maanantai 29. joulukuuta 2014

Kuluneen vuoden parhaat palat 1/2

Nyt kun vuosi 2014 alkaa pikkuhiljaa lähennellä loppuaan, on hyvä pysähtyä hetkeksi muistelemaan kuluneen vuoden parhaita paloja. Mun vuoteen mahtui uskomattoman ihania asioita ja vuosi 2014 olikin ehdottomasti mun elämäni paras vuosi, ainakin tähän mennessä. Tirautin mä parit kyyneleetkin vanhoja postauksia selaillessa, kun yritin muistella mitä tänä vuonna onkaan tullut tehtyä. Tiedättekö sen tunteen, kun vanhoja kuvia katsoessa ne kaikki hetket muistuu elävästi mieleen? Yhtäkkiä muistaa miten onnellinen onkaan sillä hetkellä ollut. Tuntee ne kaikki fiilikset, jotka on kuvanottohetkellä tuntenut. Vanhoja kuvia selaillessa ei vaan voi välttyä muutamalta kyyneleeltä.
 
Oon niin iloinen, että oon aloittanut aikoinaan kirjoittamaan tätä blogia, sillä täältä voin huonona päivänä käydä lukemassa kaikista elämäni kohokohdista. Oon pitänyt tätä blogia sellaisena hyvän mielen blogina, jonne haluan ikuistaa elämäni hyvät hetket. Ne hetket, joista tääkin postaus koostuu. Nyt mä haluankin jakaa mun elämäni parhaimman vuoden kohokohdat myös teidän kanssa. Mukaan on mahtunut peräti 8 ulkomaanmatkaa (jos pari Tallinnan risteilyä lasketaan mukaan), uusiin ihaniin ihmisiin tutustumista, muutamia laukkuhankintoja, ensimmäiseen ammattiin valmistuminen, merkittävien päivien juhlimista, Helsinkiin muuttaminen sekä monia muita ikimuistoisia asioita. Tää on vaan ollut yksinkertaisesti niin mahtava vuosi! 

TAMMIKUU

Tammikuun alku poikkesi aika paljon edellisistä vuosista. Vuodenvaihdetta tuli nimittäin juhlittua mun äidin luona Münchenissä ja keskiyöllä sain maailman ihanimman yllätyksen. Teemu polvistui ilotulituksen aikaan Münchenin keskustassa mun eteeni ja kosi. Se hetki on jäänyt elävästi mieleen ja kuuluukin yhdeksi mun elämäni kohokohdista. Sillä hetkellä tunsin olevani maailman onnellisin tyttö. 

Tammikuussa ostin myös mun elämäni ensimmäiset merkkilaukut eli Guessin ja Michael Korsin laukut. Guess oli lähinnä heräteostos, mutta Michael Korsin laukusta olin haaveillut jo ikuisuuden. Tammikuusta lähtien oonkin ollut ainoastaan merkkilaukkujen kannalla.

1-PicMonkey Collage1-001

HELMIKUU

Helmikuussa ei tapahtunut mitään kovin erikoista. Otettiin asukuvia, ostin Ted Bakerin söpön kesälaukun ja otin rennosti. Ystävänpäivää vietettiin lähtemällä Kuopioon Daddy's Dineriin syömään, ja sain Teemulta lahjaksi suklaata sekä kaksi muumimukia. Helmikuu oli ainut kaikista tämän vuoden kuukausista, jolloin ei tapahtunut mitään erikoista. Oli oikeastaan ihan hyvä juttu, kun sai ihan vaan rentoutua edes yhden kuukauden verran!

1-PicMonkey Collage2

MAALISKUU

Maaliskuun puolessa välissä lähdettiin kaveriporukalla Tallinnaan päiväristeilylle ja jäätiin samalla Helsinkiin yhdeksi yöksi. Shoppailtiin, pidettiin hauskaa ja rentouduttiin hotellissa. Jos jotain huonoa tuosta reissusta pitäisi keksiä, niin juuri tuolle viikonlopulle sattui todella huono sää. Räntää satoi koko päivän, joten jouduttiin jättämään enimmät shoppailut seuraavalle päivälle Helsinkiin.
 
Loppukuusta juhlittiin vähän myöhäisiä kihlajaisia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kutsuttiin molempien läheisimmät sukulaiset kakkukahville ja nautittiin kaikki toistemme seurasta. Lahjoiksi saatiin meidän keräilemiä muumiastioita, rahaa, söpöjä kortteja sekä tequila-laseja.

