perjantai 10. lokakuuta 2014

Muutosta hiuksiin

Mä harvemmin postailen mitään hiuksiin liittyvää, sillä mulla on ollut aika tarkalleen 3,5 vuotta vaaleat hiukset. Oon kuitenkin erittäin nopea kyllästymään niin hiuksiin kuin muihinkin asioihin, joten oon näiden vuosien aikana kokeillut muitakin värejä. On ollut pinkkiä, vaaleanruskeaa ja ihan platinablondia. Viime kesänä muhun iski taas kyllästymisen tunne ja siitä lähtien oon odotellut hiusten värjäystä. Halusin odottaa Münchenin matkaan, sillä sieltä saa hiusvärejä niin paljon halvemmalla kuin täältä Suomesta. Nyt kun sain uuden värin ostettua, niin päätin vihdoin ryhtyä tuumasta toimeen!

Tarkoituksena oli heti kesän alussa jo saada mun hiuksista luonnollisemman näköiset. Täytyy myöntää, että tähän ideaan vaikutti tällä hetkellä "muodissa" oleva luonnollisuus. Nyt mäkin oon ottanut edes yhden askeleen kohti luonnollisuutta, haha!

1-IMG_6824 1-IMG_6830 1-IMG_6847

Mietin pitkään tämän ja vähän vaaleamman sävyn välillä, mutta lopulta päädyin tähän tummempaan sävyyn eli 7.0. Värjäsin nimittäin puolitoista vuotta sitten tuolla vaaleammalla sävyllä eikä eroa entiseen meinannut huomata. Nyt ero niihin melkein platinablondeihin on ainakin mun mielestä todella suuri.

Laitoin väriä ensin hiusten tyveen, sillä mun latvat on niin huonossa kunnossa. Jostain oon muistaakseni lukenut, että huonoihin latvoihin väri tarttuu paremmin. Tämän mä huomasinkin näiden omien hiusten kohdalla, nimittäin latvat on nyt paljon tummemmat kuin hiusten tyvi. Se ei kuitenkaan haittaa ainakaan vielä, sillä ajattelin värjätä mun pidennykset viikonlopun aikana samalla värillä ja jos sitä jää yli, niin laitan vielä lisää omien hiusten tyveen.

PicMonkey Collage6807

Lopputulos näyttää ainakin mun silmään erittäin hyvältä. Silmät korostuu vaaleanruskeissa hiuksissa paremmin ja kasvot saa vähän väriä. Nyt kun saisi vielä pidennykset samanvärisiksi, niin olisi hyvä. Paluuta ihan vaaleisiin hiuksiin tuskin enää tulee! Mitä mieltä te olette:

HOT or NOT?

28 kommenttia:

  1. Kiva uus tukka! Sulle sopii myös tosi hyvin toi punanen huulipuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itekin tykkään ihan älyttömästi näistä hiuksista! Olin varmaan jo niin kyllästyny niihin vaaleisiin, niin nyt tämmönen pienikin muutos näyttää kivalta. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiiitos! :) Mustakin nää on ihanat. Vaihtelu tosiaankin virkistää! :D

      Poista
  3. Tosi hyvältä näyttää kyllä noi sun uudet hiukset! :) vaaleetki sopi sulle kyllä tosi hyvin c:

    http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :) Oon kyllä samaa mieltä, että vaaleetkin sopi ihan hyvin. Kerkesin vaan kyllästyä näiden muutaman vuoden aikana niihin niin pahasti. :( Ja nyt on hyvä kun juurikasvu ei näy niinkuin vaaleissa, niin pysyy hiukset paremmassa kunnossa, kun ei tartte värjäillä. :)

