maanantai 13. lokakuuta 2014

Paluu arkeen

Matkapostausten jälkeen on yllättävän vaikea palata arkeen täällä blogin puolella. Ei tiedä mistä aloittaisi tai mistä ylipäätään postaisi. Mun elämässä kun ei arkena tapahdu mitään erikoista, niin postattavaakin on vaikea keksiä. Nyt mulla on kuitenkin eiliseltä muutamat asukuvat uusissa saappaissa ja uudessa takissa, jonka unohdin esitellä muiden ostosten kanssa videolla. Voisitte taas pitkästä aikaa laitella tulemaan postaustoiveita, sillä mulla ei ole tällä hetkellä mitään ideoita mielessä. Kiinnostaisiko teitä kuvapostaus, johon kuvailen teidän ehdottamia asioita?
 
En muista oonko maininnut täällä koskaan, että pelkään tuntemattomille soittamista kuollakseni. Tänään oon kuitenkin ylittänyt itseni ja soitellut parista asuntonäytöstä. Oli varmaan aika huvittava näky, kun ensin panikoin hirveästi soittamista ja lopulta päädyin kirjoittamaan vuorosanat paperille. Siitä sitten luin suoraan ja yritin esittää asiani. Huomiselle mulla on siis luvassa vähän erilaista tekemistä, sillä mä lähden katsomaan muutamaa asuntoa pääkaupunkiseudulta. Yksi asunto sijaitsee Keravalla ja kaksi muuta Helsingissä. Nyt mä oon kuitenkin päättänyt etten intoile etukäteen yhtään, sillä yleensä joudun lopulta pettymään liian innostumisen takia. Toivoisin kuitenkin niin paljon, että saataisiin tämän melkein puolen vuoden yrittämisen jälkeen asunto!

1-IMG_6905 1-IMG_6921 1-IMG_6901 1-IMG_69255 1-IMG_6906 1-IMG_6924

Yleensä ollaan käyty nopeasti autolla kuvaamassa asukuvat, mutta eilen lähdettiin kerrankin kävelemään kaupungille ja kuvailemaan samalla noita kauniita syksyisiä lehtiä. Odotan kauhulla lehtien putoamista, kun silloin ulkona on niin synkän ja masentavan näköistä. Viimeistään siinä vaiheessa muhun iskee jokavuotinen kaamosmasennus enkä haluaisi liikahtaa kotoa minnekään. Lämmin peitto ja kuuma tee vie yleensä siinä vaiheessa voiton. Toivottavasti onnistuisin kuitenkin tänä syksynä välttämään sen!
 
Mukavaa maanantaita ja syysloman alkua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Onnea näyttöihin, toivottavasti tärppää!:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täytyy pitää peukut pystyssä, että meidät valittaisiin edes johonkin noista kolmesta. :)

   Poista
 2. Voi kun te olette jo kauan yrittäneet asuntoa saada! Eiköhän se odotus pian palkita :)
  Ja kiva kuulla etten ole ainut, minäkin pelkään soittaa tuntemattomille! Kampaaja-ajat käyn varaamassa ihan kasvotusten ja silloin kun meidän piti hääjuttuja järjestellä, niin laitoin miehen soittamaan hääpaikoista ja kanttorille jne. :D Mutta sitten kun on ihan pakko itse soittaa johonkin, niin kyl sen huomaa ettei se niin paha ollutkaan. Ja olen harrastanut tota samaa, että kirjoitan kaiken sanottavan eka paperille ja ehkä harjoittelen vielä pari kertaa ennen puhelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se niin yleensä mene, että pitkä odotus palkitaan? Toivottavasti ainakin meidän kohdalla! :)

   Huh, en oo siis yksin tämän ongelmani kanssa! Tuo kuulostaa kyllä niin tutulta, että ensin pitää kirjoittaa kaikki ylös ja sitten vielä harjoitella. Teemu aina nauraa mulle, kun harjoittelen vuorosanoja yksin makuuhuoneessa. :D Mäkin tykkään mieluummin käydä ihan paikanpäällä esittämässä asiani, jos on vaan mahdollisuus. Kampaajakäynnit, työharjoittelupaikat aikoinaan ja muut vastaavat piti käydä paikanpäällä varaamassa. En edes tiedä mikä siinä soittamisessa on niin pelottavaa... Varmaan ainakin se, ettei puhelimessa voi käyttää elekieltä ja saattaa tulla helpommin väärinymmärryksiä. Ja tietenkin jos sanat menee sekaisin. :D

   Poista
 3. Toivottavasti saatte asunnon !