1-PicMonkey Collage3

HUHTIKUU

Huhtikuun alussa oli kauan odotettu Architectsin keikka, jonne sain lipun Teemulta naistenpäivälahjaksi. Samalle päivälle sattui myös meidän kaverin synttärit, joita juhlittiin tietenkin samalla. Keikka oli mahtava ja meillä oli todella hauska ilta. Vaikka ilta loppuikin lyhyeen, kun kukaan ei jaksanut lähteä keikan jälkeen enää baariin, niin silti tuosta illasta jäi todella hyviä muistoja. Onnistunut ilta!
 
Parin viikon päästä keikasta lähdettiin uudestaan Helsinkiin, mutta tällä kertaa pääsiäisen viettoon. Nähtiin ystäviä, käytiin leffassa, syötiin ulkona, yövyttiin hotellissa ja shoppailtiin. Vähän erilainen pääsiäinen kuin yleensä. Loppukuusta saatiin Teemun kanssa kuningasidea lähteä Kuopioon ostamaan Teemulle uusi kännykkä, ja loppujenlopuksi mäkin tulin liikkeestä ulos iPhone 5S:n kanssa. Vaikka kyseessä olikin pieni heräteostos, niin en oo katunut sitä hetkeäkään!

1-PicMonkey Collage4

TOUKOKUU

Toukokuut on aina olleet mun elämässä ehkä kaikista tapahtumarikkaimpia ja tekemisentäyteisimpiä, ja niin kävi myös tänä vuonna. Toukokuun alussa juhlittiin mitäs muutakaan kuin vappua. Meillä se meni rauhallisissa tunnelmissa kaveriporukan kesken iltaa istuen. Syötiin, juotiin, kuunneltiin hyvää musiikkia ja pidettiin hauskaa. Tuollaiset illanistujaiset on juuri niitä parhaimpia!
 
Puolessa välissä toukokuuta lähdettiin taas Müncheniin mun äidin luo. Sillä kerralla ei kuitenkaan haluttu viettää koko lomaa Münchenissä, vaan lähdettiin äidin miesystävän autolla kahdelle Euroopan tunnetuimmista linnoista. Ajettiin pieniä kiemuraisia teitä alppeja pitkin Itävaltaan saakka, ja käytiin matkan varrella katsomassa Neuschwanteinia sekä Linderhofin linnaa. Uskomattoman kauniit maisemat, hyvä seura, aurinkoinen ilma, mielenkiintoiset linnat sekä hyvä fiilis. Matkailu on oikeasti ainut asia, mikä tekee ihmisen rikkaammaksi! 

1-PicMonkey Collage5

Heti matkan jälkeen oli Teemun työpaikan 20-vuotisjuhlat, joita vietettiin eräässä Varkauden ravintolassa. Koko ravintola oli varattu yksityiskäyttöön, ja luvassa oli paljon syömistä ja juomista muutamien ohjelmanumeroiden lisäksi. Loppuillaksi mentiin vielä ravintolan alakerrassa sijaitsevaan yökerhoon, sillä juhlavieraat pääsivät sinne jo ennen yökerhon aukeamista.
 
28. toukokuuta oli yksi mun elämäni merkittävimmistä päivistä - täytin 21 vuotta ja valmistuin elämäni ensimmäiseen ammattiin. Tuona päivänä mikään ei olisi voinut pilata mun hyvää fiilistä! Koulun valmistujaisjuhlan jälkeen lähdettiin juhlimaan varsinaisia valmistujaisia viereiselle paikkakunnalle, sillä iskä oli vuokrannut mun juhlia varten pitopalvelun sekä juhlatilat.

1-PicMonkey Collage5(2)

KESÄKUU

Kesäkuun ensimmäiseksi päiväksi oltiin varattu hotellihuone Jyväskylän Scandicista tarkoituksena juhlistaa mun ja Teemun 5-vuotispäivää. Meidän juhlapäivään sisältyi maailman parhaimmat hamppariateriat, yö hienossa hotellihuoneessa, leffojen katselua,  vaahtokylpyjä, shoppailua sekä tietenkin toistemme seuraa. 

Kesäkuussa päätettiin toteuttaa vielä vuoden toinen Tallinnan reissu kaveriporukalla. Oltiin samalla Helsingissä kaksi yötä, jotta ehdittäisiin shoppailla ja pitää pieni kesälomareissu. Hirveästi en ostoksia tehnyt, mutta mieleenpainuvin oli mun elämäni ensimmäinen Victoria's Secretin vartalotuoksu, joka on ollut ostosta lähtien kovassa käytössä.

