torstai 18. syyskuuta 2014

English Garden

Täällä kun on niin paljon tekemistä, niin ajattelin pitkästä aikaa ajastaa postauksen. Yleensä täällä on vain iltaisin ylimääräistä aikaa, joten mun täytyy käyttää sekin aika hyödyksi postailemalla. Ollaan tän postauksen julkaisuhetkellä luultavasti jo Ingolstadt Villagessa shoppailemassa. Oon odottanut sinne pääsyä jo viime talvesta lähtien, ja vihdoin meillä oli sen verran ylimääräistä aikaa, että päästiin sinne lähtemään. Ingolstadtista kerron lisää sitten omassa postauksessaan.
 
Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen eli English Gardeniin. Vietettiin tiistaina aurinkoista päivää English Gardenissa, joka on suuri puisto Münchenissä. Olin ennen siellä käymistä lukenut siitä vain netistä, joten odotukset oli aika matalalla. Yllätyttiin kuitenkin molemmat Teemun kanssa siitä, miten kaunis kyseinen puisto oli omin silmin nähtynä. Edes kuvat ei saa aikaan sitä samaa tiettyä fiilistä, mikä tuolla oli. Paljon iloisia ihmisiä, polkuveneitä, biergarteneita ja kauniita maisemia. Tykästyin English Gardeniin heti siellä käytyä! 

1-IMG_5643 1-IMG_5666 1-IMG_5758 1-IMG_5774 1-IMG_5634 1-IMG_5800 1-IMG_5763 1-IMG_5794 1-IMG_5743 1-IMG_5748 1-IMG_5789 1-IMG_5712 1-IMG_5802 1-IMG_5806 1-IMG_5720 1-IMG_5664

Päivä vierähti puistossa vähän liiankin nopeasti, sillä tajuttiin katsoa kelloa ensimmäisen kerran vasta illalla nälän yllätettyä meidät. Oli niin ihanaa vaan istahtaa puistonpenkille ja katsella ympärilleen. Jo pelkästään noiden maisemien ja ohikulkevien ihmisten katseleminen oli mielenkiintoista. Siihen päälle vielä kylmä olut ja suolainen rinkeli breze, niin huonokin päivä on pelastettu! 
 
Mukavaa tostaipäivän jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi, ihanan näköistä! Mä niin rakastan erilaisia puistoja :) Mikäs sen parempaa lämpöisenä päivänä, kuin lähteä puistoon ja ottaa vaikka eväät mukaan.
  Ja hei, mä palan halusta nähdä mitä menit sieltä Korsin liikkeestä ostamaan!!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastan puistoja! Tykkään jopa yksin kesäisin istuskella puistoissa. :) Haha, pääset sitten heti ostospostauksessa näkemään! ;)

   Poista
 2. haha hassu kuva missä teemu on nuitten lintujen keskellä:-D muutenkin aivan ihana Englanti <3 :-3 Itekki oon menossa jossain vaiheessa siskoni kanssa kaverin luokse Leedsiin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli pelottavia! Ruokittiin ensin vain muutamia lintuja, kunnes tuossa ympärillä olikin jo hanhia ja ties mitä. :D Ja miten lähelle ne uskalsi tulla! :D Tuo English Garden on siis Münchenissä! Otsikko ja puiston nimi hämää vähän. :)

   Poista
 3. Upean näkoinen paikka. :) Meikä olis varmaan juossut noita ankkoja kyllä pakoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä ihana paikka! :) Haha, ne oli pelottavia! :D

   Poista
 4. Onpa ihania kuvia! Tonne on kyllä pakko mennä jollain Münchenin reissulla, näyttää niin nätiltä puistolta :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä tuolla! Aivan ihana paikka. :) Tuolla on paljon erilaisia lenkkipolkuja, lampia ja biergarteneita. :)

   Poista