaan omistanut bloggaajakaveria, joten oli tosi mukava päästä juttelemaan bloggaamisesta muiden bloggaajien kanssa. Jaettiin vinkkejä kuvanmuokkaukseen ja kerrottiin kokemuksiamme ilkeistä anonyymeistä, haha!
 
Päivä oli erittäin onnistunut ja kiitos siitä kuuluu kaikille mukanaolleille!  Jos muita Savossa asuvia bloggaajia muuten kiinnostaa osallistua seuraavaan miittiin, niin liittykää ihmeessä Savolaiset bloggaajat -ryhmään, niin päästään suunnittelemaan uutta tapaamista. Olisi mukava saada uusiakin bloggaajia mukaan!

24 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Oli tosi kiva tutustua, seuraavaa tapaamista odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oli kyllä tosi mukava tutustua teihin kaikkiin! Itsekin odottelen seuraavaa tapaamista jo innolla. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja kuulostaakin !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan ihana päivä! :) Vitsi kun säkin pääsisit osallistumaan näihin miitteihin! Mutta meidän täytyy ehdottomasti joskus nähdä, jos oot tulossa vaikka käymään täällä Helsingissä. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia olet saanut sinäkin otettua! Näyttääpäs herkulliselta nuo hampparit, harmi kun en ehtinyt mukaan syömään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Harmi tosiaan, kun en ehtinyt meidän kanssa syömään. Toivottavasti ensi kerralla säkin pääset mukaan! :)

   Poista
 4. Ootpas kivat kuvat tänne saanut!♥ ihana päivä kyllä oli kaikenkaikkiaan ja pitää ehdottomasti järkätä uutta tapaamista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sullakin oli niin upeita kuvia miitistä! ♥ Ja samaa mieltä, ehdottomasti uutta tapaamista mahdollisimman pian vireille! Oli niin älyttömän mukava päivä. :)

   Poista
 5. Ihania kuvia täällä :-) Täytyy kyllä järkkäillä uutta tapaamista pian, kun ei sunkaan kanssa oikein ehditty vaihtaa sanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos! :) Niinpä, täytyy järkkäillä mahdollisimman pian uutta tapaamista! Jospa sitten mekin päästäis juttelemaan enemmän! :)

   Poista
 6. Upeeta Kata, upeeta ♥ Sunkin väsäämä postaus on todella ihana, kuten koko päivä oli:3 Onneksi ollaan jo saatu uusi miitti aluille, siitä lisää infoan tietty sitten ryhmässämme;) Hih en malta odottaa että tapaamme uudelleen, olit valloittava ja ihana persoona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana sinä! :) ♥ Oli kyllä ihan mielettömän ihana päivä! :) Infotkaa mullekin seuraavasta miitistä vaikka täällä kommenttiboksissa, kun en välttämättä aina huomaa niitä Facebook-ryhmän keskusteluja. :) Ja samoin sinä, oli kyllä niin mukava tutustua suhunkin paremmin! ♥

   Poista
 7. Voih että! Kelpais itellekki niin tuollainen tilaisuus, mutta niitä kun ei taideta täälläpäin oikein järjestää? :-D Mutta niin, ihana päivä kyllä ollut teillä ja tosi kivat asut näkyy teillä tuossa yhdessä kuvassa ♥ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savossakaan ei oo ennen järkätty tällaisia blogimiittejä, mutta onneksi nyt saatiin ensimmäinen miitti pidettyä! :) Keräät säkin muutaman bloggaajan ryhmän ja laitatte yhdessä vireille jotain tämäntyylistä! :) Ja kiitos oikein paljon! ♥

   Poista
 8. Vautsi, oli varmaan aika mahtava päivä! Kuvista päätelleen on ollut kivaa :)
  Mulla yksi vanha tuttu pitää blogia, mutta sekin kertoo lähinnä elämästä vauvan kanssa. Bloggaamisesta ei ikinä jutella, eikä muutenkaan olla enää niin läheisiä kuin ennen. Mutta olishan se hauska jos olis kavereita, joiden kanssa jutella yhteisestä harrastuksesta, eli bloggaamisesta!
  Ja toi VIP-juttu kuulostaa kivalta :) Jos siellä olis sitten mahdollisuus tavata sinutkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä ihan mielettömän kiva päivä! Pitkästä aikaa jotain vähän erilaista tekemistä. :) ♥

   Voi harmi, kun ette oo enää niin läheisiä kuin ennen! Mutta olis kyllä hirmu kiva jos ois joku kaveri, jonka kanssa jutella bloggaamisesta. :) Vois käydä yhdessä kuvailemassa asukuvia ja muutenkin jakaa kokemuksia bloggaamiseen liittyen. Mullakaan ei oo täällä Helsingissä yhtäkään bloggaajakaveria. :(

   Ja lukijoiden VIP-tilaisuus olis siis nimenomaan sellainen, että olisin itsekin paikalla. :) Sellainen olis kyllä aika hauska! :D

   Poista
 9. Oli kyllä aivan ihana päivä ja mahtavaa oli päästä tutustumaan sinuunkin livenä! :) Toivottavasti nähdään pian uudelleen, oot kyllä huipputyyppi!☆ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhunkin oli ihana päästä vihdoin tutustumaan paremmin, vaikka tiedetäänkin toisemme jopa yläasteelta asti! ♥ Oon ehdottomasti tulossa seuraavaan miittiin ja voin ilmoitella, kun oon tulossa Savoon päin! Jasminan kanssa ehdittiinkin jo suunnitella, että käydään kahvilla seuraavalla kerralla, kun suuntaan sinne päin. Tulet säkin sitten mukaan! :)

   Poista
 10. Ihana postaus sinultakin! <3 Oli niiin kivaa tutustua sinuun, kun vaikutit niin mukavalta ja sun kanssa juttua riitti! Ehdottomasti sitten pitää kahvitella, kunhan tulet tännepäin ja Maria napataan mukaan kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sunkin postaus oli aivan ihana! <3 Ja voi miten kivasti sanottu! Suhunkin oli tosi mukava päästä vihdoin tutustumaan paremmin. :) Ehdottomasti kahvitellaan! Ilmoittelen heti, kun oon tulossa käymään Savossa päin. :)

   Poista
 11. Oi kun teidän päivä näyttää kivalta! :) Me myös käytiin syksyllä oululaisten bloggaajien kesken Make Up Storella! Tuommoset tapahtumat on kyllä niin parhaita, ihana päästä tutustumaan "kolleeggoihin" ja jakaa samoja ajatuksia! <3 Tosi kivoja kuvia tässä postauksessa ja teidän hampparit näyttää kyllä niin hyviltä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella ihana päivä! :) Mäkin tykkäsin ihan hirveästi tuollaisesta bloggaajien päivästä! Oli niin kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, jotka oli vieläpä kaikki bloggaajia. <3 Ja kiitos oikein paljon! Hampparit oli niiiiin hyviä. :)

   Poista
 12. aivan ihania kuvia! hurjan kivan olonen blogi sulla ja ihana banneri :)

  http://powwerful.blogspot.fi/

  VastaaPoista