1-PicMonkey Collage6

Näihin kuukausiin on ehkä ihan hyvä lopettaa ja tehdä jatko-osa myöhemmin. Tänä vuonna mun elämässä on tapahtunut niin paljon, ettei kaikkea saa mitenkään mahtumaan yhteen postaukseen. Tätä vuotta voisi kuvailla myös sanoilla muutosten vuosi - oon kasvanut paljon henkisesti ja moni asia on muuttunut mun elämässä. Hyvällä tavalla tietenkin.
 
Kuka jaksoi lukea loppuun?

10 kommenttia:

  1. Huh jaksoin ;) Sun vuoteen 2014 on mahtunut ihania asioita :) Itsekkin meinaan tehdä tämän tyyppisen postauksen ennen Uutta Vuotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä! ;) Niin kyllä on. Voin vaan kiittää mun kaikkia läheisiä tästä mahtavasta vuodesta! :) Toivottavasti myös sun vuosi on mennyt yhtä hyvin! Jään ainakin innolla odottelemaan sun vuosipostausta. :)

      Poista
  2. Mä olen koneella väsännyt tälläistä samanlaista postausta ja mä itse asiassa mietin sitä tehdessä, että tuleepa siitä tylsä verrattuna Katan omaan, kun se on matkustellut nyt niin paljon :DD Haha!
    Mutta sulla on kyllä oikeasti ollu mahtava vuosi! Kosinta, valmistuminen, Helsinkiin muutto! Tosi paljon asioita yhden vuoden aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, älähän nyt! Sunkin vuosipostauksesta tulee varmasti hyvä ja mielenkiintoinen. :) Vaikka täytyy kyllä myöntää, että tänä vuonna on tullut reissattua niin ulkomailla kuin Suomen rajojen sisäpuolellakin. Varsinkin toukokuussa tuli jossain vaiheessa jo sellainen fiilis, että eikö tää tekeminen lopu koskaan. :D Välillä on ihan hyvä rauhottua ja hengähtää kaiken hulinan keskellä. :D

      Miten kaikki voikaan sattua juuri samalle vuodelle? Esim. vuosi 2012 oli todella tylsä eikä silloin tapahtunut mitään, niin nyt sit tälle vuodelle on kasaantunut kaikki. :D Mutta ehkä ensi vuonna pääsee vähän hengähtämään, kun työt alkaa eikä niiden takia oo aikaa reissata niin usein. :) Toivottavasti myös sun vuosi oli yhtä mahtava! :)

      Poista
  3. Hah jaksoin myös! kuulostaa huikealta vuodelta, varmasti myös siltä tuntuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä sinä! ;D Tää vuosi oli kyllä aivan ihana! :) Mieluummin olisin kyllä ottanut vähän tylsemmän vuoden, kun nyt tuntuu niin haikealta. Ei haluais millään aloittaa seuraavaa vuotta, kun tietää, ettei siitä tule yhtä mahtavaa kuin edellisestä. :D

      Poista
  4. Aiivan ihana postaus! Vuosi näyttää olleen sulla todella ihana. Sulla on ihanan kirkkaita kuvia joissa on aivan ihana värimaailma. Niin tyttömäisiä ja söpöjä, hyvin otettuja ♥ Pakko ensivuonna panostaa itsekin tuollaisiin kivoihin arkisiin ja söpöihin kuviin:D Ja oi vitsi olinkohan töissä tuolloin kun kävitte syömässä Kuopiossa Daddy's Dinerissä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit tästä! :) Ja muutenkin niin ihana kommentti, kiitos paljon. ♥ Ja hei kannatan söpöjä arkisia kuvia! Niitä on sit mukava selailla jälkeenpäin ja muistella et mitä onkaan tullut tehtyä. Jään innolla odottelemaan niitä. :) Ai sä oot Daddy's Dinerissä töissä! Pitääkin seuraavan kerran Matkuksessa käydessä kurkata tiskin taa. ;)

      Poista
  5. Sinun vuoteen on mahtunut vaikka mitenkä paljon ihania asioita <3 <3 Toivottavasti tuleva vuosi on yhtä ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on! Aivan ihana vuosi. ♥ Nyt pitää sitten haikeilla mielin hyvästellä näin ihana vuosi ja toivottaa seuraava tervetulleeksi. Pahoin pelkään, että ensi vuodesta tulee ainakin jonkin verran tylsempi, kun suurin osa ajasta menee töissä. :( Mutta onhan tässä vielä monta vuotta aikaa toteuttaa lisää unelmien vuosia! :) Niin ja toivottavasti myös sun vuosi oli yhtä ihana!

      Poista