keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hyviä uutisia!

Eilinen päivä meni kokonaan Helsingissä kolmen asuntonäytön vuoksi, mutta nyt mä pääsen vihdoin kertomaan hyvät uutiset asuntoon liittyen. Käytiin ensin katsomassa kahta asuntoa Helsingin Kannelmäestä ja päivän päätteeksi mentiin vielä Keravalle katsomaan kolmatta asuntoa. Keravan asunto olisi muuten ollut hyvä, mutta se oli meille kahdelle liian pieni eikä sinne olisi saanut ottaa lemmikkejä. Näyttöjen jälkeen soitin noista Kannelmäen asunnoista ja kerroin, että ollaan erittäin kiinnostuneita toisesta. Mun yllätykseksi me nyt sitten päästäänkin muuttamaan siihen ja vieläpä jo ensi kuun aikana! Muutto on 8.11 lauantaina, jolloin saadaan molempien vanhemmilta muuttoapuakin. Tää on aivan uskomatonta!

Oon haaveillut Helsinkiin muutosta jo pari vuotta, ja nyt se on vihdoin mahdollista. Nyt me päästään oikeasti muuttamaan! Muhun iski tänään järkyttävä paniikki kaikista hoitamattomista asioista, mutta eiköhän nekin saada hoidettua tässä kolmen viikon aikana. Toisaalta harmittaa hirveästi jättää nykyiset ystävät tänne, mutta ainahan me voidaan tulla käymään täällä ja nähdä samalla entisiä ystäviä. Ja elämässä on kuitenkin otettava riskejä jos tahtoo saavuttaa unelmansa!


Yllä vielä videota mun tämän hetken fiiliksistä. Oon kyllä niin innoissani, kun päästään vihdoin muuttamaan ja mäkin pääsen etsimään kunnolla töitä. Nyt vaan toivotaan, että mä ehdin hoitaa kaikki muut muuttojärjestelyt näiden kolmen erittäin kiireisen viikon aikana. Yritän kiireiltäni ehtiä kuitenkin tänne bloginkin puolelle, joten palaillaan taas mahdollisimman pian! 

20 kommenttia:

  1. Vau onnea! Onko kallis vuokra? Kuulostaa ihan superkivalta! Kiva että vihdoin tärppäs, helsingistä ja pk-seudulta muutenkin voi tosissaan olla yllättävän vaikeaa löytää mieluista, kohtuuhintaista vuokra-asuntoa.. nimimerkillä kokemusta on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :) Vuokra on 979e kuussa ja siihen sisältyy myös vesi. Mäkin huomasin tuon, että semmosesta ihan perussiististä kämpästäkin pyydettiin ihan järkyttäviä vuokria. Onhan toi meidänkin vuokra aika kallis, mutta kun ottaa huomioon asunnon kunnon ja sijainnin, niin ei se siihen nähden nyt niin kallis ole. Ja kun koko kämppä on rempattu! :D Kohta ollaan mekin sitten siellä, apua! :D

      Poista
  2. oiiii onnea hirmusesti!! :3 vitsi nyt mullekin tuli kauhee muuttokuume! haluun itekkin muuttaa jonnekin pois täältä käpykylästä ja vaihtaa työpaikkaa ja ylipäätään vaihtaa maisemaa jajajaja...! :D Siistiä olis vaan alottaa elämä "alusta" jossakin ihan uudessa kaupungissa :3 Mut joo onnee vielä paljon! Oon itekkin täällä ihan innoissani :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana sinä! Mutta kiitos paljon! :) Mäkin oon tuonne Helsinkiin muutosta haaveillu nimenomaan sen takia, et haluan alottaa tavallaan alusta ihan uudessa kaupungissa. Ja tottakai se kaupunkikin vaikuttaa, et nimenomaan Helsinkiin haluan. :) Ja kun täällä Varkaudessa ei vaan oo työpaikkoja, en edes kesätöitä saanu vaikka hainkin. :( Mutta onneks nyt on mahdollisuus vihdoin alottaa alusta ja päästä jopa työelämään. Just kattelin Helsingin työpaikkoja, niin aika paljon näyttäis olevan! Pitää tänään jo laittaa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin työhakemuksia menemään. :)

      Poista
  3. Meitsi asuu sit teitä lähellä;D Ja onnea töiden etsintään, on nimittäin vaikee saada täältä :s t. 6kk työnhakijana tuloksetta
    Ottakaa sitten huomioon, että joudutte varmaan ainakin alkuun hakemaan toimeentulotukea ja sossulla taitaa olla kahden henkilön maksimivuokra about 800€/kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Asutko säkin Kannelmäessä tai jossain siinä ympärillä? :) Eikä, sun kommentin jälkeen iski kyllä pieni paniikki.. Vaikka noita työpaikkoja onkin paljon, niin varmasti hakijoita on vielä enemmän.. Toivotaan kuitenkin, että saatais molemmat mahdollisimman pian töitä! Pitää ainakin yrittää! :D Tarkoittaako tuo sossun maksimivuokra siis sitä, että toimeentulotukea ei myönnetä, jos vuokra on yli tuon 800e/kk? Tuommosesta en oo kuullukaan. :/

