perjantai 13. kesäkuuta 2014

Peplum

Mä oon viimeksi postaillut tällaisista arkisista asioista varmaan kuukausi sitten, joten on yllättävän vaikea palata arkeen täällä bloginkin puolella. Ei oikein tiedä mistä kirjoittaisi, kun muutamassa viikossa on tapahtunut niin paljon. Ollaan viimeksi käyty kuvaamassa asukuviakin reilu kuukausi sitten, mutta onneksi nyt on pari viikkoa aikaa rauhoittua kotona ja postailla vähän arkisemmista jutuista. Heinäkuun alussa me nimittäin suunnataan Prahaan viideksi päiväksi, joten pian on taas luvassa lisää matkapostauksia. Tuo on meidän ensimmäinen omatoimimatka, eli ei tiedetä yhtään mitä on luvassa, minne pitää mennä ja millä pitäisi kulkea. Onneksi googlettamalla löytyy aika paljon tietoa ja ainahan voi kysyä paikallisilta neuvoa. Oon jo nyt ihan innoissani tuosta matkasta!
 
Tällä hetkellä mulle kuuluu erittäin hyvää, sillä tää kesä on lähtenyt paremmin kuin hyvin käyntiin. Vaikka en olekaan löytänyt vielä töitä, niin on ollut mukava nähdä pitkästä aikaa ystäviä, matkustella vähän ja viettää ihania kesäpäiviä auringossa. 

IMG_3011 PicMonkey Collage4564999 IMG_3025 – kopio IMG_3030 IMG_3028 – kopio

Kuvissa näkyy parin päivän takaista asua, jolloin päälle päätyi Jyväskylästä ostettu uusi peplum-paita. Mä tuun yleensä vähän jäljessä näihin villityksiin, nimittäin tää on mun ensimmäinen peplum koskaan. Nyt oon kuitenkin yrittänyt pysyä edes vähän muodin mukana ja etsinyt monissa blogeissa näkynyttä playsuitia. Se olisi niin älyttömän hyvä asuvalinta kuumalle kesäpäivälle ja yllättävän helppo yhdistellä muihin asusteisiin. Tietääkö kukaan mistä niitä saisi suht edulliseen hintaan? Ainakaan täältä Varkauden H&M:ltä en sellaista oo vielä löytänyt, joten pitää katsoa seuraavalla kerralla varmaan Matkuksesta.
 
Nyt oon päättänyt olla tän parin viikon ajan kuitenkin shoppailematta ja ostelematta mitään turhuuksia, että mulla on sitten siellä Prahassa rahaa ostella jotain. Pitää varmaan käydä ostamassa kaapit täyteen makaroonia ja ruisleipää, eikä astua jalallakaan täältä kämpästä ulos ettei tule ruokahoukutuksia vastaan! :D Viikonlopun aikana yritän saada kuvattua vihdoin ne Münchenin ostokset sekä videona että kuvina. Palaillaan siis ostosten merkeissä seuraavan kerran!
 
Aurinkoista viikonloppua kaikille!


16 kommenttia:

  1. Oot kyllä niin kaunis ja toi asukin on tosi kiva ja sulle sopiva! :)

    Erika

    VastaaPoista
  2. Ihana peplumi sulle! :-3
    Itekki just tänään etein playsuittia mutta ei meinannut löytyä oikein täältäkään..Netistä vaan. Sanoivat H&M että ne ruukaa tulla myöhemmin tänne..:-( Mutta voihan sitä netistäkin suoraan tilata, tosin se vaan että onko ne sit sopivia että mielummin olisi kiva sovittaa paikan päällä ennenkuin ostaa. :-D Ebayssakin oli ihan kivoja mutta sieltä saattaa vähän kestää ennenkuin saa tilaaman tuotteen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustakin toi on kyllä yllättävän kiva! :)

      Joo, mäkin kävin äsken uudestaan tuossa Varkauden H&M:llä ja löysin vaan yhden.. :( Pitää varmaan lähteä käymään Kuopion Ginassa, kun siellä niitä ainakin pitäisi olla. :) Ja itekään en oikein tykkää tilailla netistä, kun haluun yleensä sovittaa niitä ensin. :/

      Poista
  3. Minäkin tulen aina vähän jäljessä näissä kaikissa villityksissä. Viime kesänä kaikki intoili maksihameista ja -mekoista, itse tykästyin niihin vasta nyt.
    Ja oooh, Praha! :) Minäkin oon nyt hurjasti säästellyt rahaa ja tehnyt ylitöitä, että on sitten reissussa varaa ostella ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten oo ainut! :D Muistan kun joskus ala-asteella olin Münchenissä ja siellä oli silloin uggit muodissa. Kauhistelin pitkään ja sanoin äidille, etten tulis koskaan käyttämään sellaisia. No siitä parin vuoden päästä jokaisella, myös mulla, oli sellaiset jalassa täällä Suomessa. :D

