torstai 4. syyskuuta 2014

Hyvä fiilis

Mulla on tällä hetkellä ihan mielettömän hyvä fiilis! Vihdoin alkaa tuntua, että asiat menee elämässä eteenpäin ja vieläpä suunnitellusti. Löydettiin nimittäin tällä viikolla ihan täydellinen asunto Helsingistä ja laitoinkin jo vuokranantajalle siitä viestiä. Kyseessä on 42 neliön täysin remontoitu kaksio rauhallisella asuinalueella, mutta kuitenkin vain 20 minuutin bussimatkan päässä keskustasta. Nyt odotellaan huomiseen saakka jos saataisiin asuntonäyttö viikonlopulle! Mikään ei oo tietenkään vielä varmaa, sillä meidän on päästävä katsomaan sitä nimenomaan tänä viikonloppuna, kun tiistaina me lähdetään pariksi viikoksi Saksaan. Mun käsityksen mukaan Helsingistä on aika vaikea saada ensimmäisellä yrityksellä asunto, mutta tuohon meidän haluamaan asuntoon on tulossa syksyn aikana kylpyhuoneremontti, minkä takia suihkuun ei saata päästä moneen päivään. Meitä se ei kuitenkaan haittaa, sillä tuo asunto on muuten niin täydellinen. Nyt pidetään peukkuja, että saataisiin esittelyaika viikonlopulle!

Mun hyvään fiilikseen vaikuttaa tietenkin myös tuo parin viikon matka Müncheniin. Oon odottanut matkaa jo kaksi kuukautta ja nyt siihen on enää muutama päivä. Nyt kun meillä on reilusti aikaa olla Münchenissä, niin ollaan suunniteltu jo hirveästi tekemistä parin viikon ajalle. Suunnitelmissa on käydä ainakin Münchenin lähellä sijaitsevassa outlet-kylässä ostoksilla ja ollaan mietitty myös parin päivän reissua Wieniin tai Berliiniin. Yleensä meillä on suuret suunnitelmat matkojen ajaksi, mutta puoliakaan ei tule kuitenkaan toteutettua. No, sen näkee sitten!

1-IMG_4720 1-IMG_4725 1-IMG_4710

Eilen päälle päätyi tuo mun uusi vaaleanpunainen takki, jonka käyttöä oon odotellut koko kesän. Tuon vaaleanpunaisen hempeän värin rinnalle kävisi niin hyvin löysä neule ja valkoinen suuri huivi. Innostun aina syksyisin pukeutumaan vähän vaihtelevammin ja mun mielestä syyspukeutuminen onkin yksi parhaista. Talvisin tulee pukeuduttua aina samaan toppatakkiin ja kesällä on yksinkertaisesti niin kuuma, ettei mielenkiintoisia asuja saa pelkästä hameesta ja topista. Syksy on täydellinen vuodenaika ainakin pukeutumisen suhteen!

Mitä piditte asusta?

12 kommenttia:

  1. Oii toivottavasti saisitte sen kämpän! Oon vähän kade tosta teiän tulevasta matkasta ja tosta iiiiihanasta takista!! Niin söpön värinen :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin toivon niiiiin paljon! Oispahan sit kaikki stressi ohi tästä muutosta. :) Tuo takki on kyllä aivan ihana! Tulee olemaan tänä syksynä varmasti paljon käytössä. <3 Vielä kun löytyis joku kiva neule tuon kanssa pidettäväksi. :)

      Poista
  2. Toivotaan parasta asunnon suhteen, että tärppää! :) Kiva asu, juurikin sopii sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Kiitos oikein paljon! Mun mielestä tuosta asusta jäi puuttumaan jotain, ehkä erilaiset kengät olis olleet paremmat. Mutta ehtiihän tuon saman takin kanssa ottaa vielä lisääkin asukuvia. :)

      Poista
  3. Oiii no onnee asunnon metsästykseen! :) toivottavasti saatte sen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :) Mäkin niiiin toivon, että saatais! Näyttää vaan vähän pahalta, kun vuokranantaja ei oo vieläkään ottanu yhteyttä. :(

      Poista
  4. Oi, menkää Berliiniin! Mua kiinnostaa se hirveästi ja olisi kiva nähdä kuvia ;) haha!
    Hienoa että teillä alkaa nuo asiat muuton suhteen rullaamaan, toivottavasti saatte tuon kämpän! Ja jos ette saa, niin varmasti jokin muu sitten tärppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä aivan ihana käydä siellä! En oo itsekään siellä koskaan käynyt ja aina kateellisena katselen muiden Berliinin kuvia. :) Jos Teemulla vaan on rahaa lähteä tuonne Berliiniin, niin ehdottomasti käydään siellä! :D Mäkin toivon ihan hirveästi, että saatais tuo kämppä, niin pääsis nyt vihdoin muuttamaan. On ollut niin pitkään vaan haaveena tuo muutto. :)

      Poista
  5. Oijoi, pidän peukkuja pystyssä et saisitte ton kämpän! Kuulostaa tosi hyvältä:)
    Ja suosittelen ehdottomasti Berliiniä! Oltiin siellä just pari päivää ja oli kyl ihana reissu.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kämppä olis kyllä ihan täydellinen! Vuokrakin ois tosi edullinen verrattuna muihin Helsingin asuntoihin. Pitää nyt vaan toivoa, että tulis mahdollisimman pian puhelua asuntonäytöstä! :)

      Mä luinkin sen sun Berliinipostauksen ja viimeistään se sai mut vakuuttuneeksi! Kaunis kaupunki ja mitä nyt oon ehtinyt tutustua nähtävyyksiin, niin nekin vaikuttaa mielenkiintoisilta. :) Kyllä se on varmaan lähdettävä käymään siellä. Junaliput ei Münchenistä ainakaan olleet kovin hintavat!

      Poista
  6. Tuo vaaleanpunainen takki pukee sua tosi hyvin sopii sulle täydellisesti :) ja sun blogia on ihana lukee!
    olen aloittamassa bloggaamisen niin miten tuon Blogin nimen taakse voi lisätä kuvan ? en yhtään tiennyt keltä kysyä mutta yhtäkkiä muistin että sultahan vois kysäistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihanasti sanottu! :) Ja ihana kuulla, että oot tykännyt. :)

      Tarkoitatko tuota missä mulla lukee Catharina's-teksti ja siinä alla on noita kuvia? Se on banneri ja mä oon tehnyt sen ihan vaan Paintilla. :) Ensin tein Picmonkeyssä (picmonkey.com) kollaasin ja lisäsin siihen haluamani kuvat. Sen jälkeen avasin sen kollaasin Paintissa ja lisäsin päälle tuon tekstin. Kun oot saanut bannerin valmiiksi, niin sen pääsee lisäämään sieltä ulkoasusta. Jos ei onnistu tai löytyy lisää kysyttävää, niin mä kyllä autan mielelläni! :)

      Poista