      Poista
  4. Onnea hirmuisesti teille ja kiva että saitte sen kämpän näinkin pian ! :) itselläni on myös parin kuukauden päästä muutto avopuolison kanssa isompaan kämppään, kun nykyinen kämppä on järkyttävän pieni :D kiva postaus taas ja nuo sun hiukset on aivan ihanat !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mäkin yllätyin, kun saatiin näin pian asunto! :) Onnea teillekin muuttoon! Toivottavasti saatte haluamanne asunnon, ellei teillä oo jo asunto valmiina johon muutatte. :) Ja mäkin tykkään kyllä hirveästi näistä uusista hiuksista. Piti käydä ostamassa sävyte näitä varten, ettei väri pääse haalistumaan. :D

      Poista
  5. Onnea ihan hirveesti asunnosta ja tervtuloa Helsinkiin!♥
    Kinun sua varmaa joku krta kahville, kun tuut tänne päin asumaa :D Oon sun blogia seurannu iha älyttömän kauan ja oot sellanen ihminen kehen olis ihana tutustua ja saada ehkä aikaan kaveruus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Voi ei miten kivasti sanottu! Tuli ihan hymy huulille. :) Mä kyllä lähtisin ihan mielelläni vaikka kahville, kun ei mulla vielä hirveesti kavereitakaan oo siellä päin. Uudet tuttavuudet ei siis todellakaan olis pahitteeksi! :)

      Poista
  6. Ihan mahtavaa, onnea!!! :) Mä tänään aamulla mietinkin että mitenköhän teidän näytöt meni!
    Kuinka iso se kämppä on?
    Nyt asut sitten lähempänä minuakin (okei, onhan tästä päälle tunnin matka Hesaan, mutta kuitenkin) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tuo asunto on samankokoinen kuin tää nykyinen, eli 62 neliöinen kaksio. Siinä on vieläpä kaikki huoneet erikseen (keittiö, makuuhuone ja olohuone), joten saadaan meidän kaikki nykyiset huonekalut mahtumaan sinne. Täydellinen asunto! :) Niin muuten asunkin! Ties vaikka törmätään joskus, kun tuut Helsingissä käymään. :)

      Poista
  7. Hei vähän mahtavaa, että muutatte Helsinkiin! Itekin muutin tänä syksynä yksin Helsinkiin Joensuusta lukion takia :D Helsinki on kyllä ihana kaupunki asua♥

    tarvitsensinua.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon niiiiin innoissani tästä! :) Hirveen monet on muuttaneet tässä viimeisen parin vuoden sisällä täältä Varkaudestakin Helsinkiin. En kyllä yhtään ihmettele, kun onhan siellä kuitenkin niin paljon enemmän mahdollisuuksia. :) Mutta hui, mä en varmaan uskaltaisi muuttaa yksin uudelle paikkakunnalle! Tosi rohkeeta kyllä! :)

      Poista
  8. Onnee ihan hirmusesti uudesta kämpästä! Oottelen jo innolla sitä asuntopostausta, ois kiva jos tekisit videolle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja hei tuo video oliskin ihan hyvä idea! Siitä hahmottaa paremmin missä mikäkin on. :) Voisin tehdä sekä kuvina että videona! :)

      Poista
  9. Uu so suun! Exiting, ehkä sit vois joskus vaikka tosiaa miitata.. :) Mukavia muuttopäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää tuli tosiaankin aika äkkiä! :D Yritin saada sitä muuttopäivää joulukuun alkuun, mutta koska Helsingin asunnoille olis niin paljon muitakin ottajia, niin piti valita joku tietty päivä marraskuulta. Tuo 8.11 on siitä hyvä, kun saadaan sillon muuttoapua ja sitä seuraavalla viikolla meillä on tiedossa pari keikkaa, joihin olis pitäny maksaa hotelli. :D Mutta olis kyllä tosiaan ihan kiva nähdä sit muuton jälkeen! Ollaan yhteyksissä lähempänä! :)

      Poista
  10. Voi että, onnea hurjasti! Vaikutat ihanan onnelliselta ja innostuneelta tolla videolla :D ♥ Ja tsemppiä työnhakuun, se ei taida ihan helppoa olla, mutta toivottavasti sulla kävis hyvä tuuri!

    Erika

    PS.Todellakin asuntopostaus kiinnostaa, mä odottelen sitä jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Haha, niin mä olinkin tuolla hetkellä ihan innoissani, kun sain kuulla, että saatiin se asunto! :D Ja kiitos myös tsempeistä! Sitä kyllä tarvitaankin työnhaun suhteen... Oon kyllä valmis työskentelemään alkuun ihan missä vaan, vaikka siivoojana tai mäkkärissä. Kunhan pääsis ees vähän alkuun! :)

      Ihana kuulla, että asuntopostaukselle on jo odottajia! Mäkin odotan innolla, että saadaan huonekalut paikoilleen ja pääsen tekemään asuntopostauksen. :)

      Poista