maanantai 20. lokakuuta 2014

Kuulumisia viikonlopulta

En olisi koskaan uskonut, että muutto voi stressata näin paljon. Viime viikolla nukuin öisin maksimissaan 5 tuntia, kun jännitin niin paljon kaikkia hoidettavia asioita. Neljän päivän aikana soittelin ympäriinsä Helsingin asunnosta, tein valehtelematta ainakin 15 työhakemusta ja laitoin ne menemään, suunnittelin millä saadaan kaikki meidän huonekalut vietyä Helsinkiin asti, stressasin auton myymisestä sekä ilmoitin nykyiselle vuokranantajalle, että ollaan lähdössä tästä asunnosta. Perjantaina mun olikin päästävä kuukauden tauon jälkeen nollaamaan ajatukseni, joten päätettiin järjestää läksiäisten ensimmäinen osa. Viralliset läksiäiset järjestetään kuitenkin vasta 31.10, sillä se on meidän viimeinen viikonloppu täällä.

Tänään mun täytyy vielä käydä postissa ja osuuspankissa hoitamassa pari allekirjoitusta, mikä jälkeen onneksi alkaa vähän jo helpottaa. Sitten odotellaan mahdollisia yhteydenottoja työpaikoilta ja ylipäätään meidän muuttoa. Nyt kuitenkin vähän muihin asioihin eli viikonloppuun muutamien kuvien merkeissä!

1-IMG_6971 1-IMG_6963 1-IMG_6957 1-IMG_6943 1-IMG_6933 1-IMG_6964

Münchenissä käydessä ei voi mitenkään välttyä ihmisiä ja vaateliikkeiden valikoimaa tarkastellessa tiedolta, mikä on muotia sillä hetkellä. Meidän parin viikon matkan aikana näin melkein kyllästymiseen asti asukokonaisuuksia, joissa kellohame ja löysä paita oli yhdistetty keskenään. Mietin jo silloin, että heti sopivan hameen löydyttyä mäkin tahdon kokeilla samantyylistä asukokonaisuutta. Satuinkin löytämään juuri matkan lopussa tuon mustan hameen ja mun mielestä se kävi ihan mielettömän hyvin pitkän neuleen kanssa!

Yleensä mä olen niitä ihmisiä, joita ei kiinnosta muodinmukaisuus ollenkaan, mutta tähän yhdistelmään ihastuin heti. Pääsin myös vihdoin ottamaan esille tuon uuden Michael Korsin laukun, sillä mun mielestä se sopi hyvin beigen kanssa yhteen. Onko kukaan muu huomannut, että kaikkia muita kuin ruskeita ja mustia laukkuja on yllättävän vaikea yhdistellä asuihin?

1-IMG_4798

Lauantaiaamuna sain aivan ihanan yllätyksen herättyäni. Kuten kaikkina muinakin viikonloppuaamuina, Teemu heräsi jo yhdeksän jälkeen ja mä jatkoin uniani puoleen päivään saakka. Heräsin muistaakseni siihen, kun ovi aukesi ja Teemu tuli sisälle suuren Hesen kassin kanssa. Olisitte nähneet mun ilmeen, kun Teemu on viimeksi yllättänyt mut varmaan 2 vuotta sitten. Muut kun saa kalliita merkkituotteita yllätykseksi kumppaneiltaan, niin mä oon onnessani jo pelkästä kerrosateriasta! :D

1-IMG_6986 1-IMG_6979 1-IMG_6988

Eilen herättiin jo aikaisin aamulla ja lähdettiin kuvailemaan pienille metsäpoluille, mäkkärin kautta tietenkin. Mä rakastan maisemakuvien kuvaamista, vaikka niitä harvemmin päätyykään tänne blogin puolelle. Suurin osa mun koko tietokoneen kuvista (matkakuvia lukuunottamatta) on kauniita maisemakuvia. Mitä mieltä olette; laitanko useamminkin mun muita kuvailuja tänne?

Miten teidän viikonloput sujuivat?