      Poista
  4. HOT todellakin! Oot tosi kaunis näissä kuvissa, nyt iskee kateus D: Ja toi huulipuna on ihan mieletön! Tahtoo kans!
    Mulla olis myös tarkoitus värjätä hiuksia. Punaisen sävyissä toki mennään, mutta sellainen kevyt lilan häivähdys olis kiva. En vain mistään meinaa löytää juuri sellaista väriä joka mua miellyttäis. Pitäsköhän lähteä ihan kampaajalle D: Nekin maksaa niin pirusti!
    Mutta vielä kerran, vau, näytät upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Tuli ihan hymy huulille sun kommentista! :) Tuo lila kuulostaa kyllä hyvältä, sopii sulle varmasti hyvin! Kampaajalle on ihan älyttömän kallista mennä varsinkin värjäämään hiuksia. Sen takia oonkin viimeisen viiden vuoden aikana sekä värjännyt että leikannut itse hiukseni. :D Sun kannattaa ehkä kokeilla jotain lilan sävyistä sävytettä! Sulla kun on valmiiksi punaiset hiukset, niin pelkkä sävytekin voisi auttaa. :)

      Poista
  5. Vautsi, ihan mielettömän hyvin sopii toi väri sulle!! ♡ Niin paljon parempi kusemmonen supervaalee. Ja todellaki korostaa hirmusesti sun silmien väriä, tykkään!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! <3 Mäkin kyllä tykkään tästä väristä ihan mielettömästi. En varmasti palaa enää koskaan niihin platinoihin! :D

      Poista
  6. Aivan ihana tuo tukka! ♥ Käy sulle paaaljon paremmin kuin platinablondi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sullekin! <3 Ne platinablondit oli niin värittömät, mutta nää tuo heti paljon enemmän väriä myös kasvoille. :)

      Poista
  7. Näyttää paljon aikuismaisemmalta ja paremmalta, jätä vielä ne pidennykset pois niin oikein hyvä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten totta, että ehkä vähän aikuismaisemmalta näyttää nyt! :D Pidän aika harvoin pidennyksiä nykyään, mutta joskus on kiva laittautua vähän enemmän ja laittaa pidennyksetkin päähän. Pitää vähän miettiä vielä tuota pidennysten värjäystä! :)

      Poista
  8. ihanan luonnollisen väriset <3 tuli ihan (taas) ikävä omia blondeja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi askel kohti luonnollisuutta, haha. :D Mutta kiitos! <3

      Poista
  9. HOT ♥ tuo on jotenki luonnollisempi sävy ja sopii sulle aivan täydellisesti! :-) Hyvä värivalinta ja rohkeaa vaihtaa värjätä itse :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! <3 Oon melkein aina värjännyt itse hiukseni, kun kampaajalla on niin kallista. :D

      Poista
  10. Todellakin hot!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään näistä ihan älyttömästi! Ihana kuulla, että näin monet muutkin on pitäneet tätä väriä parempana! :)

      Poista
  11. Ei ehkä vaalean ruskeat, mutta mun mielestä siis tommoset hopean harmaan ruskeat on just cool eikä mitkään bleach blondit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, samaa mieltä! :D Näissä kuvissa nää näyttää aika ruskeille, mutta todellisuudessa juuri tuollaiset hopean harmaan ruskeat. :)

      Poista
  12. Minusta nämä sopii sinulle paremmin! :) Itse tykkään juurikin luonnollisen värisistä vaaleista sävyistä, vaikka sopi sinulle ne ihan vaaleatkin. Pidä noi! Ja tosi kauniit kuvat!! ♥ Vaude tuo punainen huulipuna sopii sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos! <3 Pidän nää aivan varmasti! Tuskin palaan enää koskaan niihin ihan vaaleisiin. :) Oon ennen ollut aika arka käyttämään räikeitä huulipunia, mutta kerta sitäkin on kehuttu nyt, niin ehkä uskallan lähteä punaisilla huulilla ihan kaupungillekin. :D

      Poista
  13. Ihanat noi sun hiukset! Tosi luonnollisen kauniit:) Ja toi sun takki mistäs se on .)


    http://melidas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Nää on kyllä niin hyvät nyt, kun on luonnollisempi sävy. Nyt voisi ruveta kasvattamaan omaa väriä takaisin, niin ehkä hiuksetkin pysyisi paremmassa kunnossa. :) Tarkoitatko seuraavan postauksen takkia vai tuota neuletta näissä kuvissa? Seuraavan postauksen talvitakki on New Yorkerista ja tämän postauksen neule Jim&Jillistä. :)

      Poista