  Mulla toi sama etten yhtään tykkää soittaa puheluita. Jos täytyy esim. töihin soittaa niin sanat vaan paperille. Sitten on pulassa, jos tuleekin joku keskustelu johon ei vuorosanoja löydy :D kampaajalle pystyn soittamaan, mutta ei se mitenkään mukavaa ole. Jos pitää lääkäriaika puhelimella varata niin pistän äidin soittamaan ! Perheelle ja kavereille (joiden kanssa on tapana soitella) pystyn soittamaa , mutta vaikka serkut joiden kanssa oon paljon tekemisissä niin niillekin on hankalaa soittaa. En tajua, miten oon pystynyt olla puhelinmyyjänä, mutta siinäkin on sanat valmiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä uskallan jo kertoa! Saatiin asunto! :)

   Haha, tuo on kyllä paha jos tuleekin puheeks jotain semmosta mitä ei sieltä paperilta löydy! Mulla kävi nimittäin noin pari kertaa noita asuntonäyttöjä varatessa. :D Mullakin on tuo sama, että perheelle ja kavereille voi soittaa ilman minkäänlaista jännitystä. Mutta sitten heti vähän vieraammat henkilöt... :D Oho, mä oon aina luullut, että puhelinmyyjät on hirveän rohkeita soittamaan! Ehkä siihen sun jännitykseen on puhelinmyynnissä auttanut juuri nuo valmiit sanat. :)

   Poista
 4. Hahhaa apua ihan kun minä soittaessani tärkeää puhelua :`D Vuorosanat paperille, toimii aina! Mutta toivottavasti saatte asunnon, turhauttavaa varmasti etsiä noin pitkään! Kauniit kuvat ja ihana asu ♥ Kengät on upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha niinpä! Varma keino siihen ettei sanat pääse unohtumaan! :D Kiitos paljon! Nuo kengät on kyllä mun ehdottomat lempparit täksi talveksi. <3 Niin ja saatiin asunto!!

   Poista
 5. Oi miten kauniit syksyn värit ♥ Ja hei, et oo ainoo, joka ei tykkää soittaa tollasia virallisia puheluita. Perheelle ja kavereille höpötän helposti sellasia kunnon maraton-puheluita, mutta jos mun pitää soittaa johonkin virastoon tai ylipäätään kelle vaan melko vieraalle ihmiselle (opettaja, vuokranantaja yms) niin oon kanssa jännittynyt ja suunnittelen aina etukäteen mitä sanon joko mielessäni tai oikein paperilla. Jotenkin höhlää kai jännittää tollasta, mutta minkäs teet :-D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyssä yksi parhaista asioista on nuo kauniinväriset lehdet! <3 Aika monilla näyttää olevan tuota jännitystä jos soittaa vieraalle ihmiselle. En oo siis ainut, haha. :D Mäkin pystyn helposti soittamaan tutuille ihmisille, mutta jotenkin aina vaan jännittää hirveästi soittaa tuntemattomille.. Kai tähänkin voi tottua, jos vaan tarpeeksi paljon soittelee vieraille ihmisille. :D

   Poista
 6. Toivottavasti löydätte asunnon :) Upeat asukuvat <3 Syksy <3

  Blogissani on bpface meikkipaljetin arvonta :) Toivottavasti osallistut <3
  http://kaika85.blogspot.fi/2014/10/bphair-postuksessa-myos-bpface.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, syksy! <3 Saatiin älyttömän hyvällä tuurilla asunto Helsingistä! Muuttoa odotellessa! <3

   Kiitti vinkistä! Pitää käydä heti osallistumassa. :)

   Poista