16 kommenttia:

  1. Kaunis tuo asukuva ja upeita kuvia oot ottanut ! :) Ymmärrän hyvin tuon muuttostressin mutta onneksi pääsette pian muuttamaan uuteen kotiin. :) Innolla odottelen jo asuntopostausta Helsingistä ! Voisitko muuten tehdä joku kerta taas kysymyspostauksen, niitä on niin kiva lukea ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Niinpä, ei tässä tartte kun muutama viikko yrittää kestää tätä stressiä. Sitten pääsee muuttamaan. :) Mäkin odottelen innolla, että pääsen esittelemään meidän uuden kodin! Se oli vaan niin ihana, just semmonen mistä oon haaveillut. :) Ja joo, tottakai voin tehdä! Nyt kun mulla on tätä muuttohässäkkää meneillään, niin voisin oikeastaan jo ennen muuttoa tehdä sen. :)

      Poista
  2. Hyvin sopii toi asukokonaisuus sinulle! :) Kyllä se stressi helpottaa viimeistään sitten kun olette saaneet kaikki tavarat uuteen kotiin helsinkiin. Oma viikonloppuni meni lähinnä uutta kotia laitellessa, nyt kerkesi jo hetken rentoutuakkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tuosta asusta tuli kyllä yllättävän kiva, kerrankin. :) Se on kyllä totta, että heti kun on tavarat paikoillaan ja asiat hoidettu, niin alkaa tää stressikin helpottaa. Voin vaan kuvitella miten vapautunut se tunne on! :D Ainiin kun tekin muutitte vasta! Hyvä, että oot ehtinyt vähän jo rentoutuakin! :)

      Poista
  3. Muistan sen muuttostressin, se oli aikamoista! Mutta on se kaiken sen stressin arvosta kun pääsee kivaan uuteen kotiin asustelemaan :) Tsemppiä sinne kiireen ja stressin keskelle, kyllä se siitä!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti! Voin vaan kuvitella miten helpottunut ja hyvä fiilis sitten on, kun saa kaikki huonekalut paikoilleen ja pääsee uuteen kotiin! :) Kiitos! Kyllä tää stressi tästä vielä helpottaa. :)

      Poista
  4. Yep! Jeee nyt tulet sit lähemmäs mua ja voidaaan vihdoin nähdä tässä joskus sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihan mahtavaa! :) Haha, kauankos siitä jo on, kun suunniteltiin näkemistä? Oisko ollut 2007 tai 2008! :D Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

      Poista
    2. Siit onkiii jo tovi kun suunniteltiiin näkemistä.. jompi kumpi vuosi se oli mutta kauan siitä on. Jospa nyt saataisiin aikaiseksi! :)

      Poista
    3. Niinpä! Nopeesti se aika vaan menee. :D Eiköhän me nyt vähän lyhyemmän välimatkan ansiosta päästä näkemään! :)

      Poista
  5. tosi kivat nuo sun uudet hiukset! :) hyvä et raaskit luopua pidennyksistä, sopii sulle paljon paremmin tollanen pidempi polkka. sinuna napsaisisin vielä latvoista huonoimmat pois, että olis tasasemman ja terveemmän näköinen. kasvaakin paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Yllättävän helppo niistä pidennyksistä olikin luopua! En ymmärrä miks aiemmin ajattelin, että pidennykset saa mut näyttämään paremmalta ja miten jaksoin asentaa ne päivittäin päähän. Nyt on paljon vapautuneempi olo ihan omilla hiuksilla. :D Pitää varmaan joku päivä vähän tasotella näitä latvoja. Yllättävän hyvin nää on kasvaneet nytkin, kun värjäsin vähän tummemmalla enkä käytä enää pidennyksiä. :)

      Poista
  6. Tosi kiva yhdistelmä tuo hame + löysä neule :) Piti ihan omaa vaatekaappia mennä penkomaan ja testailemaan samanlaista asua!
    Ja nammm, hesekassi <3 Huippuyllätys! ;)
    Ja hei, ehdottomasti lisää maisemakuvia blogiin, jos sulta niitä enemmänkin löytyy :) Mun mielestä ainakin on kiva katella niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Kerrankin on omastakin mielestä onnistunut asu! Yleensä nää mun asut on niin samanlaisia keskenään. :D Haha, tuo oli kyllä mahtava yllätys tällaiselle ruokaa rakastavalle! :D Pitää yrittää muistaa kuvailla vähän muutakin kuin pelkkiä asuja! Itse tykkään ainakin muiden blogeissa vähän vaihtelevammista kuvista, ettei oo aina pelkkiä asukuvia. :)

      Poista
  7. Ihku toi sun MK laukku mua harmittaa koska mulla ei oo tommosiin varaa tai aitoihin uggeihin jotka haluan ja TARVITSEN kun on talvi :'c ehkä mä saan e-bayst tilattua aidon feikin itelleni.. :D

    http://emotytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo laukku on kyllä ihana! :) Mullakaan ei tällä hetkellä olis tosiaankaan rahaa mihinkään ylellisyyksiin.. Yleensä pitää säästä useampi kuukausi, että on varaa ostella kalliimpia juttuja. :D Mäkin niiiiin haluaisin aidot uggit! Harmi, että ne on niin kalliita. :(

      Poista