      Se on kyllä ihan hyvä säästää jo hyvissä ajoin! Oon miettinyt jonkin aikaa, että jos saan rahaa vähän säästettyä, niin on pakko varmaan ostaa kauan haaveissa olleet MK:n ballerinat. Niitä kun on niin vaikea löytää täältä Suomesta. :(

      Poista
  4. Oiii ihana asu!! Ja noi kengät on tosi kivat! :)

    Tää ei oo nyt mikkää sellanen karsee ''siis oottekste jotai rikkaita'' kysymys mut miten teillä on varaa matkustella!! Onks siihen joku salaisuus, koska jos on ni kerro mullekin! :DD Mutta, ihanaa matkaa teille! Matkailu avartaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana kuulla, että tykkäsit! :)

      Haha, ei me nyt mitään rikkaita sentään olla! :D Teemulla on kyllä ihan hyvä palkka ikäänsä nähden, mutta ei se mulle tietenkään rahojaan anna. Molemmat ostetaan siis aina omat matkamme ja mä oon yleensä se, joka joutuu säästämään rahat matkailuun kaikesta mahdollisesta. :D Ja me siis säästetään tietyissä asioissa kuten syömisessä, kampaajakäynneissä ja shoppailussa. Mulla menee esimerkiksi viikossa ruokaan rahaa vaan n. 20 euroa ja mä leikkaan/värjään aina molempien hiukset kotona. Mä myös shoppailen huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi vuosi sitten, joten nekin rahat on säästyneet näihin meidän reissuihin. :) Ihan tuollaisilla pienillä "muutoksillakin" saa rahaa säästymään yllättävän hyvin! Ja kiitos oikein paljon, vaikka meidän matkaan onkin vielä pari viikkoa aikaa! :)

      Poista
  5. Kiva blogi ja kauniita kuvia! :) Tuo peplum paita sopii sinulle tosi hyvin. Kiva törmätä blogiin, joka on Varkaudesta! Meitä täällä bloggaavia ei niin kovin paljoa olekaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mäkin tykkään tuosta peplumista hirveästi, vaikka se ei näissä kuvissa pääsekään oikein oikeuksiinsa. En tiedä onko tää vaan jotain kuvittelua, kun yleensä kaikki vaatteet näyttää peilin edessä paremmilta kuin kuvissa. :D Ai säkin oot Varkaudesta! Pitääkin käydä luekelemassa sun blogia. On jännä törmätä muiden kuviin, jotka on otettu tutuissa maisemissa. :)

      Poista
    2. Hyvältä näyttää kuvissakin peplum :) Mutta olen kyllä huomannut saman, että monesti vaate näytti olevinaan paremmalta peilin edessä :D Niinpä mukava katsella kuvia tutuista paikoista, harvemmin kun törmää Varkaudessa otettuihin kuviin :)

      Poista
    3. Haha niinpä :D Ja yleensä kuvia ottaessa huomaa, että peilin edessä näyttää paremmalta kuin niissä kuvissa :D

      Poista
  6. Postausidea: voisitko joskus laittaa tänne sun/teidän päivän ruokailut arkena? Rupesi nimittäin kiinnostamaan, mitä syötte jos viikossa menee ruokaan 20e rahaa :) Jos vaikka sais jotain vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä saako niistä mitään järkevää postausta aikaan, mutta voin mä ainakin yrittää! :) Pääasiassa ostetaan leipää, hedelmiä ja halpoja limppareita/kivennäisvesiä. Ja ostetaan ruokamme Lidlistä, koska siellä on huomattavasti halvempaa kuin muissa kaupoissa. :D

      Poista
  7. Ihanat asukuvat :) Mulle ja toi peplum villitys iski vähän myöhemmin.Löysin kun löysinkin sitten kivan sellasen mutta vaatekaappiinhan se on jäänyt.

    Olisi kivaa jos jaksaisit käydä vilkaisemassa blogiani.
    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on käynyt monien vaatteiden kanssa myös noin, että liikkeessä näyttää oikein kivalta, mutta silti ne vaan jää kaappiin pyörimään. Sen takia nykyään mietinkin pitkään vaatteiden kohdalla, että tuleeko sille varmasti käyttöä. :D

      Poista